اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کردستان

تولیددانش بنیان منجر به ایجاد شغل‌های جدید می.شود

رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان گفت: تولید دانش بنیان منجر به تولید بیشتر و اشتغال شغل‌های جدید می‌شود.

تولیددانش بنیان منجر به ایجاد شغل‌های جدید می.شود

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، حامد قادرزاده ظهر امروز در دیدار نخبگان با رئیس سازمان مدیریت و برنامه.ریزی استان کردستان در سنندج، با اشاره به نامگذاری سال جاری به سال تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین از سوی مقام معظم رهبری افزود: تولید دانش بنیان و تولید مبتنی بر دانش می.تواند منجر به تولید و ایجاد اشتغال جدید در جامعه شود.

وی با اشاره به اینکه دانش‌بنیان به کاهش هزینه، افزایش بهره‌وری و نگرش به آینده اطلاق می‌شود یادآورشد: تزریق دانش مدیریت اشتغالزایی و کارآفرینی دانش بنیان حایز اهمیت است.

وی کمبود مشاوره را از ضعف‌های اصلی دانست و گفت: در راستای ایجاد جامعه نخبگان استان و توسعه شرکت‌های دانش بنیان باید مهارت‌های ارتباطی تقویت شود.

قادرزاده به بالا بودن نرخ تورم در استان و لزوم ایجاد اشتغال و کارآفرینی در استان اشاره کرد و گفت: توسعه کردستان در گرو هم‌افزایی نخبگان جامعه  و توزیع فعالیت‌های عادلانه است.

طرح‌های صنعتی مبتنی بر دانش بنیان در کردستان تعریف می‌شود

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان نیز گفت: طرح‌های صنعتی مبتنی بر دانش با اشتغالزایی در استان تعریف می‌شود.

بختیار خلیقی نیز در این نشست طرح‌های صنعتی مبتنی بر دانش با اشتغالزایی بالا و اولویت‌دار را از برنامه‌های سازمان صمت در سال جاری عنوان کرد و افزود: امسال مشکل تخصیص زمین مورد نیاز شرکت‌های دانش بنیان حل خواهد شد و در قالب کارگاهی جهت تولید انبوه به متقاضیان واگذار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه وصولی دولت از سال ۹۲ تا سه ماهه ۱۴۰۱ امسال ۱۶۰۰ میلیارد تومان بوده است یادآورشد: از این میزان حدود ۲۲ میلیارد تومان به استان برگشت شده است.

وی با اشاره به وجود ۱۸ گونه معدنی (طلا، سنگ آهن، و ...)  در استان گفت:  این گونه‌ها مهم‌ترین مزیت اقتصادی استان محسوب می‌شود امید است با استخراج و بهره‌برداری این گونه‌ها بتوان به اشتغالزایی و تولید در استان کمک کرد.

وی تعداد واحدهای صنعتی استان را ۹۶۰ واحد و تعداد واحدهای معدنی در استان را ۱۹۷ واحد ذکر کرد.

در ادامه رئیس جهاد کشاورزی استان گفت: در حوزه دانش بنیان باید به مقوله تولید ثروت و توسعه اقتصادی توجه ویژه‌ای شود.

پیمان اسکندری با اشاره به اینکه بخش کشاورزی مهم‌ترین بخش اقتصادی استان است افزود: در حوزه بازرگانی محصولات کشاورزی به روش سنتی انجام می شود که در این زمینه خلا استارتاپ به شدت احساس می‌شود.

به گفته وی، در سال تولید، دانش بنیان، اشتغال‌آفرین تفاهم‌نامه‌ای با دانشگاه‌ها  در زمینه سمت و سوی  پایان نامه‌ها در جهت  دانش بنیان منعقد شده است.

ایجاد اشتغال با محوریت توسعه اقتصادی استان ضروری است

مهدی سعیدی یکی از نخبگان استان ایجاد اشتغال افراد متخصص، تحصیلکرده و نخبه در راستای توسعه اقتصادی استان ضروری دانست و گفت: ظرفیت‌های استان از این قابلیت برخوردار است که در حوزه‌های مختلف استارتاپ راه.اندازی شود.

وی استارتاپ در استان را نیازمند حمایت جدی دانست.

سعیدی به بحران اقتصادی و رشد نامت ازن و شکاف میان طبقه مرفه و فقیر جامعه اشاره کرد و گفت: آسیب‌های اجتماعی و کاهش انگیزه.های اجتناعی در استان تهدید جدی برای استان محسوب می‌شود ، تشکیل کمیته مقابله و پیشگیری از آسیب در استان ضروری است.

یکی دیگر از نخبگان بر ضرورت بررسی فرار سرمایه داران از استان اشاره کرد و بر بهره.گیری از ظرفیت نخبگان در بدنه اجرایی و مدیریتی ادارات و نیز اختصاص بودجه به عقب‌ماندگی‌های استان تاکید کرد.

در این جلسه هر کدام از نخبگان نظرات و پیشنهادات خود را در راستای حل مشکلات استان عنوان کردند.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۸۵

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول