//
کدخبر: ۴۵۵۹۶۳ //
آشپزی| هونکار بَیَندى

هونکار بَیَندى یا خان پسند| طرز تهیه شو بیا بهت بگم!

از شما چه پنهون من هم با شک و تردید درست کردم ولى چنان مورد پسند اعضاى خانواده قرار گرفت که بارها مجبورم کردن درست کنم.

هونکار بَیَندى یا خان پسند| طرز تهیه شو بیا بهت بگم!
به گزارش فرتاک نیوز،

هونکار بَیَندى یا به اصطلاح فارسى خان پسند یه غذاى ترکى هستش که سر منشأش میخوره به سرآشپزان ترکى که براى شاهان عثمانى درست میکردن و امروزه نه فقط در ترکیه خیلى رواج داره که کم کم به کشورهاى آسیایى هم نفوذ کرده و ملتهایى که در خوراکشون از بادمجون بیشتر استفاده میکنن عاشق دلخسته این غذا هستن، البته دخل و تصرفهایى هم توش انجام شده.

مواد لازم برای هونکار بیندى:

بادمجان : 700 گرم

گوشت بى استخوان گوسفندى : 300 گرم

پیاز : 1 عدد بزرگ

گوجه فرنگى : 2 عدد

جعفرى و فلفل کبابى : براى تزیین

مواد لازم براى سس بشامل:

شیر : 1/5 لیوان

آرد : 2 ق غ

کره : 2 ق غ

پنیر پیتزاى رنده شده: 100 گرم ( به دلخواه )

نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز رو خورد میکنیم و با کمى روغن تفت میدیم، قبل از اینکه کامل طلایى بشه گوشتهایى که قیمه اى تکه کردیم بهشون اضافه میکنیم و تفت میدیم، فلفل و زردچوبه میزنیم و بازم تفت میدیم. (نمک رو 10 دقیقه آخر بزنید).

2 لیوان آب بهش اضافه میکنیم و درشو میبندیم و بعد از جوشیدن میزاریم روى حرارت ملایم تا بپزه.تو این فاصله بادمجونا رو کبابى میکنیم، به هر روشى که دوست دارین میتونید عمل کنید، یا با چاقو چند تا شکاف توشون ایجاد کنید و بزارید تو فر تا گریل بشه، یا روى گاز اونا رو کباب کنید، در هر حال بعد از کباب شدن همونطور که داغ هستن با چاقو و چنگال پوستشونو میگیریم.بادمجوناى کبابى رو ساطورى میکنیم تا نرم و یکدست بشن. ( میتونید با گوشت کوب بکوبید )

میریم سراغ سس بشامل که مثل همیشه درست میکنیم:

کره رو روى حرارت ملایم آب میکنیم، بهش آرد اضافه میکنیم، به اندازه اى تفت میدیم تا از بوى خامى در بیاد، از روى حرارت برمیداریم و کم کم شیر رو بهش اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا آرد گلوله نشه، برمیگردونیم روى حرارت و نمک و فلفل میزنیم و وقتى غلیظ شد خاموش میکنیم.

اینجا اگه دوست داشته باشین میتونید پنیر پیتزاى رنده شده به سس اضافه کنیم تا یه کم مزه دار بشه. میزاریم پنیرها با حرارت سس خودشون آب بشن ولى هر چند وقت یکبار همش میزنیم. فقط حواستون باشه اگه میخواین پنیر اضافه کنید نمک کمتر بزنید که شور نشه.ضمنا براى طعم دار کردن سس بشامل مختارید از هر پنیرى استفاده کنید ( موزارلا ، چدار ، گودا ، زرد ورقه اى )آموزش سس بشامل رو کامل دادم میتونید ببینید.

حالا اگه آب گوشت تنگاب شده گوجه ها رو ریز خورد میکنیم و به گوشت اضافه میکنیم، نمک میزنیم و تفت میدیم تا وقتى آبش گرفته بشه.

رسیدیم به مرحله آخر و مخلوط کردن مواد:

اگه سس بشامل سرد شده یه کم گرمش میکنیم (برای رقیق کردنش میتونید یه مقدار شیر اضافه کنید)، بادمجوناى کبابى رو بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.

این مخلوط رو تو ظرف سرو میکشیم، گوشت قیمه اى رو وسطش میکشیم و با فلفل کبابى یا جعفرى تزیین میکنیم.ما چون فلفل نمیخوریم حذفش کردم و بجاش جعفرى گذاشتم که شما میتونید از هر دوش استفاده کنید.

نوش جان کنید و از طعم جدیدش لذت ببرید.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۵۵۹۶۳ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان