«امیدبخشی» به جوانان یکی از پربسامدترین واژه‌های رهبری است

تهران - ایرنا - نماینده چناران، طرقبه، شاندیز و گلبهار خراسان رضوی گفت: یکی از پربسامدترین واژه‌هایی که رهبر معظم انقلاب به کار می‌برند بحث امیدآفرینی و امیدبخشی است و تاکید ایشان در امیدبخشی به جوانان و نوجوانان است.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ایرنا، همزمان با سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلّم، جمعی از معلمان و فرهنگیان سراسر کشور، صبح چهارشنبه - ۱۲ اردیبهشت ماه - با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

حسین امامی راد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از محورهای سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار با معلمان به مناسبت هفته معلم امیدبخشی بود و اگر بخواهیم فرمایشات ایشان را ارزیابی کنیم، یکی از پربسامدترین واژه‌ای که به کار می برند، بحث امیدآفرینی و امید بخشی است البته منظور ایشان امید واقعی است؛ نمی خواهیم امید واهی به مردم بدهیم.

وی اظهار داشت: امید واقعی فراوان داریم که باید امیدبخشی شوند، تاکید ایشان هم در امیدبخشی به قشر جوانان و نوجوانان است. امروز هم اشاره فرمودند که ۱۷ میلیون دانش آموز داریم که حداقل هفت میلیون آنها در سن جوانی و نوجوانی هستند و باید امید بخشی در این سن ایجاد شود تا برای ورود به عرصه های مختلف اجتماعی آشنا شوند و آموزش و پرورش باید زمینه آن را فراهم کند.

نماینده چناران، طرقبه، شاندیز و گلبهار خراسان رضوی در ادامه به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: در سخنان رهبر انقلاب به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره کردند، این سند در سال ۱۳۹۰ رونمایی شد که نقشه راهی برای آموزش و پرورش است البته مقداری در اجرای کامل سند تاخیر شد و یکی از اشارات رهبر معظم انقلاب بعد از گزارش وزیر آموزش و پرورش نسبت به سند، به‌روزآوری آن بود؛ در واقع اشاره رهبری این بود که ممکن است که اکنون این کار انجام شده باشد اما ۲ تا ۳ سال دیگر به اقتضائات زمان نیاز به روزآمدی دارد که فرمایش کاملا درست و کارشناسانه‌ای است.

سنگ بنا و زیربنای آموزش در جامعه، سند تحول است

امامی راد تاکید کرد: به فرموده رهبر انقلاب سنگ بنا و زیربنای آموزش در جامعه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است و همانطور که در علم پیشرفت داریم باید این سند هم در روند اجرا روزآمد شود همچنین رهبری تاکید کردند که همه دستگاه‌ها نیازمند تحول هستند اما در آموزش و پرورش با توجه به اهمیت آن باید تحول بنیادین صورت بگیرد؛ یعنی این تحول باید هم ریشه‌ای و هم به‌روزشده باشد.

نماینده چناران، طرقبه، شاندیز و گلبهار خراسان رضوی اظهار داشت: تاکید دیگری که رهبر معظم انقلاب داشتند و حتما باید مد نظر دستگاه های متولی تعلیم و تربیت باشد این است که فرمودند حتما از جامعه نخبگانی استفاده شود، از جامعه نخبگانی چه درون و چه بیرون آموزش و پرورش استفاده شود؛ حتی کسانی که ممکن است در آموزش و پرورش نباشند اما صاحب نظر باشند و بتوانند برای پیشرفت و توسعه آموزش نظر بدهند بنابراین حتما باید از آنها استفاده شود.

امامی راد اضافه کرد: به نظر می‌رسد روزآمدی و استفاده از جامعه نخبگانی کلیدواژه های رهبر معظم انقلاب در بحث سند تحول بود که باید حتما در اولویت قرار گیرد.

«امیدبخشی» به جوانان یکی از پربسامدترین واژه‌های رهبری است

به گزارش ایرنا، رهبر معظم انقلاب اسلامی ۱۲ اردیبهشت در دیدار سه هزار نفر از معلمان و فرهنگیان سراسر کشور، امیدآفرینی را وظیفه دیگر معلمان دانستند و افزودند: امید تضمین‌کننده آینده کشور است و اگر کسی امید را در دل و جان جوان و نوجوان برانگیزد در واقع به ساخت آینده کشور کمک کرده است و به همین علت است که مکرراً بر امیدآفرینی اصرار می‌کنیم.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: افرادی که از سر لجاجت با نظام یا دولت یا اشخاص دیگر، جوانان را ناامید می‌کنند در واقع به آینده کشور لطمه می‌زنند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی همچنین در تبیین سرفصل‌های مهم آموزش‌وپرورش، اجرای سند تحول را مهمترین خواندند و گفتند: از انفعال و کم‌توجهی به این سند در سالهای گذشته، ضرر کردیم اما بازنگریِ در حال نهایی شدن این سند و تدوین نقشه‌راه اجرایی آن خبر خوبی است که ترمیم سند تحول با استفاده از نخبگان داخل و خارج آموزش‌وپرورش، باید مستمر ادامه یابد.

مشروح کامل بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با فرهنگیان را اینجا بخوانید.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار جامعه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha