//
کدخبر: ۳۵۱۶۳۹ //
معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در کرمانشاه:

استان کرمانشاه پیشرو در اعزام کاروانهای ترویج بهره‌وری‌کشاورزی/ اعزام ۴۰۰ مروج و ۱۰۰ محقق کشاورزی به ۱۵ شهرستان استان

معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در کرمانشاه گفت:استان کرمانشاه پیشرو در اعزام کاروانهای ترویج بهره‌وری کشاورزی است و در راستای ارتقا بهره‌وری کشاورزی ۴۰۰ مروج و ۱۰۰ محقق کشاورزی به ۱۵ شهرستان استان اعزام شدند

 استان کرمانشاه پیشرو در اعزام کاروانهای ترویج بهره‌وری‌کشاورزی/ اعزام ۴۰۰ مروج و ۱۰۰ محقق کشاورزی به ۱۵ شهرستان استان
به گزارش فرتاک نیوز،

علی اکبر مویدی معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و رئیس موسسه تات در حاشیه اعزام کاروان ارتقا بهره‌وری کشاورزی استان کرمانشاه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جهاد کشاورزی متولی امنیت غذایی در کشور است و نظارت بر روند تولید موادغذایی از مزرعه تا سفره بر عهده این سازمان می‌باشد که می‌تواند امنیت غذایی را برای کشور رقم بزند.

 وی با اشاره به تولید بالغ بر ۱۲۵ میلیون تُن محصولات کشاورزی در کشور گفت: با توجه به مشکل کم آبی و خشکسالی استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها می‌تواند باعث ارتقا و بهره‌روی‌ محصولات کشاورزی گردد.

معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی تصریح کرد: با توجه به اینکه استفاده از دانش روز و ظرفیت محققین توسط کشاورزان باعث ارتقا و افزایش بهره‌وری محصولات کشاورزی شده است در همین راستا وزارت‌خانه تصمیم گرفت همزمان با تنظیم بازار و تولید، به تولید دانش‌بنیان در بحث کشاورزی هم توجه ویژه‌ای نماید و با استفاده از ظرفیت محققین و کارشناسان زمینه ساز جهش وسرعت تولید، تحقیق، آموزش و ترویج همزمان در کل کشور گردد. 

 مویدی خاطر نشان کرد: در راستای انتقال اطلاعات از سوی مروجان و محققین به کشاورزان تصمیماتی در وزارت‌خانه اتخاذ شد تا کاروانهای ارتقا بهره‌وری کشاورزی را راه‌اندازی نماییم که در این زمینه استان کرمانشاه پیشرو شد.

 این مسئول افزود: کاروان ارتقا بهره‌وری کشاورزی با ۴۰۰ مروج در ۵۵ مرکز جهاد کشاورزی استان کرمانشاه و در قالب ۴ اکیپ بسیج شده‌اند تا با استفاده از انواع روش‌های ترویجی یافته‌های روز را به کشاورزان در ۱۵ شهرستان منتقل نمایند.

photo_2022-05-16_12-28-30

معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و رئیس موسسه تات یادآور شد: علاوه بر مروجان حدود ۱۰۰ محقق از داخل و خارج از استان کرمانشاه این کاروان را همراهی‌خواهند کرد که خروجی این بازدید علاوه بر اینکه مستقیما به کشاورزان منتقل می‌شود بسته دانشی خواهد بود که در سایر شهرستان‌ها هم مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

وی  یادآور شد: امروز در این کاروان۶ مدیر ترویج از استانهای دیگر حضور دارند و تجربیات کسب شده در کرمانشاه به استانهای دیگر هم ارائه خواهد شد.

مویدی در گوشه دیگری از سخنانش افزود: سازمان آموزش، تحقیقات و ترویج جهاد کشاورزی با حدود ۱۷۰۰ محقق و ۲۰ موسسه تحقیقاتی دارای یافته‌های خوبی است که با ارائه آنها بسیاری از مشکلات عرصه‌های کشاورزی حل خواهد شد.

 این مسئول در ادامه از پخش تمام برنامه‌های این دو روز در شبکه اینترنتی برکت خبر داد و گفت:  به مسئولین و مدیران وزارت‌خانه هم مسائل و مشکلات کشاورزان را منتقل می‌نماییم.

معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در پایان یکی از ‌راههای ارتباط با کشاورزان را رسانه‌ها دانست و افزود: در راستای آموزش انبوه از سازمان صدا و سیما درخواست‌کرده‌ایم که مشابه بقیه شبکه‌های تلویزیونی، شبکه‌ اختصاصی کشاورزی راه‌اندازی  شود و امیدواریم این شبکه که هدیه‌ای برای ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار کشاورز در حال خدمت است، به زودی راه‌اندازی شود.

خبرنگار:طیبه دولت‌آبادی

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۵۱۶۳۹ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان