روایتی از یک شهیده اهل سنت گلستان؛ عاشق امام رضا (ع) بود

گرگان-ایرنا- عشق و ارادت به امام رضا (ع) شیعه و سنی نمی‌شناسد. هر انسان آزاده‌ای در هر جای جهان که باشد با فهم اندک از ویژگی‌های هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، شیفته ایشان می‌شود. مثل اولین بانوی شهیده مدافع سلامت گلستان که از اهل تسنن بود اما عاشق امام رضا (ع) بود و هر سال به زیارت ضامن آهو در مشهد مقدس می‌رفت.

به گزارش ایرنا، تاریخ پرافتخار جمهوری اسلامی ایران در دوره‌های گوناگون مانند هشت سال دفاع مقدس و جبهه سلامت در زمان شیوع بیماری کووید ۱۹ سرشار از الگوهایی است که به ثابت می‌کند مردم این سرزمین در سخت‌ترین روزها با فداکاری و از خودگذشتگی به دنبال ایفای نقش برای حراست و حفاظت از انقلاب اسلامی و این آب‌وخاک هستند.

در این میان شیر زنان گلستانی همانند بسیاری از مردان سوار بر اسب غیرت لباس ایثار، گذشت، جهاد و شهادت برتن کرده و از آغاز نهضت انقلاب تاکنون یک گام از آرمان‌های بلند امام و انقلاب کوتاه نیامدند.

گلستان به دلیل پایبندی مردمانش به مبانی دینی همواره در عرصه مختلف مبارزه‌ به‌ویژه درراه انقلاب اسلامی، هشت سال جنگ تحمیلی و جبهه سلامت پیشگام بوده و این تعهد در به ثمر رسیدن مبارزه‌های انقلابی مردم در عرصه‌های مختلف به ظهور رسیده است.

روایتی از یک شهیده اهل سنت گلستان؛ عاشق امام رضا (ع) بود

بی‌بی رحیمه یلقی بهورز شبکه بهداشت آق‌قلا، اولین بانوی شهید مدافع سلامت در گلستان است که ۲۵ آذرماه سال ۱۳۹۹ همزمان با اوج شیوع بیماری کووید ۱۹ براثر ابتلا به ویروس کرونا در راه ایثار، ازخودگذشتگی و خدمت به بیماران در ۴۵ سالگی به درجه رفیع شهادت نائل شد.

زندگی این بانوی شهیده از تبار مردم انقلابی گلستان سرشار از عشق و ایثار بود که می‌تواند الگوی بانوان نسل جوان و آینده این مرز و بوم باشد.

همسر این شهیده گلستانی به ایرنا گفت: یکی از ویژگی‌های شاخص ایشان محبت زیاد به مردم بود و به هر خانه بهداشتی که برای خدمت بهورزی می‌رفت خیلی زود با مردم آن منطقه انس می‌گرفت.

اراز محمد کر اظهار کرد: به خاطر جابه‌جایی چندباره محل خدمت، شرایط سختی داشت ولی همیشه می‌گفت «اگر کار خوب را با نیت خدایی انجام دهی خداوند بهترین پاداش را می‌دهد».

وی بیان کرد: به واسطه فعالیت در شغل آزاد گاهی نمی‌توانستم درآمد کسب کرده و پولی به خانه بیاورم اما همسرم که هنوز حقوق زیادی نمی‌گرفت علاوه بر مدیریت دخل و خرج خانه با سه فرزند، بخشی از درآمدش را بین افراد نیازمند تقسیم می‌کرد که البته من این موضوع را پس از شهادتش فهیمدم.

روایتی از یک شهیده اهل سنت گلستان؛ عاشق امام رضا (ع) بود

همسر شهیده بی‌بی رحیمه یلقی گفت: اعتقاد خاصو زیادی به امام رضا (ع) داشت به صورتی که هرسال باید به زیارت ایشان در مشهد مقدس می‌رفتیم.

اراز محمد کر افزود: به واسطه علاقه زیاد همسرم به امام رضا (ع) اسم فرزند دومم را رضوان گذاشتیم. هنوز ۲۰ روز از تولد رضوان اصرار کرد که باید به مشهد برویم. هر چه اصرار کردم که با توجه به وضع حملی که داشتی بهتر است کمی استراحت کنی و برویم اما در جوابم گفت: «نگران نباش سوره یس را خواندم. اتفاقی نمی‌افتد.»

وی اظهار کرد: مردم روستای محل سکونتمان در جواب محبت‌هایش همیشه هدیه‌های مثل ماست و ترشی خانگی می‌آوردند ولی هیچ وقت این هدیه‌ها نمی‌پذیرفت.

وی بیان کرد: در زمان شیوع کرونا اول صبح از خانه خارج می‌شد تا از کمپ‌ها بازدید کند و با وجود خستگی زیاد زمانی که به منزل برمی‌گشت آشپزی می‌کرد و به درس‌ومشق بچه‌ها رسیدگی می‌کرد و در جواب نگرانی‌هایم با لبخند می‌گفت « کرونا نمی‌تونه منو شکست بده.»

همسر شهیده یلقی گفت: حدود ۲۷ سال خدمت کرد و آرزوی دیدن عروسی فرزندانمان را داشت ولی کرونا امانش نداد.

یک روز که از محل کار برگشت گفت «بچه‌ها را نذار سمت من بیان». کم کم عفونت ریه‌هایش بیشتر شد. بعد از مدتی به دلیل شرایط خیلی سخت به آی‌سی‌یو منتقل شد و پس از مدت کوتاهی درگذشت.

روایتی از یک شهیده اهل سنت گلستان؛ عاشق امام رضا (ع) بود

صدای اذان می‌آید و متوجه می‌شوم ساعت‌هاست مشغول صحبت هستیم.خداحافظی می‌کنم و با خود می‌گویم به‌درستی که هرکسی عاشق امام رضا (ع) باشد عاقبت‌به‌خیر می‌شود و چه خیری بهتر از شهادت که یکی از بانوان اهل سنت گلستان با ارادت ویژه‌اش به امام رضا تندیس شهادت را به دست آورد و در دنیا و آخرت جاودانه شد.

به گزارش ایرنا، استان گلستان از تنوع قومی؛ مذهبی و نژادی با آداب و فرهنگ‌های گوناگون برخوردار است ولی همه آن‌ها به سرزمین خود عشق می‌ورزند و در اعتلای وطن هم‌نظرند که جلوه گری آن در هشت سال دفاع مقدس به‌خوبی نمایان است.

استان گلستان یک‌میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت متشکل از اقوام و مذاهب مختلف دارد که به‌صورت مسالمت‌آمیز در کنار هم زندگی می‌کنند.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha