سامانه‌های ثبت تخلفات رانندگی در قم سه برابر افزایش می‌یابد

قم- ایرنا- معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم گفت: سال های گذشته در این کلانشهر تنها هفت سامانه ثبت تخلفات فعال بود که این سامانه ها در سال جاری با نصب و راه‌اندازی در بلوار غدیر، بلوار خداکرم و پردیسان سه برابر افزایش می یابد.

به گزارش ایرنا، رضا خانه‌زاد یزدی روز دوشنبه در نشست خبری به مناسبت ۲۶ آذرماه روز ملی حمل‌ونقل و رانندگان در سالن جلسات شهید مولوی شهرداری بیان کرد: امسال در دستورالعمل معاونت حمل ونقل و ترافیک شهرداری قم نصب و راه اندازی سامانه های ثبت تخلفات رانندگی مورد تاکید قرار گرفت که براین اساس پنج سامانه در بلوار غدیر، چهار سامانه در بلوار خداکرم و ۱۰ سامانه در پردیسان تخلفات رانندگی را گزارش می دهد.

وی به روزرسانی نشدن طرح جامع ITS در چند سال اخیر اشاره و بیان کرد: با پیگیری های صورت گرفته، سند جامع این طرح تدوین و قرارداد به‌روزرسانی آن منعقد شده است.

این مسئول ادامه داد: سالن کنترل هوشمند ترافیک شهرداری قم نیز از وضعیت مناسبی برخوردار نیست و با پیگیری‌های انجام شده از سوی شهردار، سالن جدید در حال آماده‌سازی است.

خانه زاد یزدی از ضرورت های هوشمندسازی تقاطع‌های چراغ‌دار سخن گفت و افزود: سیستم یکپارچه تقاطع‌های چراغ‌دار در حال تدوین است که بر اساس این سیستم، تقاطع ها با یکدیگر در ارتباط باشند و برای عبور از چراغ‌قرمز اعمال جریمه انجام شود.

وی در این زمینه از انعقاد قراردادی به ارزش ۲۷۰ میلیارد ریال خبر داد و گفت: سامانه‌های ثبت تخلف در کاهش تصادفات بسیار مؤثر هستند بنابراین در صدد افزایش کنترل سرعت‌ها در مسیرهای اصلی و پرخطر از طریق سامانه ها هستیم.

کاهش ۵۰ درصدی تصادفات در پرحادثه خیزترین خیابان قم

معاون شهردار قم همچنین از فعال شدن پنج سامانه در بلوار غدیر خبر داد و ابراز کرد: این بلوار نخستین محور پرخطر قم بود که راه اندازی این پنج سامانه سبب کاهش ۵۰ درصدی تصادفات در این بلوار شده است.

به گزارش ایرنا یکی دیگر از محورهای در حال نصب سامانه‌های کنترلی، خط BRT بلوار آیت‌الله بروجردی است که خانه زادیزدی به آن اشاره و بیان کرد: این بخش نیز به دوربین‌های کنترل ترافیک مجهز شد.

مطالعات کاهش سوانح رانندگی موتورسیکلت

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم در ادامه با اشاره به اینکه مطالعات کاهش سوانح رانندگی موتورسیکلت در دستور کار قرار دارد، مطرح کرد: همچنین مطالعات بازنگری خطوط تاکسی‌رانی و اتوبوس‌رانی نیز تا پایان سال تکمیل خواهد شد.

وی با بیان اینکه نرخ کرایه‌های تاکسی و اتوبوس را از همین مطالعات استخراج خواهیم کرد گفت: این اقدام سبب می‌شود تا مباحث دقیق‌تر و فنی‌تر دنبال شود.

خانه‌زاد یزدی با اشاره به اینکه پنج پارکینگ شامل خیابان امام خمینی(ره)، چهل اختران، بنفشه، میدان ارتش و پیرامون شهرداری مرکز در حال ساخت داریم، خاطرنشان کرد: در حوزه مطالعات حمل‌ونقل به دنبال بررسی لکه‌های موجود در سطح شهر متناسب با نیازها هستیم.

وی با تأکید بر اینکه طرح جامع حمل‌ونقل در خردادماه مصوب شده است، تصریح کرد: تمام این اقدامات پیش‌بینی‌شده در قالب طرح جامع حمل‌ونقل است.

۲۰ دستگاه اتوبوس خریداری می شود

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم در ادامه با اشاره به اینکه خرید اتوبوس‌های جدید یکی از رویکردهای شهرداری است، یادآور شد: ۲۰ دستگاه جدید در حال خریداری و ۲۴ دستگاه نیز در حال بازسازی و نوسازی است.

وی با بیان اینکه اتوبوس‌های شهری به بیش از ۲۱۰ دستگاه رسیده است، ابراز کرد: افزایش تعداد ناوگان اتوبوس‌رانی همچنان در دستور کار شهرداری قم قرار دارد.

مناسب سازی ۸۰۰ اتوبوس برای معلولان

خانه‌زاد یزدی اقدامات مدیریت شهری در عرصه ایستگاه‌های اتوبوس را مورد توجه قرار داد و یادآور شد: بیش از ۸۰۰ ایستگاه اتوبوس در سطح شهر داریم که با دستور شهردار به دنبال مناسب‌سازی آن‌ها برای مردم، معلولان و جانبازان هستیم.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم با بیان اینکه برای روان‌سازی گره‌های ترافیکی برنامه‌هایی در دستور کار قرار دارد، ابراز کرد: در برخی از مسیرها گره‌های ترافیکی به دلیل اجرای پروژه‌های سایر دستگاه‌ها رخ می دهد.

عمر سه سال و نیم اتوبوس های قم با سهم ۱۱ درصدی سفرهای درون شهری

وی با اشاره به اینکه عمر ناوگان اتوبوس‌رانی قم با ۳.۵ سال پایین‌ترین نرخ در کشور است، اظهار داشت: سهم اتوبوس‌ها در سفرهای درون‌شهری نیز حدود ۱۱ درصد است.

خانه‌زاد یزدی با بیان اینکه در طرح جامع حمل‌ونقل ۳۵ تقاطع پیش‌بینی‌شده مطرح کرد: از این تعداد ۲۲ مورد تکمیل‌شده است.

۲۶ آذرماه، روز حمل‌ونقل، یادآور حماسه‌سازی رانندگان حمل‌ونقل در سال ۶۹ و تلاش این جامعه خدوم برای کمک به جبهه‌های جنگ است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha