قرارگاه رسام برای پرشور کردن انتخابات در مازندران طراحی شد

ساری - ایرنا - سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران گفت: قرارگاه رسام ایده‌ای نوآورانه برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال ۱۴۰۲ است که توسط هیات اندیشه‌ورز بومی و دانشگاهی ستاد انتخابات مازندران طراحی شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، قاسم عزیززاده گرجی روز شنبه در جلسه هیات بازرسی ستاد انتخابات مازندران درباره طرح رسام که برای مشارکت اجتماعی مردم در انتخابات اسفند ۱۴۰۲ طراحی شده است، اظهار کرد: قرارگاه فرهنگی و اجتماعی رسام با ابتناء بر فرمایشات امام خامنه‌ای در خصوص انتخابات جاری، چهار مولفه رقابت، سلامت، امنیت و مشارکت را نمایندگی خواهد کرد.

وی افزود: مرحله نخست رسام، راهبرد مشارکت بوده که اهمیت آن با توجه به حجم گسترده تبلیغات دشمنان قسم‌خورده انقلاب اسلامی و ناامید کردن مردم از انتخابات از اولویت ویژه‌ای برخوردار است.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران خاطرنشان کرد: در این مرحله رسام از سه‌ اتاق تخصصی بهره‌خواهد برد. اتاق اول اتاق رصد و پایش وضعیت است که در این اتاق وضعیت فرهنگی، سیاسی و اجتماعی استان و کشور مورد پایش قرار خواهد گرفت. این اتاق را متخصصان رسانه، روان‌شناسی، مدیریت، آمار و علوم سیاسی تشکیل خواهند داد.

قرارگاه رسام برای پرشور کردن انتخابات در مازندران طراحی شد

عزیززاده گرجی گفت: اتاق دوم اتاق گفتمان است. این اتاق که اعضای آن را تشکل‌های دانشگاهی، تشکل‌های مردم‌نهاد، نمایندگان اصناف، نخبگان فرهنگی و سیاسی و نمایندگان ادوار استان تشکیل می‌دهند مواد خام و پیشنهادهای اتاق رصد را به موضوعات گفتمانی در قالب نشست‌های تبیینی، پرسش‌و پاسخ و تریبون آزاد بدل خواهد کرد.

وی ادامه داد: اتاق سوم این قرارگاه، اتاق تولید محتوا است. این اتاق که از متخصصان رسانه، صداوسیما، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات و تشکل‌های مردم‌نهاد بهره می‌برد تولیدات اتاق گفتمان را در قالب ویدئو، صوت، پادکست‌های تبلیغاتی و... برای فضای عمومی منتشر خواهد کرد.

این مسئول تصریح کرد: از نخبگان و فعالان سیاسی و فرهنگی استان دعوت می‌شود با ارائه هرگونه ایده یا طرح که برای پرشور کردن انتخابات اسفند دارند، ستاد انتخابات مازندران را در این ماموریت تاریخی یاری کنند.

به گزارش ایرنا از ستاد انتخابات مازندران، ‌۷۴۸ نفر در مازندران برای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت‌نام نهایی انجام دادند که در مقایسه با آمار ثبت‌نام مجلس یازدهم افزایش ۷۵ درصدی را نشان می‌دهد.

۷۶ درصد از ۷۴۸ متقاضی حضور در رقابت برای نمایندگی مردم مازندران در مجلس دوازدهم، دارای مدرک کارشناسی ارشد هستند و نام‌نویسی بانوان مازندرانی برای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با افزایش ۱۳۲ درصدی نسبت به دوره گذشته ۵۸ نفر بود.

حوزه انتخابیه قائمشهر، جویبار، سوادکوه، سوادکوه شمالی و سیمرغ از نظر تعداد افراد ثبت‌نام شده برای حضور در انتخابات پیشتاز بود. به گونه‌ای که ۱۴۲ نفر در این حوزه انتخابیه ثبت‌نام کردند که بیشترین تعداد متقاضی در بین حوزه‌های انتخابیه ۹ گانه مازندران است. کمترین تعداد نیز با ۵۳ نفر در حوزه انتخابیه نوشهر، چالوس و کلاردشت ثبت شد.

مازندران ۹ حوزه انتخابیه شامل "ساری و میاندورود"، "قائمشهر، ‌سوادکوه، سوادکوه شمالی، ‌سیمرغ و جویبار"، "نکا، گلوگاه و بهشهر"، "تنکابن، ‌رامسر و عباس‌آباد"، "نور و محمودآباد"، "نوشهر، چالوس و کلاردشت"، "بابل"، "آمل" و "بابلسر و فریدونکنار" دارد که از این ۹ حوزه در مجموع ۱۲ نماینده راهی بهارستان می‌شوند.

طبق برنامه زمان‌بندی ستاد انتخابات کشور، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار می‌شود. استان مازندران بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ حدود سه میلیون و ۲۸۳ هزار نفر جمعیت دارد.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha