طرز تهیه کبه عربی | نحوه تهیه کتلت عربی
کبه عربی یک غذای عالی و مناسب جهت انواع مهمونی های خانوادگی است که میتواند زینت بخش سفرهای شما باشد در این مطلب شما را با نحوه تهیه آن بهتر آشنا می کنیم.
موادلازم :
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده | سبزی (جعفری و ریحان) ۲ ق غ |
پیاز ۱عدد | زرشک یا کشمش به دلخواه |
سیر دوحبه | رب گوجه ۲ ق غ |
فلفل دلمه ۱ عدد | نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه |
قارچ سه_چهار عدد |
طرز تهیه :
مرحله اول:
در ابتدا پیاز خرد شده را تفت می دهیم ، سپس سیر رنده شده را هم اضافه کرده و تفت می دهیم . بعد مرغ ریش شده را به ترکیب اضافه کرده و بعد سبزیجات را اضافه کرده و تفت می دهیم در آخر زرشک ، رب گوجه و نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه را اضافه و مخلوط نموده و تفت می دهیم .
مرحله دوم:
برای تهیه کبه حدود سه پیمانه برنج پخته شده را با دو تا سیب زمینی آبپز شده ، چرخ و میکس می کنیم . بعد نمک ، فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه و خوب ورز می دهیم. دست های خودتان رو چرب کرده و از مایه برنجی به اندازه یه نارنگی برداشته و کف دست باز کرده و یه قاشق از مایه گوشتی وسطش گذاشته ( ضخامت مایه برنجی باید یک اندازه باشد و نازک هم نباشد!! مایه گوشتی هم دقیقاً وسط گذاشته گردد) .
مرحله سوم:
خمیر برنجی رو بخوبی می بندیم و با دست شکل میدهیم . در آخر هم داخل پودر سوخاری غلط می دهیم و حدود نیم ساعت تو فریزر می گذارم تا خوب منسجم گردد .
در آخر سرخ میکنم و روی دستمال مخصوص آشپزخونه روغن اضافه آن را میگیرم .
مرحله چهارم:
در خیلی دستورهای پخت کبه از برنج کته ای پخته شده استفاده می گردد اما پیشنهاد می گردد از برنج اضافه که شب قبل پخته شده استفاده شود . پس با برنج آبکشی شده و دم کشیده هم می شود درست کرد .
مرحله پنجم:
در بعضی رسپی ها هم به جای برنج از بلغور گندم استفاده میکنند و اینکه میشود به جای سرخ کردن ، کبه ها را داخل فر پخت ، که در این صورت پودر سوخاری هم میشود اضافه نکرد و فقط تو سینی فر که کبه ها رو چیدید ، کمی روغن اسپری کنید یا با برس روی آن بمالید ( پیشنهاد می گردد قالب سیلیکونی را چرب کرده و اول یه لایه از خمیر برنجی و بعد مایه گوشتی و دوباره خمیر برنجی ریخته شود ) با دمای 160درجه حدود چهل دقیقه یا تا زمانی که طلایی و مغز پخت بشود . دما و مدت زمان پخت فرها متفاوت می باشد.
طرز تهیه کتلت عربی
مواد لازم:
سیب زمینی پخته شده یک عدد بزرگ | تخم مرغ یک عدد |
نخود پخته شده 2 پیمانه | نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پودر سیر به مقدار لازم |
طرز تهیه:
مرحله اول:
در ابتدا نخودها را پخته و سپس چرخ میکنیم و بعد با بقیه مواد مخلوط و خوب ورز میدیم .
مرحله دوم:
از مایه کتلت ، به اندازه کف دست برداشته و با انتهای قاشق یا نوک انگشت ، وسطش رو سوراخ و توی روغن داغ سرخ میکنیم . بعد از اینکه دو طرفش به خوبی سرخ شد ، داخل صافی گذاشته تا روغن اضافیش گرفته شود . این کتلت را با سس قرمز تند و ترشی تند میل کنید .