۱۱ مهر ۱۴۰۲، ۹:۲۷
کد خبرنگار: 2211
کد خبر: 85246407
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

هفت مجموعه رفاهی در مناطق گردشگری کهگیلویه و بویراحمد ساخته شد

یاسوج - ایرنا-معاون‌ اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: امسال هفت مجموعه رفاهی شامل سرویس های بهداشتی و نمازخانه در مناطق گردشگری استان اجرایی شد.

به گزارش ایرنا، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری در جلسه ای و دهم مهرماه امسال اعلام کرده بود که نسبت به کمبود سرویس‌های بهداشتی بین راهی دغدغه داریم و از ائمه جماعات خواستم درهای مساجد و سرویس‌های بهداشتی مساجد در بیرون شهرها یا مناطق گردشگری را باز بگذارند تا مردم و گردشگران از آن استفاده کنند.

فرشید کرمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ساخت این تعداد مجموعه های سرویس بهداشتی از مصوبات سفر وزیر میراث فرهنگی به استان بوده که با هدف توسعه زیرساخت‌های رفاهی گردشگران در دستور کار قرار گرفت.

وی بیان کرد: برای ساخت این مجموعه های رفاهی متشکل از ۷۰ چشمه سرویس بهداشتی در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد حدود ۳۰میلیارد ریال اعتبار هزینه شد.

وی تصریح کرد: این مجموعه های رفاهی در مکان‌های گردشگری شاخص مانند «تنگ سولک بهمئی»، «امامزاده عبدالله (ع)یاسوج»،«بافت تاریخی شهر دهدشت»، «امامزاده بی بی خاتونین(س)»و «دهستان گردشگری کاکان» ایجاد شده است. نبود سرویس بهداشتی از گلایه های گردشگران در مناطق مذکور بود.

معاون‌گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: بهره برداری از مجموعه تفریحی و پذیرایی در «آبشار یاسوج» از دیگر اقدام های انجام گرفته امسال در این منطقه شاخص گردشگری استان است.

کرمی عنوان کرد: این طرح با سرمایه گذاری بخش خصوصی و پرداخت ۶۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی از سوی دولت ایجاد شد تا امکان پذیرایی بهتر از مسافران در «آبشار یاسوج» فراهم شود.

وی تصریح کرد: امسال همچنین ۲۰ طرح سرمایه گذاری حوزه گردشگری استان برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی شده اند.

کرمی عنوان کرد: هم اینک ۴۶ طرح گردشگری حوزه گردشگری استان با حجم سرمایه گذاری هشت هزار میلیارد ریال با پیشرفت فیزیکی ۴۰ تا ۸۰ درصد دردست ساخت است.

وی گفت: این طرح های گردشگری در مقیاس خرد و متوسط در صورت بهره برداری زمینه اشتغال ۹۰۰ نفر را فراهم می کنند.

استان چهارفصل کهگیلویه و بویراحمد که با داشتن ۲۵۰ تفرجگاه طبیعی، ۳۰۰ بقعه متبرکه، افزون بر ۷۹۰ اثر تاریخی که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است در کنار جاذبه های مردم شناسی چون پوشش ها و گویش های محلی و آواها و نواهای محلی یکی از مقاصد گردشگری جنوب کشور و دومین ظرفیت اقتصادی تبدیل کرده که نیازمند ایجاد جاذبه های مصنوعی برای مناطق گرمسیری است.

جاذبه هایی همچون بارگاه نورانی بی بی حکیمه (س) خواهر امام رضا (ع)، مناظر و بنایای تاریخی چون پل پریم، نقش برجسته‌های تنگ سولک، سواحل زیبای سد کوثر، رود رونه و آبشار کیوان از مناطق گرمسیری کهگیلویه و بویراحمد است که می توان با ایجاد دهکده های گردشگری به درآمدزایی های بهتر برای آن اقدام کرد.

براساس آمار موجود این استان سالانه پذیرای بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر گردشگر است که تعدادی از آنها جهانگردان کشورهای خارجی هستند.

کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود ۱۶ هزار کیلومتر مربع وسعت بین استان‌های فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خوزستان واقع شده است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha