ذوالفقار یزدان‌مهر:

تمدید طرح بخشودگی جرایم بدهکاران به صندوق رفاه تا ۷ اسفندماه

۱۳۹۷/۱۲/۰۱ - ۱۴:۵۲:۱۳
کد خبر: ۸۱۵۱۷۸
تمدید طرح بخشودگی جرایم بدهکاران به صندوق رفاه تا ۷ اسفندماه
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از تمدید طرح بخشودگی جرایم بدهکاران به این صندوق تا ۷ اسفند ماه خبر داد .

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، ذوالفقار یزدان‌مهر با اشاره به تمدید طرح بخشودگی جرایم بدهکاران به صندوق رفاه دانشجویان گفت: با توجه به تقاضاها و درخواست‌های مکرر دانش‌آموختگان درخصوص تمدید طرح بخشودگی جرایم و به جهت رعایت حال این فارغ‌التحصیلان، مقرر شد به مناسبت فرار رسیدن میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) این طرح تا ۷ اسفندماه تمدید شود.

وی تصریح کرد: در زمان اجرای این طرح، دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی می‌توانند با بازپرداخت بدهی خود به صورت یکجا و بروز کردن معوقات خود صرفاً از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به نشانی bp.swf.ir از بخشودگی صددرصدی و ۵۰ درصدی جرائم متعلقه بابت عدم پرداخت به موقع اقساط بهره‌مند شوند.

گفتنی است طرح بخشودگی جرایم بدهکاران به صندوق رفاه دانشجویان به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی از ۱۴ بهمن‌ماه آغاز شده است.

 

*دانشگاه‌ها برای حرکت به سمت درآمدزایی تدبیر داشته باشند

رئیس صندوق رفاه دانشجویان همچنین در بازدید از دانشگاه زنجان اظهار داشت: دانشگاه‌‌ها برای حرکت به سمت درآمدزایی تدبیر داشته باشند.

یزدان مهر با بیان اینکه در سال ۱۳۹۷ سخت‌ترین شرایط را داشتیم و برحسب پیش‌بینی‌های انجام شده، سال ۱۳۹۸ سخت‌تر از سال جاری خواهد بود، اظهار داشت: لازم است که از هم اکنون خودمان را برای اداره هرچه بهتر و پویاتر دانشگاه‌ها با توجه به مشکلات موجود آماده کنیم.

وی با اشاره به ظرفیت بالای منابع کشور نسبت به دنیا و تناسب آن به جمعیت ایران اسلامی گفت: ناچاریم در شرایط انقباضی با تکیه بر مراکز دانش‌بنیان، فعالیت‌های علمی و پژوهشی در خدمت به مردم و ملت و استفاده مطلوب از منابع خدادادی، به سمت درآمدزایی رفته و کشور را در شرایط جنگ اقتصادی کمک کنیم تا استاندارد اقتصادی کشورمان بیشتر از این شود.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان با اشاره به رسالت دانشگاه‌ها، توجه به اقتصاد آموزش عالی را مهم توصیف کرد و افزود: استان زنجان ظرفیت‌های خوبی دارد و در بخش درآمدزایی، مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان نقش بسزایی دارند و یکی از مشکلات کشور در زمان حال تأمین گوشت است که زنجان به عنوان قطب در این زمینه می‌تواند کمک‌های بسیاری به کشور کند و دانشگاه‌‌های جامع نسل چهارم باید نسبت به مشکلات کشور حساس باشند که ارتباط تنگاتنگ با صنعت تا حدودی می‌تواند این مشکلات را به حداقل رساند.

وی به استفاده و بهره‌مندی از ظرفیت نهادهای عمومی، مردمی و خیرین تأکید کرد و گفت: صندوق رفاه دانشجویان سعی کرده در بحث درآمد اختصاصی طوری عمل کند تا فعالیت‌ها با مشکل مواجه نشود به طوری که ۱۲۰ درصد درآمد اختصاصی امسال محقق شده است.

یزدان مهر تصریح کرد: سعی بر این بود که هیچ دانشجویی به جهت عدم تمکن مالی از خوابگاه‌های دانشجویی بی‌‌بهره نباشد؛ این صندوق نسبت به پرداخت ۳۲۰ میلیارد ریال وام به صورت کمک رهن برای دانشجویان در سال ۹۷ اقدام کرد که ۲۲ هزار دانشجو را شامل شد.

در بحث خوابگاه‌ها صندوق رفاه دانشجویان، پرداخت وام کمک رهن و همچنین ارتقای وضع موجود خوابگاه‌ها را در دستور کار خود داشت که خوشبختانه ۵۸۷ خوابگاه را در دانشگاه‌‌های کشور ارتقا دادیم.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان با اشاره به سطح خوب خوابگاه‌های دانشگاه زنجان (سطح ۲) گفت: سعی بر این داریم که این خوابگاه‌ها به سطح یک ارتقا پیدا کنند و امسال حدود ۲۲۰ خوابگاه را به کمک دانشگاه‌ها به سطح بالا ارتقا دادیم که مجموعاَ ۵۸۷ خوابگاه طی چهار سال گذشته بود.

وی درخصوص سلف سرویس دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: با توجه به گرانی‌های اخیر و قیمت تمام شده حدوداَ ۱۳ هزار تومانی هر پرس غذا، فقط ۱,۴۰۰ تومان آن از دانشجو دریافت می‌شود. به همین منظور و به جهت هدفمندی یارانه اختصاص داده شده، تبدیل آشپزخانه سنتی به صنعتی را در دستور کار خود قرار دادیم که صرفه جویی ۳۰ الی ۴۰ درصدی هزینه‌ها را دربرخواهد داشت و پیش‌‌بینی رستوران‌های مکمل در دانشگاه ها که در حال حاضر ۱۰۲ رستوران از این نوع در دانشگاه‌‌ها کمک به صرفه جویی ۵۰ درصدی در این زمینه کرده‌اند و با توجه به برنامه‌‌ریزی‌های صورت گرفته امیدواریم همه سلف‌های دانشگاه‌ها در ۲ سال آینده به سطح یک و دو ارتقا یابند.

یزدان مهر از وجود ۱۱۴ صندوق خیریه در دانشگاه‌‌ها با شعار "عدم ترک تحصیل دانشجو به جهت فقر مالی" خبر داد و گفت: وام های اختصاص داده شده به این موضوع وام شرافتی بوده که به دور از هرگونه مشقت و روال اداری انجام می‌گیرد.

وی با اشاره به اختصاص وام ۱۰۰ میلیون تومانی به کارگاه‌های مهارت محور که در راستای اقتصاد مقاومتی و حمایت از کالای ایرانی شکل می‌گیرد تصریح کرد: ضمن ایجاد اشتغال در کنار تحصیل برای دانشجویان وام ۱۰ میلیون تومانی نیز به دانشجویان مشغول در این کارگاه‌ها تخصیص یافته است به این طریق که سعی شد ۱۰۰ درصد کلیه وام‌های دانشگاه‌های مناطق کم برخوردار محقق شود.

دکتر سیدمحسن نجفیان رئیس دانشگاه زنجان نیز گزارش مشروحی از فعالیت‌های انجام شده در این دانشگاه ارائه کرد و بازدید از قسمت‌های مختلف دانشگاه، پایان بخش سفر رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به دانشگاه زنجان بود.

 

نظر شما