استاندار: رشد اقتصادی  ۴.۱ درصد در مازندران نمونه بارز مردمی‌سازی امور است

ساری - ایرنا - استاندار مازندران رویکرد اصلی مسوولان دولت مردمی سیزدهم را واگذاری عرصه‌های مهم اقتصادی به مردم عنوان کرد و گفت: رشد اقتصادی ۴.۱ درصدی در استان نمونه بارز مردمی‌سازی امور از سوی دولت است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمحمود حسینی پور روز یکشنبه در جریان نوزدهمین سفر شهرستانی خود به میاندورود در نشست با دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی ۴۷ روستای طبقده از توابع این شهرستان، افزود: برای تحقق مردمی سازی امور مجموعه استانداری، فرمانداری ها و بخشداری ها ماموریت یافتند تا کارهای اقتصادی را به مردم واگذار کنند.

وی، دستیابی به نرخ رشد اقتصادی ۴.۱ درصدی مازندران را نمونه بارز مردمی سازی کارها و واگذاری امور به مردم دانست و اظهار کرد: در هر عرصه ای که مردم ورود پیدا کردند شاهد موفقیت بوده ایم.

وی گفت: هر کجا کارها به دست مردم انجام شد، شاهد موفقیت بوده ایم و نمونه عینی این مهم در هشت سال دفاع مقدس تحقق یافت.

استاندار مازندران با بیان این‌که، امام راحل اداره جنگ را مردمی کردند، گفت: در هشت سال دفاع مقدس مردم با وفاداری از اصل نظام محافظت کردند و اجازه ندادند حتی یک وجب از خاک میهن به تصرف دشمن در بیاید.

فراموشی مردمی‌سازی امور در سال‌های گذشته

وی افزود: در بخش اقتصادی استفاده از ظرفیت مردم در سال های گذشته به فراموشی سپرده شد و با وجود تلاش های صورت گرفته، کشور با مشکلاتی مواجه شده است.

مقام عالی دولت در مازندران خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت سه هزار و ۶۰۰ روستای مازندران در قالب اجرای توانمند سازی روستاها مورد توجه قرار گرفته است که در قالب آن شاهد ایجاد اشتغال پایدار در این مناطق خواهیم بود.

حسینی‌پور تصریح کرد: ایجاد اشتغال پایدار در روستاها در گذشته مورد غفلت قرار گرفت اما با روی کارآمدن دولت سیزدهم طرح توانمندسازی ۵۰۰ روستا در مازندرانکلید خورده است.

وی با بیان این‌که، میاندورود یکی از شهرستان هایی است که زمین های مناسبی برای انجام کارهای کشاورزی دارد اما در عین حال نیز دارای مشکلاتی است، گفت: کارگروهی از جوانان نخبه میاندورود باید تشکیل و راه اندازی شود تا بتوانند طرح راهبردی کشاورزی این شهرستان را طراحی و عملیاتی کنند و در این راستا همه باید همکاری کنند.

استاندار: رشد اقتصادی  ۴.۱ درصد در مازندران نمونه بارز مردمی‌سازی امور است

لزوم تشکیل تعاونی در میاندورود با حضور نخبگان

وی بیان کرد: تشکیل یک شرکت تعاونی فعال متشکل از نخبگان به عنوان اعضای هیات مدیره در راستای دفاع از حقوق کشاورزان در تمام شهرستان‌های مازندران در دستور کار قرار گرفته است.

استاندار مازندران بیان کرد: سرمایه این شرکت های تعاونی باید وارد بازار بورس شود و در صورت تحقق این مهم بسیاری از مشکلات فراروی کشاورزان رفع خواهد شد.

حسینی پور با بیان اینکه مجموعه مدیریت استان موظف به حمایت از فعالیت های بخش کشاورزی است، بیان کرد: مجموعه های دانش بنیان در جهت ارتقای بهره وری بخش کشاورزی باید در روستاهای مازندران تشکیل و راه اندازی شود.

وی گفت: برای صادرات محصولات تولیدی مازندران به کشورهای حاشیه دریای خزر، ریل گذاری مناسبی توسط دولت مردمی سیزدهم صورت گرفته است.

این مقام مسوول با عنوان اینکه طرح جامع کشاورزی میاندورود باید در آینده نزدیک تهیه و تدوین شود، گفت: ایجاد واحدهای گلخانه ای امروز به عنوان صنعتی پیش رو مورد توجه بسیاری از کشورهای جهان قرار گرفته است.

تسهیل اعطای مجور احداث واحدهای بوم گردی

حسینی پور با عنوان اینکه سهم جوانان میاندورود در بخش گردشگری باید مشخص شود، گفت: مجوز احداث واحدهای بوم گردی در فاصله ۲۰۰ متری روستاها صادر شد تا در این بخش نیز شاهد اشتغالزایی مناسبی باشیم.

وی با بیان اینکه، میاندورود مسایل و مشکلات زیادی دارد، گفت: باید متناسب با ظرفیت های ِاین شهرستان برنامه ریزی شود.

استاندار مازندران گفت: .با همراهی دستگاه های اجرایی و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی برنامه مدونی برای برون رفت میاندورود از مشکلات داریم.

نوزدهمین سفر شهرستانی استاندار مازندران

به گزارش ایرنا، استاندار مازندران در نوزدهمین سفر شهرستانی خود صبح امروز یکشنبه وارد شهرستان میاندورود شد و با حضور در گلزار شهدای این شهرستان با نثار فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

بازدید از طرح های عمرانی شهرستان، برپایی جلسه با نمایندگان اقشار برای بیان دیدگاه و مشکلات مردم، بررسی عملکرد ادارات و شناسایی نقاط ضعف و قوت، جلسه با دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی، بررسی فعالیت اقتصادی با حضور نمایندگان واحدهای تولیدی و برگزاری شورای اداری از اهداف نوزدهمین سفر شهرستانی استاندار مازندران به میاندورود است.

در این سفر علاوه بر شناسایی نظام مسایل روستاها، مصوبات نیز در جلسات شورای اداری تصویب خواهد رسید.

شهرستان میاندورود دارای ۲۰ واحد صنعتی و تولیدی به همراه ۳۸ کارگاه تولیدی فعال است. میاندورود زمستان سال ۱۳۸۹ به شهرستان ارتقاء یافت و از ساری جدا شد. شهرستان میاندورود، به مرکزیت شهر سورک حدود ۶۰ هزار نفر جمعیت دارد.

شهرستان میاندورود دارای ۲ بخش مرکزی و گهرباران است. بخش مرکزی به مرکزیت شهر سورک سه دهستان به نام های کوهدشت شرقی، میاندورود بزرگ و کوهدشت غربی و بخش گهرباران به مرکزیت طبقده هم ۲ دهستان به نام های گهرباران شمالی و گهرباران جنوبی دارد.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha