۲۸ فروردین ۱۴۰۳، ۱۴:۳۲
کد خبرنگار: 1224
کد خبر: 85446693
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ریل‌گذاری صنعت شیروان خراسان‌شمالی با تزریق تسهیلات
کارخانه قند شیروان

بجنورد-ایرنا- رفع موانع تولید از مهمترین رویکردهای دولت سیزدهم است که در شهرستان شیروان خراسان شمالی با تزریق اعتبار و احیای واحدهای راکد به خوبی انجام شده است.

به گزارش ایرنا، حمایت از تولید رسالت دولت سیزدهم است و اعطای این تسهیلات منجر به خروج واحدها از رکود می‌شود زیرا که این تسهیلات به ارتقای بهره‌وری و اشتغال واحدهای تولیدی کمک می‌کند.

بررسی ها نشان می دهد که در ۲ سال اخیر تسهیلات سرمایه در گردش و ثابت از محل تبصره ۱۸ از جمله راهکار تقویت واحدهای صنعتی بوده است به شرطی که بانک ها همراهی خوبی با تولیدکنندگان داشته باشند.

تامین مالی و تسهیلات از مهمترین مشکلات و چالش‌های واحدهای تولیدی شهرستان شیروان است که با نگاه ویژه دولت سیزدهم در ۲ سال اخیر تمام این دغدغه ها برطرف شده است.

مجموع سرمایه‌گذاری در پروانه‌های بهره‌برداری این شهرستان ۷۱۰ میلیارد ریال برآورد شده است و این خود گواه این است که ریل گذاری صنعتی در این شهرستان ۶۰ هزار نفری خراسان شمالی به خوبی انجام شده است.

ریل‌گذاری صنعت شیروان خراسان‌شمالی با تزریق تسهیلات
واحد تولید آبمیوه شیروان

معرفی ۱۴ واحد صنعتی شیروان برای دریافت تسهیلات

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان شیروان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: ۱۴ واحد صنعتی شهرستان در راستای احیا و توسعه واحدهای صنعتی و تولیدی سال گذشته برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی شدند.

عبدالله گلی اظهارکرد: برنامه‌های تدوینی حمایت از تولید در قالب پرداخت تسهیلات کم بهره از قبیل رونق تولید و تبصره ۱۸ و سرمایه در گردش در دستور قرار دارد و به صورت مستمر به شناسایی واحدهای صنعتی نیمه‌فعال و تعطیل می‌پردازد.

وی افزود: تسهیلات واحدهای معرفی شده ۵۵۰ میلیارد ریال است که در پایان برای ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی ایجاد خواهد شد.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان شیروان یادآور شد: این واحدها در آینده نزدیک موفق به دریافت تسهیلات خواهند شد و پیش بینی می‌شود تمامی این واحدها بتوانند وضعیت اشتغال شهرستان را ارتقا دهند.

به گفته وی؛ مشمولان تسهیلات رونق تولید در سامانه بهین‌یاب می‌توانند درخواستشان را به آدرس www.Behinyab.ir ثبت کرده و با مراجعه به بخش اطلاعیه‌های این درگاه الکترونیکی نسبت به تکمیل و ارسال پرسشنامه‌های تکمیلی اقدام کنند.

جذب ۷۸ میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی

گلی بدر ادامه گفت: ۷۸ میلیارد ریال سال گذشته در قالب تسهیلات مشاغل خانگی این شهرستان مصوب و جذب شد.

وی افزود: سقف پرداختی تسهیلات برای هر سرمایه گذار از متقاضیان ۵۰۰ میلیون ریال بود که ۱۰۰ نفر برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی شدند.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان شیروان بیان کرد: جذب تسهیلات مشاغل خانگی سال گذشته با توجه به استقبال متقاضیان مازاد بر سهیمه بود.

صدور ۵۱ جواز تاسیس واحدهای صنعتی شیروان

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان شیروان بیان کرد: همچنین ۵۱ جواز تاسیس واحدهای صنعتی سال گذشته در این شهرستان خراسان شمالی در زمینه قطعات فولادی، بسته بندی موادغذایی و مبلمان سازی بود که برآورد سرمایه‌ برای اجرای این مجوزهای صنعتی در شهرستان ۱۹ هزار میلیارد ریال است.

وی، تولیدخمیرمایه، شیشه، چسب، بسته بندی شوریجات و ترشیجات را از مهمترین جوازهای امسال شهرستان عنوان کرد و افزود: میزان اشتغالزایی این واحدها ۵۴۴ نفر به صورت مستقیم است.

گلی عنوان کرد: همچنین ۱۰ پروانه بهره‌ برداری صنعتی نیز طی مدت یاد شده در شهرستان شیروان صادر شد که در صورت تحقق این مهم ۱۴۵ فرصت شغلی جدید در حوزه های مختلف ایجاد می‌شود.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان شیروان گفت: مجموع سرمایه‌گذاری در پروانه‌های بهره‌برداری این شهرستان ۷۱۰ میلیارد ریال برآورد می‌شود.

گلی بیان کرد: صدور پروانه بهره برداری واحدهای صادر شده در زمینه سبد میوه، تولید محصولات آرایشی، محصولات چوبی، صنایع پتروشیمی، فلزی و غیره است.

کارشناسان بر این باورند که توسعه این استان در گرو استفاده از ظرفیت های اقتصادی همچون رونق صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی و دامپروری است و شهرک های صنعتی زمینه این رونق را فراهم خواهند کرد تا صنایع پایین دستی و تبدیلی در این استان جایگاه واقعی خود را پیدا کنند.

شهرک های صنعتی به واسطه تسهیلات سرمایه گذاری، ارائه زمین و ایجاد زیرساخت، مکانی مناسبی برای سرمایه گذاری و رونق صنایع پایین دستی محسوب می شود و این مطلب گواه این است که رسیدن به شکوفایی اقتصادی و استفاده از ظرفیت های توسعه ای را باید در شهرک های صنعتی جستجو کرد به هر میزان که این زیرساخت ها تکمیل باشند امیدواری برای جذب سرمایه گذار نیز بیشتر می شود.

به گزارش ایرنا، شهرک صنعتی این شهرستان با بیش از ۳۵۰ هکتار مساحت به عنوان بزرگترین شهرک صنعتی خراسان شمالی، ۹۰ واحد صنعتی دارد.

شهرستان شیروان به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد که کارخانه قند و الیاف شیروان از بزرگترین واحدهای صنعتی در خراسان بزرگ بود.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha