|
کدخبر: 266691 نیما مجدی

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی تهران در گفتگو با گسترش نیوز خبر داد:

رفع دغدغه صنعتگران شمس آباد بعد از ۲۰ سال

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی تهران از اتفاقات خوشایند در شهرک‌های صنعتی تهران خبر داد و گفت: مهمترین مشکل شهرک صنعتی شمس آباد که دغدغه ۲۰ ساله صنعتگران بود طی کمتر از سه ماه رفع شد».

صنعت و معدن رفع دغدغه صنعتگران شمس آباد بعد از ۲۰ سال

سعید صادقی مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی تهران، بر رفع مشکلات پروژه های زیرساختی شهرک‌های صنعتی تاکید کرد و در گفتگو با گسترش نیوز افزود: «راه دوم دسترسی شمس آباد، بلوار بهارستان که در کاهش ترافیک این شهرک صنعتی موثر بود با حضور استاندار و پی گیری های انجام شده توسط دستگاه های اجرایی موفق شدیم تا در کمتر از سه ماه ، راه دسترسی ورود و خروج صنعتگران و تولیدکنندگان را که دغدغه بیست ساله آنها در شهرک صنعتی شمس آباد بود افتتاح کنیم».

وی ادامه داد: «زیرسازی ۹ کیلومتری بلوار بهارستان بسیار اسف بار بود و در فرآیند ترافیک تاثیر بسیاری بدی داشت که طی فرآیندی این پروژه ۴۰ میلیارد ریالی در کمتر از ۶ ماه به بهره برداری رسید این در حالی است که قرار بود این پروژه در ۱۵ ماه اجرایی شود».

این مقام مسئول با اشاره به این که زیرساخت ۲۰۱ واحد صنعتی حجاران به بهره برداری رسیده و  راه دوم عباس آباد طی در هفته آینده به بهره برداری می رسد در نتیجه  مشکل ترافیکی نیز به شدت کاهش خواهد یافت».

نمایشگله-صادقی

صادقی با اشاره به این که ورودی پرند؛ دارای  مشکل ترافیکی بودیم که این مشکل هم رفع شد اضافه کرد: « توسعه شهرک صنعتی ملارد با مساحت ۷۴۶ هکتار و  با مساعدت همه دستگاه های اجرایی به تصویب رسید که پس از تصویب قطعی برای واگذاری و پرداخت هزینه مربوطه به وزارت جهاد کشاورزی و مدیریت امور اراضی استان ؛ طراحی این شهرک نیز انجام شده و آغاز فعالیت اجرایی شهرک به زودی امکان پذیر خواهد شد».

به گفته او، طبق تصمیمات  اخذ شده ؛ اولویت استقرار در شهرک صنعتی ملارد با صنایع دانش بنیان های کم آب بر و انتقالی خواهد بود. همچنین شهرک صنعتی خاوران نیز برای استقرار واحدهای دانش بنیان در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی تهران با بیان این‌که در حال حاضر ۱۸ کارگاه صنعتی در شهرک صنعتی خاوران ساخته و آماده تحویل به شرکت های دانش بنیان است عنوان کرد: «شهرک صنعتی خاوران برای واحدهای کارگاهی و شهرک صنعتی ملارد برای  واحدهای دانش بنیان مد نظر قرار گرفته است».

صادقی ، به مشکلات صنعت برق در شهرک صنعتی تهران اشاره کرد و گفت:« طی ۲۱ ماه گذشته، حدود ۶ تفاهم نامه با شرکت برق منطقه ای استان تهران توسط شرکت شهرک های صنعتی استان تهران منعقد کردیم».

وی ادامه داد: « برای تامین و احداث پست ۶۳ کیلو واتی برای ۶ شهرک های صنعتی تهران قرار بر این بود طبق تفاهنامه انجام شده توسط شهرک های صنعتی تهران و اداره برق منطقه ای هر کدام یک سوم هزینه برق منطقه ای را تامین کنند اما متاسفانه چون این تفاهم نامه تبدیل به  موافقت نامه نشد  لذا منابع لازم توسط سازمان مدیریت تامین نشد».

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی تهران درباره استقرار پست سیار خاطرنشان کرد: « با پیگیری و تعامل مقامات اجرایی، قرار شد به فوریت؛ در  شهرک های صنعتی تهران،  پست سیار برق مستقر شود و مطابق آن هم منابع از سوی سازمان مدیریت تامین شود تا احداث پست های دائم فراهم شود این در حالی است که طی چهار ماه گذشته؛ پست، سیار شهرک صنعتی عباس آباد، فیروزکوه و دماوند به بهره برداری رسیده و به زودی عملیات کلنگ زده شهرک صنعتی قرچک انجام می شود چرا که واگذاری کار به پیمانکار توسط اداره برق منطقه ای صورت گرفته است».

وی با اشاره به این که پست برق شمس آباد در مهرماه به افتتاح می رسد به پی گیری مسائل مرتبط با شهرک صنعتی شهریار اشاره کرده و ادامه داد: « در حال حاضر زمین مورد نظر به شهرک صنعتی شهریار واگذار شده این در حالی است که پیش از احداث پست ؛ دو مداره کردن خط موجود  انجام شده و تا ده روز آینده، افزایش پست برق از ۷ به ۱۴ مگاوات انجام خواهد شد».

حمایت از دانش بنیان ها

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به این که ، امسال با توجه به فرمان مقام معظم رهبری؛ حمایت از دانش بنیان ها مدنظر قرار گرفته است یادآور شد: «حمایت از شرکتهای دانش بنیان و صادارتی دانش بنیان در اولویت برنامه‌ها حمایتی  وزارت صمت است بنابراین؛ حمایت از دانش بنیان ها را از تخصیص زمین شروع کرده ایم که با تخصیص زمین به غیر دانش بنیان ها متفاوت است»

صادقی در ادامه با اشاره به این که تخصیص زمین به شرکت های دانش بنیان با حداقل بخش نقدی در حدود ۱۰ درصد مدنظر قرار گرفته و بعد از شش ماه شروع اقساط به شکل ۴۸ ماه و در ۱۶ قسط سه ماهه انجام می شود».

صادقی-2

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی تهران در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به این که اگر واحدهای دانش بنیان بتوانند زودتر از موعد به بهره برداری برسند، حداکثر ۳۰ درصد اقساط باقی مانده اشان بخشیده می شود اذعان کرد: « برای این تخفیف دو شرط مد نظر قرار می گیرد که از آن جمله می توان اتمام اقساط زودتر از برنامه زمان بندی شده و داشتن پروانه بهره برداری و پایان کار اشاره کرد».

 شهرک صنعتی طلا در ابهام

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی تهران  در پاسخ به این سوال که راه اندازی شهرک صنعتی طلا به کجا رسید؟ افزود: « شهرک صنعتی طلا جزو مصوبات دولت نیست و این درخواست از سوی صنف طلا  پیگیری می شد اما فعالیت آنها  به علت نزدیکی شهرک صنعتی به تهران و وجود کارگرهای ماهر  با محدودیت مواجه خواهد بود که مانعی برای حضور و استقرار در شهرک های صنعتی محسوب می شود».

وی ادامه داد: « اگرچه طی جلساتی اعلام آمادگی کرده ایم که می توانیم زمین مورد نیازشان را د اختیارشان قرار دهیم اما گویا برخی از فعالان این صنف به علت محدودیت هایی که عنوان شد تمایلی به حضور در شهرک های صنعتی ندارند».

به گفته این مقام مسئول، اگر موانعی همچون مسائل امنیتی ، لجستیکی و نیروی انسانی این صنف رفع شود احتمال احداث این شهرک وجود خواهد داشت. به هر حال به رغم برخی مخالفت های فعالان این صنف، برخی دوستان در حال پی گیری بوده و امیدواریم در محدوده شهر تهران، موفق به تهیه زمینی در قالب شهرک غیر دولتی بشوند».

ارسال نظر

 

سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها