//
کدخبر: ۴۰۲۶۹۹ //
آشپزی | غذای گیاهی

غذای گیاهی | غذای هندی دلبر | پاکورای سبزیجات خوشمزه

پاکورا غذای هندی خوشمزه ای است که انواع مختلفی دارد. پاکورا سبزیجات از جذاب ترین و محبوب ترین آنهاست. همان طور که میدانید هندی ها اغلب به غذاهای گیاهی علاقه زیادی دارند.

غذای گیاهی | غذای هندی دلبر | پاکورای سبزیجات خوشمزه
به گزارش فرتاک نیوز،

اگر دنبال غذاهای گیاهی هستید، در بین غذاهای هندی میتوانید گزینه های جذاب و متنوعی پیدا کنید. در اینجا برای تهیه پاکورا سبزیجات از پیاز، سیب زمینی و گل کلم استفاده شده، اما شما میتوانید به راحتی سبزیجات دلخواه خود را اضافه یا جایگزین کنید. ادویه ها را هم میتوانید به سلیقه خود تغییر دهید یا کم و زیاد کنید. نکته مهم خمیر آرد نخود است که سبزیجات را ترد و خوشمزه میکند. امیدواریم از دستور تهیه این غذای هندی استفاده کنید و لذت ببرید.

مراحل-پاکورا

مواد لازم برای پاکورا سبزیجات

پیاز قرمز متوسط 1/2

گل کلم خرد شده 2 پیمانه

سیب زمینی کوچک 5 عدد

سیر 2 حبه

گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری

ادویه هندی گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری

پودر کاری 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

آرد نخود 2 پیمانه

آب حدود 1 پیمانه

طرز تهیه پاکورا سبزیجات

1- اول از همه سبزیجات پاکورا را آماده کنید. پیاز را به شکل خلال های باریک خرد کنید. گل های کوچک گل کلم را از هم جدا کنید یا آن را خرد کنید. سیب زمینی را نیز به صورت نازک برش بزنید. هرچه نازک تر بهتر.

2-  حال همه سبزیجات خرد شده را در کاسه بزرگی بریزید. نمک، فلفل، گرام ماسالا، پودر کاری، سیر له شده و گشنیز خرد شده را اضافه کنید. سبزیجات را زیر و رو کنید تا به خوبی با ادویه مخلوط شوند.

3- در کاسه دیگری آرد نخود و آب را با هم مخلوط کنید تا خمیر شلی شبیه خمیر پنکیک ایجاد شود. خمیر نخود را روی سبزیجات بریزید و زیر و رو کنید. خمیر باید به اندازه ای باشند که به خوبی همه سبزیجات را بپوشاند.

4- دو تابه بزرگ را روی شعله قرار دهید. به اندازه ای روغن بریزید که کف تابه پوشانده شود. برای سرخ کردن پاکورا سبزیجات صبر کنید تا روغن داغ شود.

پخت-پاکورا-هندی

5- حال یکی یکی سبزیجات را با قاشق بردارید و به تابه منتقل کنید. سعی کنید پیازها را چند تا چند تا با هم بردارید تا با هم سرخ شوند. شعله را کم کنید و هر طرف را 2-3 دقیقه سرخ کنید تا پاکورا سبزیجات طلایی رنگ شود.

6- پاکورای سرخ شده را روی بشقاب پوشیده شده با دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. کار را ادامه دهید تا همه سبزیجات سرخ شوند.

7- چاکورا سبزیجات را با سس دلخواه سرو کنید. میتوانید از چاتنی، سس کچاپ خانگی یا حتی ماست استفاده کنید.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۰۲۶۹۹ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان