اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دیگر رسانه ها

همفکری کفتارها در برزخ!

دور زدن برخی سیاستمداران صهیونیست و آمریکایی و عدم آگاهی اولیه آن‌ها در قبال دیدار نشست مشترک نتانیاهو، بن سلمان و پمپئو، نشان‌دهنده بحران‌های حاکمیتی و سیاسی مزمن و عمیقی است که در مناسبات داخلی واشنگتن و تل‌آویو رخ‌ داده است.

همفکری کفتارها در برزخ!

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، حنیف غفاری نوشت: چنانچه منابع خبری افشا کرده‌اند، نتانیاهو پس از سفر به عربستان سعودی دیداری سه‌جانبه با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان و مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا داشته است؛ دیداری که در شهرجدید « نئوم»برگزار شده است. 

این دیدار سه‌جانبه قریب به ۵ ساعت به طول انجامیده و ظاهرا خبری از محتوای آن منتشر نشده است! نکته جالب‌توجه این‌که «گابی اشکنازی» وزیر امور خارجه رژیم اشغالگر‌قدس و «بنی گانتز» شریک ائتلاف نتانیاهو و رهبر ائتلاف «آبی-سفید» در جریان این دیدار نبوده و در مقابل، « یوسی کوهن» رئیس سازمان موساد هم نتانیاهو را در این سفر همراهی کرده است.

اگرچه کلیت برگزاری این دیدار، بار دیگر از خیانت برخی کشورهای جنایتکار و خیانتکار عربی و در رأس آن‌ها عربستان سعودی در قبال ملت فلسطین و آرمان‌های مقاومت پرده برداشته است، اما نکته دیگری در این خصوص وجود دارد که نمی‌توان به‌سادگی از کنار آن گذشت. میان سه عضو مشارکت‌کننده اصلی در این دیدار یعنی «نتانیاهو»، «بن سلمان» و « پمپئو» دونقطه اتصال و اشتراک وجود دارد: نخست این‌که هر سه این افراد، اکنون نماد «سیاستمداران شکست‌خورده» در نظام بین‌الملل محسوب می‌شوند. گره خوردن سرنوشت این سه به حضور یا عدم حضور ترامپ در کاخ سفید، منجر به آن شده است تا سرنوشت تاریکی در انتظار هر سه سیاستمدار باشد.

بن‌سلمان نسبت به افزایش احتمال کودتای دربار نسبت به خودآگاه است. برخی دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان سنتی نیز قصد دارند این روند را در دوران حضور بایدن در کاخ سفید تقویت کنند و با شاهزادگان دیگری بر سر تصاحب مسند پادشاهی وارد معامله شوند.

نتانیاهو نیز از طریق نزدیکانش، در جریان تلاش‌های «بنی گانتز» در راستای کنار‌زدن زودهنگام وی از قدرت قرار گرفته است. اگر نتانیاهو از قدرت برکنار شود، قطعا دیگر قدرت تصاحب کرسی ریاست حزب «لیکود» را نخواهد داشت و فراتر از آن، باید خود را برای حضور در دادگاه و احتمالا زندان (بابت بررسی پرونده‌های فساد خود) آماده کند.

مایک پمپئو نیز با خروج احتمالی ترامپ از کاخ سفید، به مهره‌ای سوخته در میان جمهوری‌خواهان تبدیل می‌شود. اکثر نومحافظه‌کاران و متعاقبا جمهوری‌خواهان سنتی و حتی برخی طرفداران فعلی ترامپ، پمپئو را یکی از ضعیف‌تر ین و متوهم‌ترین وزرای خارجه تاریخ ایالات‌متحده می‌دانند. 

همفکری و هم‌افزایی این سه، با استناد به چنین پشتوانه‌ها و دغدغه‌هایی قابل‌تجزیه و تحلیل است. خروجی این همفکری ۵ ساعته نیز قطعا، نه‌تنها به سود این سه سیاستمدار ورشکسته نخواهد بود، بلکه می‌تواند وضعیت آن‌ها را نسبت به آنچه هست نیز بدتر سازد.

نکته جالب‌تر این‌که «دور زدن برخی سیاستمداران صهیونیست و آمریکایی» در این نشست و عدم آگاهی اولیه آن‌ها در قبال دیدار نشست مشترک نتانیاهو، بن سلمان و پمپئو، به‌وضوح نشان‌دهنده بحران‌های حاکمیتی و سیاسی مزمن و عمیقی است که در مناسبات داخلی واشنگتن و تل‌آویو رخ‌ داده است.

در مقابل جبهه مقاومت پس از پیروزی‌های مکرر خود در برابر توطئه‌های مشترک آمریکایی-صهیونیستی – سعودی، از انسجام فوق‌العاده‌ای برخوردار است. درنتیجه، نه‌تنها محور مقاومت نگران خروجی نهایی همفکری کفتارها نیست بلکه با طیب خاطر و در سایه رصد کاملی که از اوضاع و احتمال سنجی نسبت به آینده نزدیک و دور دارد، مشغول تماشای فلاکت و بلکه هلاکت بن سلمان، نتانیاهو و پمپئو می‌باشد.

منبع: روزنامه رسالت

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول