رفتن به محتوا
تلویزیون سام با ۲ سال ضمانت سام سرویس
کد خبر 443074

طرز تهیه سالاد بلغور ترکیه ای | نحوه تهیه سالاد سبزیجات با بلغور

سالاد بلغور ترکیه ای یک سالاد عالی و مناسب برای افرادی است که رژیم لاغری دارند که با توجه به اینکه دستور پخت ساده ای دارد می تواند تهیه آن برای شما آسان باشد در ادامه با این میان سالاد لذیذ ما را همراهی کنید.

سالاد بلغور ترکیه ای
html>

کیسیر، سالاد بلغور ترکیه

اگر طرفدار Tabbouleh خاورمیانه و دیگر غذاهای ساخته شده با بلغور هستید، شما این دستور العمل ترکی را برای بلغور و یک عالمه سبزیجات دوست خواهید داشت.
بلغور، گاهی اوقات به عنوان گندم شکسته شناخته می شود، یک جزء اصلی در شیرینی فروشی های ترکی است و یکی از رایج ترین مواد غذایی در پخت و پز ترکی است. بلغور برای تهیه غذاهای جانبی مانند بلغور پلاف، اضافه کردن به سوپ ، مزه دادن به پیتزا گوشتی و یکی از موارد مورد علاقه من، در سالاد های سرد مانند سالاد سالنگ و سالاد سبز تازه و کیزیر استفاده می شود.


یکی از محبوب ترین غذاها


سالاد Kısır یکی از محبوب ترین غذاهای آشپزی ترکیه است. هر آشپز تغییراتی را در kısır ایجاد می کند و شما نیز در بسیاری از رستوران ها به صورت گاه به گاه، تفاوت را می بینید. چه چیزی باعث kısır بسیار محبوب شود؟ برای اینکه، آن حاوی مواد تازه، مغذی و ارزان قیمت است. همچنین بسیار آسان است.

هر خانۀ ترکی، kısır را با ترکیبی از سبزیجات و گیاهان کمی متفاوت می سازد. بعضی از آنها تند و برخی از آنها پیاز و سیر بیشتری دارند. بهترین کاری که باید بکنید این است که با مواد تشکیل دهنده مانند فلفل های رنگی، پیاز سبز، آجیل خرد شده، حتی چغندر خرد شده و ترشی ها خلاقیت پیدا کنید.

شما می توانید در بسیاری از مواد مغذی خاورمیانه، یونانی یا ترکی و یا در وب سایت هایی که مواد ترکی را به فروش می رسانند، رنده فلفل را پیدا کنید. جایگزین دیگری این است که فلفل قرمز تازه را با انتخاب خود رنده کنید و آب آن را را به صورت فنجان بریزید. این دستورالعمل دارای آب لیمو یا انار ترش است، که یک شربت از 85 درصد انار است که طعم بسیار خوب آن است. اگر میخواهید این عنصر منحصر به فرد را اضافه کنید، آن را در جایی که غذاهای ترکیه است، جستجو کنید

طرز تهیه سالاد بلغور ترکیه ای

مواد لازم:

2 فنجان بلغور یک برگ جعفری
2 فنجان آب جوش 3 یا 4 شاخه نعناع تازه
1 پیاز متوسط 1/3 فنجان روغن زیتون
1 گل سیر 1/4 فنجان تازه آب لیمو یا انار ترش
1 قاشق غذاخوری شیرینی فلفل قرمز شیرین 1 قاشق چایخوری. نمک
2 گوجه فرنگی متوسط 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
2 خیار متوسط 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز
6 تا 8 پیاز سبز

طرز تهیه:

مرحله اول:

در ابتدا بلغور را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. آب جوش را روی آن ریخته آب باید به طور کامل حدود 1/4 اینچ را بپوشاند (در صورت لزوم اضافه کردن کمی آب جوش). کاسه را با یک درب یا پوشش پلاستیکی بپوشانید، سپس آن را در یک حوله قرار دهید. حدود 15 دقیقه آن را کنار بگذارید تا بلغور را نرم می کند.

مرحله دوم:

در حالی که بلغور را نرم می کند، سبزیجات خود را آماده کنید. شروع کنید به خرد کردن پیاز و سیر و آنها را به صورت دقیق خرد نمایید شما می توانید. پیاز خرد شده و سیر را با خمیر فلفل مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مرحله سوم:

گوجه فرنگی، خیار، پیاز ، جعفری و نعناع را به صورت مشابه خرد نموده و با خمیر فلفل مخلوط و آنها را در یک کاسه جداگانه قرار دهید. بهتر است شما آنها را ریز ریز، نمایید تا بهترین بافت سالاد خود را تهیه نمایید.

مرحله چهارم:

پارچه را بردارید و از کاسه بلغور پارچه را کنار بزنید. با دستکش های لاستیکی، یا با انگشتان دست خود بلغور ها را ورز دهید. آب لیمو ریخته شده یا انار ترش و روغن را روی بلغور قرار دهید و آن را با انگشتان خود ورز دهید. بعد، مخلوط فنجان فلفل را اضافه کنید و آن را به طور مساوی با بلغور قاطی نمایید.

مرحله پنجم:

سبزیجات خرد شده را اضافه کنید و با انگشتان دست خود آنها را به هم بزنید تا تمام ترکیبات به طور مساوی مخلوط شوند. با اضافه کردن نمک و فلفل سیاه به عنوان طعم و مزه برای چاشنی هم سالاد را خوشمزه کنید .
شما می توانید به سادگی salad kısır خود را سرو کنید، یا شما می توانید آن را برای چند ساعت خنک نگه دارید.برای اینکه اطمینان حاصل کنید سالاد آماده است می توانید دوباره آن را با انگشتان خود ورز دهید.

طرز تهیه سالاد سبزیجات با بلغور

طرز تهیه سالاد سبزیجات با بلغور

مواد لازم:

تخم مرغ پخته فلفل سیاه
سیب ‌زمینی پخته آبلیمو
کنسرو سبزیجات روغن زیتون
نعناع خیارشور
شوید زیتون
پیازچه سس مایونز
نمک بلغور گندم


طرز تهیه:

مرحله اول:

سه تا هویج رو با بلغور پخته و رنده ریز کنید. داخل ظرف رو سلفون بکشید و هویج پخته و رنده شده رو دور تا دور ظرف ، صاف و فشرده کنید و وسط ظرف رو از سالاد بریزید و خوب فشرده کنید.

مرحله دوم:
حدودا نیمساعت داخل یخچال بزارید و بعد ، داخل ظرف دلخواه برگردونید. روی سالاد رو هم از رنده زرده تخم مرغ استفاده کنید.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها