تامین مالی به روش نوین کارگشای توسعه سیستان و بلوچستان است

زاهدان- ایرنا- مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری سیستان و بلوچستان گفت: تامین مالی به روش‌های نوین که قبلا در استان‌های دیگر کشور از آن استفاده شده کارگشای توسعه استان خواهد بود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی عرب روز سه‌شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان امسال به عنوان پارک نمونه کشوری معرفی شده و می تواند به عنوان موتور محرک در استان عمل کند، در نظر است تا سرمایه‌های سرگردان و برنامه ریزی نشده در حوزه تولید خدمات، صنعت و بازرگانی استان با محوریت صندوق هدفمند شود.
وی ادامه داد: از روش‌های نوین تامین مالی که تاکنون در استان‌های دیگر جواب داده باید برای توسعه سیستان و بلوچستان استفاده کرد به گونه‌ای که به جای بانک در کنار شرکت‌ها قرار گرفته ایم، تضمین سرمایه گذاری را صندوق می‌دهد و تامین منابع مالی نیز از سوی مردم اتفاق می‌افتد.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری در بین جوانان مستعد استان تحرک علمی ایجاد کرده و به عنوان یک رسالت برای تحقق این امر در حوزه علم سرمایه‌گذاری می‌کند تصریح کرد: در نظر داریم این استان را در بحث شرکت‌های دانش بنیان و خلاق بی نیاز کنیم.
وی خاطرنشان کرد:سیستان و بلوچستان دارای جمعیت جوان با ضریب هوشی بالایی است که باید با استفاده از این ظرفیت هر روز به یک نوآوری، خلاقیت و تولید جدید در منطقه دست پیدا کرد.
عرب عنوان کرد:صندوق پژوهش و فناوری سیستان و بلوچستان از سال ۹۸ در استان با ۵۰ میلیارد ریال سرمایه آغاز به کار کرد و تامین مالی پروژه‌های واحدهای فناور و دانش بنیان پارک و علم فناوری استان را در دستورکار دارد همچنین حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و خلاق در استان از برنامه‌های اصلی این صندوق است.
وی بیان کرد: ما عاملیت بسیاری از دستگاه‌ها را داریم. تا پیش از این منابع مان محدود بود اما خوشبختانه حد اعتباری مان ۱۲ برابر سرمایه مان شده است. همچنین صندوق پژوهش و فناوری در بحث فروش محصولات شرکت‌های دانش بنیان در استان حمایت‌های ویژه‌ای را انجام می‌دهد.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: افزایش سرمایه، حمایت از ایده‌ها و شرکت‌های دانش بنیان، ارائه تسهیلات کم بهره از برنامه‌های پیش روی این صندوق در استان است.
وی با اشاره به اینکه صندوق پژوهش و فناوری مجوز صدور ضمانت نامه های گمرکی را اخذ کرده، عنوان کرد: صندوق‌های پژوهش و فناوری با هدف تمرکز بر ارائه خدمات مالی و حمایتی شرکت‌های دانش بنیان تاسیس شده و ما هم در استان با همین رویکرد فعالیت خواهیم کرد.
عرب اظهار کرد: قطعا هر ایده نو و مجموعه مدیریتی متخصص و صاحب تجربه در استان می تواند باعث تحولات بزرگ شود. رویکردهای جدید صندوق می‌تواند در مدیریت و پیشبرد برنامه‌های دانش بنیانی استان اثرات خوبی داشته باشد و باعث می‌شود حرکت وسیعتری برای آینده داشته باشیم.
وی از ساخت مرغداری ۸۸۰ هزار قطعه‌ای در زاهدان خبر داد و افزود: مجوز های لازم برای ساخت این مرغداری اخذ شده و تا بهمن ماه سال آینده به بهره برداری خواهد رسید که در این مرغداری ۴۰۰ هزار مرغ گوشتی و ۴۸۰ هزار مرغ تخم گذار با کیفیت بالا تولید خواهد شد.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha