اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  اصفهان

وظیفه دولت جدید جبران آسیب‌های داخل است

معاون بررسی و گفتمان سازی سازمان بسیج اساتید گفت: به دولتی نیاز داریم که بتواند از داخل کارآمدی و آسیب های خود را جبران کند.

وظیفه دولت جدید جبران آسیب‌های داخل است

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی بسیج اساتید استان اصفهان حسین عبداللهی‌فر در ویژه برنامه با موضوع بصیرت افزایی «تبیین ابعاد دولت کارآمد» با اشاره انتخابات حساس و سرنوشت‌ساز پیش روی به چرایی این که کارآمدسازی دولت اولویت است پرداخت و اظهار داشت: اقتضائات جهانی از موضوعات مهم است که با تغییر دولت آمریکا ایران را وارد مرحله پیچیده از سیاست خارجی کرده و در این راستا به دولتی نیاز داریم که بتواند از داخل کارآمدی و آسیب‌های خود را جبران کند، با دست پر مقابل دشمنان بایستد و اگر هم قرار است که سر میز مذاکره‌ای برویم حتما آسیب‌ها رفع شده باشد تا دشمن نتواند روی نقاط ضعف ما دست بگذارد.

معاون بررسی و گفتمان‌سازی سازمان بسیج اساتید با اشاره به اینکه موضوع این جلسه دولت کارآمد و چیستی و چرایی و چگونگی آن است، افزود: تمرکز بحث بر فرمایشات مقام معظم رهبری است؛ اینکه هدف غایی انتخابات دولت کارآمد است و مقام معظم رهبری هدفمند و حکیمانه عاجل و غایی انتخابات را « بازسازی اعتماد مردم به نظام  با افزایش رضایتمندی مردم از طریق حل مشکلات معیشتی جامعه و رونق اقتصادی کشور» قرار داده‌اند و تنها راه حصول آن «کارآمدسازی دولت با تشکیل دولت کارآمد» است.

وی بیان داشت: این مقصود با سرانگشتان مردم ظرف یک روز دست یافتنی است به شرط اینکه مطالبه مقام معظم رهبری و مسیری که برای رسیدن به آن ریل گذاری کردند از طریق نخبگان برای آحاد جامعه تبیین شود.

عبداللهی‌فر در پاسخ به سؤال دولت کارآمد چیست، گفت: دولت کارآمد دولتی است که می‌تواند به نیازهای جامعه پاسخ دهد و این ممکن نیست مگر اینکه سه ضلع مثلث ایدئولوژی، ساختار و کارگزار هماهنگ شود.

معاون بررسی و گفتمان‌سازی سازمان بسیج اساتید تصریح کرد: در حال حاضر در راس نظام، نظام جمهوری اسلامی را داریم که از دستاوردهای انقلاب اسلامی است و کارنامه درخشانی دارد که در راس آن اسلام جای گرفته و برتر از آن را نداریم؛ در رکن دوم مثلث هم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ساختاری منبعث از مردم سالاری دینی تعریف شده که همه مسؤولان در آن با رای مستقیم و غیرمستقیم مردم انتخاب می‌شوند و وظایف قوا در قالب تفکیک قوا تعیین می‌شود و این ساختار و ایده در حدی هست که بتوانیم؛ البته ایده بی نقص است اما ساختار ممکن است نقایصی داشته باشد، تحقیق و تجربه چهل ساله اول گویای این مسأله است که عدم کارآمدی نظام به ضلع کارگزار برمی‌گردد و دلایل خاص خود را دارد.

تغییر کارگزاران، هدف انتخابات پیش رو

وی بیان کرد: تغییر در ضلع کارگزار از اهداف انتخابات آینده است و مشکلات ما در زمینه سیاست‌های غلط، نگاه به بیرون و انفعال کارگزاران اجرایی بوده است و  بدون تردید این تغییر با حضور مردم در پای صندوق‌های رأی، هنرنمایی نخبگان و شعارهای انتخاباتی و هدایت‌های مقام معظم رهبری در تعیین اهداف و راهبردهای کلان نظام عملی خواهد بود.

عبداللهی‌فر با اشاره به اینکه چرا کارآمدسازی دولت به اولویت تبدیل شده اظهار کرد: برای اینکه گام دوم را با قوت و قدرت برداریم، باید نقیصه خود را در ضلع کارگزار رفع کنیم؛ دوم زیر سوال رفتن کارآمدی نظام است، علیرغم توفیقات بسیار بزرگی که داریم در کم‌تر از ۲۴ ساعت غنی سازی از ۲۰ درصد به ۶۰ درصد رساندیم و توانستیم جهان را شگفت‌زده کنیم؛ در بخش‌های امنیتی نیز کارنامه درخشانی داریم به نقطه آسیب ناپذیر رسیده‌ایم و در بخش‌های کلان و زیرساخت‌ها هم موفق عمل کردیم اما در بخش‌های جزئی و برخی زمینه‌ها ضعف و جای کار داریم.

معاون بررسی و گفتمان‌سازی سازمان بسیج اساتید ادامه داد: دلیل سوم، جلوگیری از توطئه سکولارها برای اثبات ناتوانی فقه اسلام در اداره جامعه است که سه مرحله را طی کرده و بنا دارند در پرتو انتخابات مردمی مرحله چهارم پیاده سازی سکولاریسم را رقم بزنند؛ این گروه به‌عنوان ایده برتر باید ناتوانی فقه اسلامی در ادامه مملکت را ثابت کنند و در این راستا ماموریت داشته‌اند که نگذارند هیچ دولتی در ایران موفق عمل کند و همان ادامه عملیات پی اس پی آمریکایی ۱۹۲۷ نظام‌های ایدئولوژیک در دنیا را براندازی کنند که در ایران فرانسوی‌ها این کار را انجام دادند.

وی بیان کرد: مورد چهارم اقتضائات جهانی است که با تغییر دولت آمریکا کشور را وارد مرحله پیچیده از سیاست خارجی کرده و مقام معظم رهبری نیز اشاره کرده‌اند با عدم انسجام، تفرقه، اختلافات و ساده انگاری‌های گذشته، به دولتی نیاز داریم که بتواند از داخل کارآمدی و آسیب‌های خود را جبران کند و با دست پر در مقابل دشمنان بایستد.

تداوم سیاست‌های منطقه‌ای نظام

عبداللهی‌فر خاطرنشان کرد: پنجمین مورد تداوم سیاست‌های منطقه‌ای نظام است که باید در ادامه تفکر مقاومت، انتقام خون سردار دل‌ها و سیدالشهدای مقاومت را بگیریم و حداقل آن خروج آمریکا از منطقه، پیروزی انصارالله در یمن و پایان تروریسم در سوریه که مقدمه‌ای برای پایان صهیونیسم در منطقه است باشد.

معاون بررسی و گفتمان‌سازی سازمان بسیج اساتید گفت: نکته ششم لزوم اسلامی کردن دولت در عرصه انتخابات ریاست جمهوری است که در تحقق بیانیه گام دوم است و گام‌های بعدی را برای‌مان تسهیل می‌کند.

وی با اشاره به مبحث چگونگی تحقق دولت کارآمد به فرمایشات مقام معظم رهبری از اردیبهشت سال گذشته خاطرنشان کرد: مقام معظم در رهبری تعبیر دولت جوان را به‌عنوان راهکار حل مشکلات کشور در جمع دانشجویان به کار بردند و  و تاکید فرمودند دولت جوان و با نشاطی که بتواند مشکلات کشور را حل کند هدف علاج مشکلات کشور است و دومین فرمایش ایشان در جمع مردم تبریز بود که فرمودند علاج دردهای مزمن کشور هدف اصلی انتخابات است و راهبرد آن انتخابات پرشور و اصلح است. 

عبداللهی‌فر تصریح کرد: مقام معظم رهبری برای سومین بار در پیام نوروزی در خصوص انتخابات ۱۴۰۰ صحبت کردند و در این باره اهمیت مدیریت‌های جدید، تازه نفس و با انگیزه‌های قوی را مطرح فرمودند و صراحت داشتند و  پیام این است که مشکل اصلی کشور در مدیریت و به‌ویژه در مدیریت‌های غلط جستجو شود و در انتخاب شعار سال هم «پشتیبانی و مانع زدایی» را مدیریتی تعریف کردند که با انتخابات محقق خواهد شد و با این ریل به سمت دولت کارآمد ما را سوق دادند.

معاون بررسی و گفتمان سازی سازمان بسیج اساتید بیان کرد: مقام معظم رهبری نگاه عمیقی به انتخابات دارند و در ابتدای سال از واژه های بلندی استفاده کردند، ایشان ضمن تکریم انتخابات از واژه نوسازی استفاده کردند که حاوی پیام خاصی است.

وی با بیان این که کاهش مشارکت ریشه در نارضایتی مردم و توده‌های پایین جامعه دارد، گفت: مسأله اصلی انتخابات کاهش مشارکت است.

عبداللهی‌فر با بیان اینکه شاخصه‌های رئیس جمهور از نظر مقام معظم رهبری هم پیام خاصی دارد تاکید کرد: ایشان مدیریت را در راس قرار داده‌اند، اینکه دولتی بر سر کار بیاید که از لحاظ مدیریتی قوی باشد و بر عملکرد انقلابی تاکید داشته‌اند و اینکه نباید بر ناشناخته‌ها دست بگذاریم.

معاون بررسی و گفتمان سازی سازمان بسیج اساتید در انتها خاطر نشان کرد: در صحبت‌های مقام معظم رهبری تشخیص مصداقی مورد تاکید بوده و اینکه از خداوند استعانت بجوییم، و همچنین تاکید داشته‌اند که کسانی وارد این عرصه نشوند که نمی توانند، بلکه کسانی در این مسیر گام بردارند که مسائل کشور را بشناسند و راهکار داشته باشند.

انتهای پیام/۶۳۱۱۹/ص/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول