مدیرعامل آبفا: آبرسانی پایدار به پنج هزار و ۲۰۰ روستای کشور

اراک - ایرنا - مدیرعامل شرکت مادر تخصصی مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: آبرسانی پایدار به پنج هزار و ۲۰۰ روستای کشور طی ۲ سال گذشته در قالب طرح جهاد آبرسانی انجام شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «هاشم امینی» روز چهارشنبه در آیین افتتاح طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی شازند، افزود: آبرسانی پایدار برای ۱۰هزار روستا در دستور کار دولت سیزدهم قرار دارد.

وی بیان کرد: صنعت آب و فاضلاب، وظیفه تامین آب شرب را برعهده دارد و در دولت سیزدهم، رییس جمهور بر کار شبانه‌روزی و توجه به زیرساخت‌ها تاکید دارند تا آسایش مردم بیشتر تامین شود.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی مهندسی آب و فاضلاب کشور ادامه داد: صنعت آبفا در بخش آب و فاضلاب ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه خانه برای ۹ میلیون نفر جمعیت کشور را تعریف کرده تا شاخص برخورداری از آبفا به ۵۷ درصد برسد و یکی از این طرح‌ها تصفیه‌خانه شازند و آستانه در استان مرکزی است که امروز اولین انشعاب فاضلاب این طرح نصب و مردم از نعمت آن بهرمند شدند.

امینی افزود: کار ارزشمند دیگر در راستای حفاظت منابع آب، استفاده پساب برای صنایع است که در دنیا نیز مورد اقبال قرار دارد.

وی بیان کرد: یکی دیگر از طرح‌هایی که مورد توجه دولت سیزدهم قرار دارد، آب‌رسانی به پنج و هفت دهم میلیون نفر جمعیت کشور است.

امینی افزود: ۲۵ پروژه در دولت سیزدهم برای آبرسانی به مناطق مختلف برنامه‌ریزی شده که تاکنون ۱۵ طرح به بهره‌برداری رسیده و یکی از آنها، مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی شازند و آستانه است که ۱۰ روستا از مزایای آن بهرمند می‌شوند و منجر به افزایش کیفیت آب در این مناطق می‌شود.

وی اظهار کرد: پیش‌بینی شده در سال جاری آبرسانی به ۱۰ هزار روستای دیگر با کمک قرارگاه امام حسن و جهاد آبرسانی انجام شود و این پروژه از طرح‌های اثرگذار بعد از انقلاب است.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی مهندسی آب و فاضلاب کشور افزود: مردم شازند و آستانه خرید انشعاب فاضلاب را در برنامه خود قرار دهند تا آلودگی را از محل زندگی خود جمع کنند و آبفا استان مرکزی هم در فروش حق انشعاب فاضلاب به مردم این مناطق مساعدت‌های ویژه به شکل نقد و اقساط به کار گیرد.

استاندار مرکزی هم در این آیین با بیان اینکه، بزرگترین پروژه آبرسانی کشور مربوط به این استان است، گفت: چهار طرح حوزه آبرسانی در استان مرکزی وجود دارد که طرح جهاد آبرسانی در ۲ مرحله شامل فاز اول۶۷ روستا با ۸۲ درصد پیشرفت فیزیکی و در فاز دوم ۱۳۱ روستا را شامل می‌شود.

«فرزاد مخلص الائمه »افزود: بزرگترین طرح عمرانی کشور جهاد آبرسانی است و این طرح در استان مرکزی نیز با جدیت در حال انجام است که شامل طرح انتقال آب از سد کوچری به ساوه و زرندیه و نیز انتقال آب به
تفرش به صورت آزمایشی در حال استفاده است.

وی بیان کرد: یک‌هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ساخت طرح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی و ۶ هزار میلیارد ریال در طرح آبرسانی به شهرستان تفرش هزینه شده است که نشان از توجه دولت سیزدهم به رفاهیات مردم است.

استاندار مرکزی ادامه داد: تامین آب آشامیدنی با هزینه زیادی صورت می‌گیرد، بنابراین باید مصرف بهینه آن مورد توجه جدی همگان قرار گیرد.

آب مورد نیاز استان مرکزی از ۷۲۶ حلقه چاه، ۴۲ رشته چشمه و ۲۶ رشته قنات تامین می‌شود و در بخش شهری ۳۳۷ هزار مشترک و در روستاها ۱۶۹ هزار مشترک وجود دارد.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha