۸ اسفند ۱۴۰۲، ۱۶:۰۱
کد خبرنگار: 2220
کد خبر: 85400006
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

نامزد انتخابات مجلس: نگاه به خوزستان باید در سطح ملی باشد

اهواز - ایرنا - کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه اهواز، باوی، حمیدیه و کارون گفت: نگاه به خوزستان باید در سطح ملی باشد زیرا این استان قلب تپنده کشور است.

احمد سراج روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، برنامه‌های خود را برای ورود به رقابت انتخاباتی در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اعلام کرد و گفت: امسال تنها سالی است که رهبر معظم انقلاب دیدگاه و نگاه خودشان را به صورت شفاف با مردم در میان گذاشتند و مشارکت، رقابت، امنیت و سلامت را از اولویت‌ها برای عرصه رقابت در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری برشمردند.

وی افزود: شاید بسیاری از کشورهای دنیا در طول چندین سال تنها یک انتخابات را تجربه کنند اما در کشور اسلامی ما ۴۵ سال است که انتخابات مختلفی به صورت مستمر برگزار می شود و این نعمت به برکت انقلاب اسلامی است.

سراج ادامه داد: اگر می‌خواهیم مشارکت مردم در انتخابات امسال را افزایش دهیم و صحنه شفاف و فراگیری ایجاد کنیم، باید برخی الزامات را رعایت کنیم و از با مردم شفاف سخت بگوییم.

وی اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب انتخابات را به یک رقابت و مسابقه سالم تعبیر کردند و این تعبیر یعنی هیچ‌یک از نامزدها، رقیب خود را ناجوانمردانه و به دور از اخلاق به زمین نمی‌زند.

سراج گفت: همواره جوانمردی سیاسی در عرصه های رقابت انتخاباتی، مورد انتظار رهبر معظم انقلاب بوده و نامزدها نیز باید فارغ از تهمت‌ و تخریب‌ به میدان آمده و تلاش کنند.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: زمانی که وارد عرصه انتخابات مجلس شورای اسلامی شدم، سه آسیب را در بعد ملی و استانی شناسایی کرده و رفع آن را در اولویت قرار دادم.

وی اظهار کرد: ۲ آسیب مهم متوجه سطح ملی و یکی دیگر نیز متوجه خوزستان است ؛ این آسیب‌ها می‌تواند نمایندگان را از اولویت‌ها و رسالت‌های که بر دوش دارند، دور کند.

سراج یکی از آسیب های مهم در سطح ملی را وجود دلالان انتخاباتی دانست و گفت: این آفت باعث می شود صدا و حنجره نمایندگان به اجاره دلالان درآمده و دیگر خبری از عدالت اجتماعی نباشد.

وی افزود: این دلالان ظاهر غلط‌اندازی دارند اما سال‌ها است که نمایندگانی را به مجلس می‌فرستند که رسالت‌های خود را به جا نمی‌آورند.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی برخی تصمیمات و اقدامات نمایندگان را در تضاد با منافع مردم دانست و گفت: مصوبه افزایش سن بازنشستگی یکی از مواردی است که آسیب‌های زیادی برای افکار عمومی ایجاد کرده و این در حالی است که با اجرای این قانون، به کارگیری جوانان متخصص پنج سال به تاخیر می افتاد که خود به یکی از معضلات اجتماعی تبدیل می‌شود.

سراج بیان کرد: در سال‌های گذشته نیز اتفاقاتی که در صندوق های بازنشستگی افتاد که جامعه را با چالش‌های جدی اقتصادی مواجه ساخت و برای رفع این مشکلات بازهم از جیب مردم هزینه شد.

وی یادآور شد: یکی از مواردی که بی‌شک در صورت راهیابی به مجلس شورای اسلامی پیگیری می کنم، حذف رای ممتنع است ؛ رای ممتنع یعنی نماینده بی‌نظر و بی‌خاصیت است؛ امید می رود در مصوبات آینده برای شفافیت، رای ممتنع حذف شود.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه اهواز، باوی، حمیدیه و کارون گفت: آفت بعدی، روزمرگی است که در سطح نمایندگان ایجاد شده و در واقع مسایل فرعی را بر اصلی اولویت قرار دادند ؛ برخی از نمایندگان دغدغه‌های مردم را که چند سال پیش مطرح شده بار دیگر مطرح می کنند، با اینکه می‌دانند نتیجه ای از آن حاصل نمی‌شود.

وی افزود: برخی افراد، نمایندگان را خواه یا ناخواه به سمت روزمرگی می کشاندند در حالی که رهبر معظم انقلاب در این زمینه بارها تذکرات لازم را داده‌اند.

سراج توضیح داد: قانون جهش افزایش مسکن و همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، از جمله قوانین مفید و مناسب بودند که نتایج مثبتی در جامعه داشت اما برای حسن اجرای این قانون، آیا تلاش کافی صورت گرفت؟ تفاوت حقوق موقعیت‌های شغلی مختلف نیز به عنوان یکی دیگر از مشکلات جامعه باید به صورت جدی پیگیری شود.

نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی بخشی از روزمرگی نمایندگان مجلس را ناشی از تلاش دلالان دانست و گفت: دلالان تلاش دارند مجلس را از ریل قانون گذاری خارج کنند اما نمایندگان با برقراری ارتباط با کف جامعه، می توانند این مشکلات را حل کنند.

وی افزود: نداشتن انسجام نمایندگان استان خوزستان یکی از آفت‌های جدی است در حالی که خوزستان جزو استان های با تعداد بالایی از کرسی‌های مجلس است.

سراج گفت: نمایندگان خوزستان با یکدیگر همصدا و یکدل نیستند در حالی که با همدلی می‌شود منافع مردم را دنبال کرد؛ یکصدایی ۱۸ نماینده در زمینه دریافت عوارض آلایندگی هوا ۹ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار را وارد خوزستان کرد و این امتیاز خوب، اهمیت همبستگی را نشان می‌دهد.

نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هر زمانی که نمایندگان یکصدا بودند برای منافع استان خوزستان کارهای بزرگی انجام شده است.

سراج گفت: همچنین از طرفی نیز به دلیل نداشتن انسجام نمایندگان حق مناطق جنگی را از دست دادیم که امید است در مجلس آینده شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.

وی ادامه داد: جاده اهواز – مسجد سلیمان معروف به جاده مرگ است در حالی که این مسیر دارای پنج نماینده است اما هنوز بعد از سالها هیچ نماینده ای قدم موثری برای رفع مشکلات این مسیر بر نداشته است.

نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اکنون به تبلیغات گفتمان محور اعتقاد داریم و ۲ تالار گفتمان نیز در ستادهای انتخاباتی خود، راه اندازی کرده‌ایم.

وی اضافه کرد: تاکنون در طبقات مختلف جامعه و موقعیت های جغرافیایی که با مردم گفت و گو داشتیم و جمعیتی بالغ بر یکصد هزار نفر موافق سیاست‌های انتخاباتی ما بودند که عمده مشکلات آن‌ها موضوع معیشت، اشتغال و زیرساخت‌های شهری بود.

سراج همچنین تقویت حوزه‌های آموزشی، درمانی و امنیتی را یکی دیگر از اولویت‌های خود برای پیگیری در مجلس در صورت انتخاب شدن برشمرد و گفت: توجه به جامعه پزشکی و درمانی و پیگیری مطالبات آن ها از موارد مهمی است که باید دنبال شود و در حوزه آموزشی نیز برنامه‌های مختلفی برای رفع مشکلات داریم.

نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی همچنین به یکی از راهکارهای حل مشکل متروی اهواز اشاره کرد و گفت: اگر شهرستان باوی را به ایستگاه زرگان وصل کنیم یکی از مشکلات اصلی متروی اهواز برطرف می‌شود همانگونه که تهران با اتصال خط صادقیه به کرج یکی از معضلات تردد شهروندان را برطرف ساخت.

نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: مبارزه با موضوع زمین‌خواری نیز یکی از مواردی است که باید به صورت جدی با آن برخورد شود که برای رفع آن نیازمند نگاه ملی هستیم.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفندماه به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha