طرز تهیه سوفله شکلاتی فرانسوی| دسر محبوب همه!
سوفله از محبوبترین و لذیذترین دسرها است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد.
سوفله با تخممرغ تهیه میشود که بسیار مقوی است و در میان وعده میتوانید با یک فنجان قهوه آن را نوش جان کنید و انرژی خوبی به دست آورید. در مقاله امروز طرز تهیه سوفله شکلاتی به روش فرانسوی را برایتان را آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه سوفله شکلاتی فرانسوی عبارتند از:
سفیده تخممرغ 3 عدد
زرده تخممرغ 2 عدد
شیر 1 پیمانه
شکر 75 گرم
شکلات تختهای 200 گرم
کره 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت یک و نیم قاشق سوپخوری
نمک، نوک قاشق چایخوری
دستور پخت سوفله شکلاتی فرانسوی
قبل از هر چیز فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. رمکلین یا ظرفهای مخصوص سوفله را با استفاده از کره چرب کنید و مقداری شکر درون آنها بپاشید. سپس ظرفها را برگردانید تا شکرهای اضافی خارج شوند و آنها را درون فریزر بگذارید.
نشاسته ذرت و شکر را در قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید. شیر را نیز اضافه کنید و با همزن دستی آن را مخلوط نمایید تا شکر به طور کامل حل شود. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مدام مواد را هم بزنید تا به جوش آید و بعد از آن که شیر به جوش آمد شعله را خاموش کنید.
شکلات را به تکههای کوچک تقسیم کنید و آنها را درون قابلمه بریزید. شیر را هم بزنید تا شکلات به طور کامل درون آن حل شود. در این مرحله نوبت به اضافه کردن زردههای تخممرغ میرسد و باید مجدد مواد را با یکدیگر هم بزنید تا یکدست شوند.
سفیدههای تخممرغ و نمک را در ظرف دیگر بریزید و با همزن برقی آن را هم بزنید تا فرم بگیرد. سفیده تخممرغ زمانی فرم میگیرد که با وارونه کردن کاسه نریزد. در ادامه سفیده تخممرغ هم زده شده را به مایه سوفله اضافه کنید و با همزن دستی مواد را به شکل دورانی هم بزنید تا پف سفیده از بین نرود.
ظروف سوفله را از فریزر بیرون بیاورید و آنها را با مایه سوفله پر کنید. در نهایت رمکلینها را به مدت ۱۵ الی ۳۰ دقیقه در طبقه پایین فر قرار دهید تا پخته شوند. در این زمان درب فر را باز نکنید تا سوفله پف کند. سوفلههای پف کرده را از فر خارج کنید و به طور گرم نوش جان نمایید.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.