//
کدخبر: ۴۵۵۲۴۹ //
آشپزی| پفک هندی

تنقلات سالم | طرز تهیه پفک هندی!

در این مقاله، طرز تهیه این غذای محبوب را به شما آموزش می‌دهیم و نکاتی را برای پخت بهتر آن ارائه می‌کنیم.

تنقلات سالم | طرز تهیه  پفک هندی!
به گزارش فرتاک نیوز،

یکی از غذاهای ایرانی لذیذ و پرطرفدار پفک هندی است که با مواد تشکیل دهنده مختلفی دارد.

مواد اولیه طرز تهیه پفک هندی

    آرد برنج ۳/۴ پیمانه

    آب ۴ پیمانه

    نمک ۱ قاشق چایخوری

    جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری

    دانه زیره ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)

    پودر فلفل سبز ۱ قاشق چایخوری (اختیاری)

مرحله اول: تهیه مایع پفک

1- آرد برنج و یک پیمانه آب سرد را در کاسه ای مخلوط کنید و خوب هم بزنید. مطمئن شوید آرد به خوبی حل شده و هیچ گلوله ای در آن وجود ندارد. سپس روی کاسه را پوشانده و به مدت 45 دقیقه به آن استراحت دهید.

2- بعد از این زمان 3 پیمانه آب را داخل یک قابلمه بزرگ (ترجیحا تفلون) بریزید. هنگامی که آب جوش آمد زیره و نمک را اضافه کنید.

3- مخلوط آرد برنج و آب را از صافی رد کنید تا کاملا یکدست شود. سپس آن را کم کم داخل قابلمه آب جوش بریزید. مرتب با ویسک هم بزنید تا آرد گلوله نشود. زیرا در این صورت کیفیت پفک هندی پایین می آید.

4- شعله را کم کرده و زمان بدهید تا آرد به خوبی پخته شود. این محلول باید تا جایی بجوشد که غلظتش مقدار کمی از فرنی بیشتر باشد. تقریبا 15 دقیقه زمان کافی است.

5- وقتی ماده پفک هندی به غلظت مناسب رسید جوش شیرین و پودر فلفل را نیز اضافه کنید. مایع را به خوبی هم بزنید تا یکدست شود. سپس شعله را خاموش کنید.

مرحله دوم: شکل دادن به پفک

1- در این مرحله مایع را به چند قسمت تقسیم کرده و رنگ های خوراکی دلخواه به هر قسمت اضافه کنید. البته این موضوع اختیاری است.

2-  یک سفره یا سینی تمیز آماده کنید. هنگامی که مایع کمی خنک شد آن را در قیف بریزید. در انتهای قیف یک سوراخ کوچک ایجاد کنید. سپس پفک را به شکل های مختلف پایپ کنید. می توانید به شکل چرخ، حروف انگلیسی، شکل های نامنظم، مربع های مشبک و ... پایپ کنید. حتی می توانید با یک قاشق مقدار کمی از مایع برداشته و به شکل سکه ای روی سطح موردنظر پهن کنید.

3-  مهم نیست پفک را به چه شکل طراحی می کنید. فقط باید ضخامت طرح کم باشد تا مغز آن نیز خشک شود. حدود 5 روز پفک ها را در مجاورت هوا قرار دهید تا کاملا خشک شوند. بعد از آن پفک های هندی را در ظرفی دربسته نگهداری کرده و هر زمان که خواستید در روغن سرخ کنید.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۵۵۲۴۹ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان