معاون عمرانی استانداری قزوین:

ساخت، تعمیر و نگهداری مراکز جامع سلامت استان قزوین برای ارتقای سلامت مردم ضروری است

۱۴۰۰/۰۵/۰۴ - ۰۷:۵۸:۱۰
کد خبر: ۱۲۱۱۵۱۳
ساخت، تعمیر و نگهداری مراکز جامع سلامت استان قزوین برای ارتقای سلامت مردم ضروری است
معاون عمرانی استانداری قزوین گفت: ساخت، تعمیر و نگهداری مراکز جامع سلامت استان قزوین برای تقویت و ارتقای سطح سلامت مردم ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ علی فرخزاد در این باره اظهارداشت: احداث مراکز جامع سلامت در جهت بهبود و ارتقای وضعیت سلامت مردم ضروری است و باید برای تعمیر و نگهداری خانه‌های بهداشت در سطح استان اقدام جدی صورت گیرد.

وی افزود: در حال حاضر بسیاری از مردم با مهاجرت معکوس از شهرها به روستاها بازگشته اند و این امر ضرورت استفاده از خانه های بهداشت و مراکز درمانی را دوچندان می کند.

فرخزاد تصریح کرد: خوشبختانه در شرایط کنونی خدمات بهداشتی و درمانی با استقرار پزشک در دورافتاده ترین مناطق و روستاها نیز ارائه می شود و به همین علت ساخت،تجهیز و نگهداری مراکز سلامت در این مناطق باید جدی گرفته شود تا خدمت رسانی به مردم دچار وقفه نشود.

معاون عمرانی استانداری قزوین خواستار تسریع در تکمیل خانه های بهداشت و مراکز جامع سلامت در دست اجرا در استان شد و گفت: برای تسریع در برخورداری روستاها از امکانات بهداشتی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان و فرمانداران شهرستان ها باید تلاش بیشتری کنند.

وی بیان کرد: هم اکنون بیش از ۱۳ درصد مراکز جامع سلامت استان در مناطق مختلف مورد بازدید کارشناسان قرار گرفته کهمشخص شده  برخی از آنها نیاز به تعمیر و نگهداری و مدیریت مناسب دارند و برخی نیز تخریبی بوده و قابل استفاده نیستند.

فرخزاد ادامه داد: بر اساس نظر کارشناسان باید کاربری های دیگری برای برخی از طرح های نیمه تمام در نظر گرفته شود و برای هریک از آنها نسخه مجزایی تهیه کنیم و دانشگاه علوم پزشکی نیز موظف به استاندارد سازی این مراکز است و هیچ تفاوتی بین خانه بهداشت و مرکز جامع سلامت وجود ندارد هرچند به لحاظ سیستماتیک و بخشنامه ای شاید تفاوت هایی دیده شود.

فرخزاد گفت: نیاز است که برای استفاده بهینه از این مراکز، برنامه ریزی انجام شود و دانشگاه به عنوان متولی امر در این خصوص اهتمام جدی داشته باشد.

وی با اشاره به مسائل و مشکلات مطرح شده از سوی کارشناسان، افزود: بیشتر مراکز جامع سلامت دچار مشکل مدیریتی هستند تا اعتباری و باید به خوبی از این مراکز استفاده شود.

فرخزاد تصریح کرد: بیشتر مشکلات مراکز درمانی در مناطق دور افتاده،  محروم و کم برخوردار استان بوده که نشان دهنده توجه به مرکز استان و بی توجهی به نقاط کمتر برخوردار است.

وی خاطر نشان کرد: ضروری است توجه ویژه ای به نقاط کم برخوردار داشته باشیم‌ و  در این امر از ظرفیت دهیاری ها باید به خوبی استفاده شود.  

معاون استاندار گفت: دانشگاه علوم پزشکی استان باید برنامه ریزی مناسبی در این خصوص داشته باشد تا اگر نیاز است برخی مراکز درمانی استان مجدد راه اندازی شوند.

فرخزاد با اشاره به وظایف شورای فنی استان،  افزود: این شورا به دنبال ارتقای کیفیت ساخت و سازها، کاهش هزینه ها، کوتاه شدن زمان اجرا و بهره برداری بهینه از طرح های عمرانی است.

وی با تاکید بر برنامه ریزی دقیق، برنامه محور و میدانی در خصوص نظارت بر طرح های عمرانی، اظهار داشت: مدیران دستگاه های اجرایی از حداکثر توان و ظرفیت استان در ابعاد مختلف نیروی انسانی، پیمانکاران و مشاوران استفاده کنند تا اهداف و برنامه ریزی های صورت گرفته سریعتر به نتیجه برسد.

فرخزاد تصریح کرد: همچنین فرمانداران و بخشداران مکلفند کلیه طرح های ملی و استانی شهرستان خود را رصد کرده و ضمن اشراف به کلیه آنها، با مدیران دستگاه های اجرایی هماهنگی های لازم و مستمر را به عمل آورند.

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز