وعده رییس جمهور به عشایر کهگیلویه و بویراحمد درباره حمایت از تولید گوشت محقق شد

یاسوج - ایرنا - رییس جمهور تابستان امسال در جمع مردم عشایرنشینان دشت سقاوه از توابع شهرستان مارگون به آنان برای حمایت از تولید گوشت آنان قول مساعد داد، وعده ای که در کمتر از ۲ ماه عملیاتی شد.

به گزارش ایرنا،از آنجا فروش به موقع گوشت قرمز نیازی برای پیشگیری از این محصول دامی محسوب می شود تحقق این وعده باعث دلگرمی عشایرنشینان کهگیلویه و بویراحمدی برای فعالیت در عرصه تولید شده است.

امری که افزون بر کمک به امنیت غذایی مردم کشورمان به ماندگاری قشر تولید کننده جمعیت ۱۲ هزار نفری عشایر کهگیلویه و بویراحمد به ماندگاری آنان در سکونتگاه هایشان کمک می کند .

عشایرنشینان این استان که ۶۰ درصد از تولید ۱۳ هزار تنی گوشت قرمز استان را به عهده دارند با عملیاتی شدن حمایت های دولت درآمدشان به موقع به دستشان می رسد.

طرح حمایت از گوشت عشایر

مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد روز پنجشنبه در نشست با خبرنگاران گفت: براساس طرحی که به تازگی عملیاتی شده دولت به ازای هر راس دام ۱۸۰کیلوگرم جو برای عشایر اختصاص یافته است.

فیض الله آذرفر تاکید کرد: عشایر نشینان تا چهار ماه پس از دریافت این نهاده دامی ملزم به پرداخت هیچ وجهی بابت آن نیستند.

وی بیان کرد:پس از گذشت این مدت دامدار می تواند گزینه های فروش گوشت خود در بازار آزاد و پرداخت هزینه های نهاده دامی را انتخاب کند یا محصول خود را به شرکت پشتیانی امور دام کهگیلویه و بویراحمد بفروشد.

مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: انتظار می رود این طرح بتواند افزون بر بهبود درآمد جامعه عشایری باعث اضافه شدن ۴۰ هزار راس دام عشایر استان شود.

تامین تانکرهای آبرسان مصوبه ای که در انتظار تحقق است

مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: تامین تجهیزات آبرسانی سیار عشایر از دیگر مصوبات سفر رییس جمهور به استان بود که در مراحل تبادل موافقت نامه است.

آذرفر تاکید کرد: براساس این مصوبه پیشنهاد تامین ۳۰ دستگاه تانکر آبرسان داده شده است.

وی با اشاره به اینکه تنها ۲۳ درصد از جامعه عشایری کهگیلویه و بویراحمد به آب پایدار دسترسی دارد و بقیه با تانکر آبرسانی می شود ابراز کرد: تحقق این مصوبه کمک قابل توجهی به رفاه عشایر خواهد کرد.

براساس آمار موجود ۳۷.۵درصد ناوگان آبرسانی سیار مناطق عشایری استان به دلیل فرسودگی از رده خارج است و این اداره با کمبود تجهیزات برای آبرسانی مواجه است به طوری که از ۱۶ تانکر آبرسانی سیار به مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد ۶ دستگاه آن به دلیل فرسودگی قابل استفاده نیست.

وی با یادآوری اینکه آبرسانی سیار از نیازهای اساسی عشایرنشینان برای سکونت در مناطق قشلاقی و ییلاقی است که افزون بر سلامت اهالی سالم بودن محصولات تولیدی آنان را تضمین می کند از مسوولان خواست تا نسبت به مصوبه سفر رییس جمهور دریاره تامین ماشین آلات آبرسانی سیار استان همت مضاعفی داشته باشند.

کهگیلویه و بویراحمد دارای ۲۲ هزار خانوار کوچرو و نیمه کوچرو است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha