نگاه ویژه دولت به حوزه اقتصادی، ارتباطی البرز در سفر دوم استانی رییس جمهور

کرج - ایرنا - دومین سفر استانی رییس جمهور به البرز با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شهرستان چهارباغ منشاء برکات بسیاری در حوزه اقتصادی و ارتباطی این استان شد .

به گزارش خبرنگار ایرنا، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پس از افتتاح کابل نوری منازل ، کسب و کارهای شهرستان نوپای چهارباغ ، بهره برداری از ۲ واحد تولیدی صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بینالمللی پیام در نشست هم اندیشی با مدیران شرکت های فاوا و اقتصاد دیجیتال استان البرز حضور یافت و به تبیین دستاوردهای دولت در حوزه اقتصادی ، ارتباطی پرداخت .

تشکیل کارگروه های تخصصی برای حل مشکلات حوزه ارتباطی و فناوری ، هوشمندسازی و هوش مصنوعی ، اینترنت پرسرعت، کابل نوری از جمله محورهای موضوعی بود که در دولت سیزدهم مورد توجه قرار گرفته و وزیر ارتباطات و فناوری اقدامات دولت را دراین زمینه تشریح کرد .

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: سهم اقتصاد دیجیتال در تولید ناخالص ملی باید تا پایان برنامه هفتم توسعه از ۷.۸ درصد به ۱۵ درصد برسد.

عیسی زارع‌پور در نشست هم‌اندیشی با مدیران شرکت‌های فاوا و اقتصاد دیجیتال استان البرزافزود: بسته اقتصاد دیجیتال تهیه، تدوین و به مجلس ارسال شده است؛ هشت حوزه مهم اقتصادی کشور در برنامه هفتم توسعه به اقتصاد دیجیتال اختصاص و بندهای ۶۵ تا ۶۷ این قانون به همین مدل اقتصادی اشاره دارد.

وی به راه اندازی کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال دولت اشاره کرد و گفت: همه اختیارهای هیات دولت به این کارگروه تفویض شده تا بتواند به راحتی در موضوع‌های مختلف و حمایت‌های لازم تصمیم‌گیری کند.

این مسوول بر لزوم بهره‌مندی دستگاه‌ها از هوشمندسازی خدمات تاکید کرد و افزود: طبق برنامه تا سال ۱۴۰۳ همه دستگاه‌ها باید وارد حوزه هوشمندسازی و هوش مصنوعی شوند که البته قبل از آن نیازمند فراهم کردن بسترهای اینترنتی هستیم.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه ۴.۵ میلیون ایرانی زیرپوشش اینترنت پرسرعت هستند، اظهار کرد: این جمعیت تا پایان سال جاری به هفت میلیون نفر و تا پایان دولت باید به ۲۰ میلیون نفر برسد.

زارع‌پور ادامه داد: سیاست‌های کلی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات این است که همه زیرساخت‌های ارتباطی ساختمان‌های اداری به کابل نوری مجهز شود، ضمن اینکه سرعت اینترنت کشور تا سه سال آینده باید به گیگابایت بر ثانیه برسد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان بر کار گروهی و همچنین پیگیری اجرای قوانین حمایتی در راستای اقتصاد دیجیتال تاکید کرد.

سرعت اینترنت ایران در حال رسیدن به گیگابیت بر ثانیه است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: با اجرای پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها در همه استانها سرعت اینترنت در ایران از مگابیت بر ثانیه عبور کرده و با هزاران برابر افزایش در حال رسیدن به گیگابیت بر ثانیه است.

زارع پور در آیین افتتاح کابل نوری منازل و کسب و کارهای شهرستان چهارباغ از توابع استان البرز، با بیان این مطلب افزود: زمانی در دهه ۸۰ با سرعت‌های کیلوبیت بر ثانیه از اینترنت استفاده می‌کردیم و بالاترین مقدار آن ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه بود.

نگاه ویژه دولت به حوزه اقتصادی، ارتباطی البرز در سفر دوم استانی رییس جمهور

وی با بیان اینکه امروز سرعت دانلود در طرح فیبر نوری چهارباغ مقدار ۹۳۳ مگابیت بر ثانیه را ثبت کرده است، گفت: سرعت اینترنت در کابل نوری ۸۰ برابر سرعت قبلی است و یک انقلاب در مسیر ارتباطات و اطلاعات کشور محسوب می‌شود.

زارع پور تاکید کرد: یکی از پروژه‌های مهم دولت همین کابل نوری و اینترنت پر سرعت است که باید تا پایان دولت سیزدهم، استفاده همه شهرها از این امکان فراهم شود.

به گفته این مسوول، امروز در جهان روی سرعت میلیون‌ها برابر فعلی آزمایش می‌شود و عمر سیم‌های مسی به پایان رسیده است، چراکه سرعت اینترنت بر بستر سیم مسی حداکثر ۱۶ مگابیت بر ثانیه است.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه کابل نوری دارای سرعت نامحدودی است، ادامه داد: با توسعه کابل نوری تا نیم قرن آینده از طرف شرکت مخابرات در هیچ شهری برای احداث اینترنت حفاری صورت نخواهد گرفت.

زارع پور خاطرنشان کرد: ما در کنار شرکت مخابرات ۹ شرکت دیگر را مجوز دادیم و هم اکنون تعداد اپراتورهای کشور به ۱۰ اپراتور رسیده است تا توسعه این اقدامات برای مردم تسریع شود.

وی یادآور شد: امروز همه مسائل اجتماعی و اقتصادی به سرعت اینترنت گره خورده و باید تا سه تا چهار ماه آینده همه مردم طعم شیرین استفاده از این فناوری را بچشند.

راه اندازی ۲ واحد صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی پیام

همزمان با سفر استانی رییس جمهور به البرز روز جمعه ۲ واحد تولیدی صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به بهره برداری رسید.

راه اندازی واحد تولیدی و صنعتی فعال در زمینه تولید دستگاه های کارت خوان، تولید BCM خودرو و تجهیزات الکترونیکی خودرو متصل در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام یکی از این طرح ها بود.

نگاه ویژه دولت به حوزه اقتصادی، ارتباطی البرز در سفر دوم استانی رییس جمهور


با بهره برداری از این واحد زمینه ایجاد یک هزار فرصت شغلی به صورت مستقیم و غیر مستقیم فراهم شده است.

بازدید از یک شرکت فعال در حوزه تجهیزات آی سی تی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام و نشست با مدیران عامل شرکت‌های حوزه فناوری از دیگر برنامه‌های سفر یک روزه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به منطقه ویژه اقتصادی پیام بود.

نهمین پرتاب فضایی در دولت سیزدهم نشان داد که کشور جمهوری اسلامی ایران درحال توسعه یافتگی است.

زارع پور پس از ادای احترام به شهیدان شهرستان چهارباغ استان البرز و حضور در منزل شهید مدافع حرم اصغر الیاسی گفت: امروز کشور به واسطه دانش و فناوری‌های جدید به کارگاه توسعه و پیشرفت تبدیل شده است.

وی اضافه کرد: امروز جمهوری اسلامی به خاطر هجمه های متعدد و جنگ ترکیبی بیش از هر زمان دیگری به فرهنگ ایثار و شهادت نیاز دارد.

نگاه ویژه دولت به حوزه اقتصادی، ارتباطی البرز در سفر دوم استانی رییس جمهور

زارع پور تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران درحال توسعه یافتگی است، اما دشمن اجازه نمی‌دهد که حقایق پیشرفت برای مردم تبیین و تشریح شود.

افتتاح طرح فیبر نوری تا منازل و کسب و کارها (FTTH)، افتتاح و تست سرعت اتصال اینترنت پرسرعت در منزل شهید اکبری و یک واحد گلخانه، شرکت در نشست دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در دولت سیزدهم با حضور نخبگان و همچنین شورای اداری شهرستان ، افتتاح یک شرکت تولید گیربکس، بازدید از منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام از برنامه مهم وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

زیر: ۵۰ درصد شرکت‌های دانش بنیان در حوزه ارتباطات فعال هستند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعال است، اعلام کرد که با احتساب واحدهای برق و الکترونیک، بیش از ۵۰ درصد این شرکت‌ها در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات فعالیت دارند.

عیسی زارع‌پور در حاشیه افتتاح شرکت گیربکس آسیا در شهر چهارباغ افزود: تلاش ما این است که وابستگی خارجی به تجهیزات و سخت افزار کاهش یابد و بتوانیم محصولات خارجی را بومی کنیم.

وی تاکید کرد: سیاست دولت این است که از شرکت‌های دانش بنیان حمایت کند، اکنون تمام وزارتخانه‌ها دارای یک منشور حمایتی در حوزه شرکت‌های دانش بنیان هستند.

زارع پور تصریح کرد: لازمه بومی کردن محصولات فناور در جهان ایجاد بازارسازی است تا واحدهای دانش بنیان در این حوزه انگیزه پیدا کرده و تقویت شوند. شرکت گیربکس آسیا با سرمایه گذاری بخش خصوصی به میزان چهار هزار میلیارد ریال احداث شده و اکنون ۶۰ نیروی کار دارد.

 این شرکت دانش بنیان با زیربنای ۲ هزار و ۹۰۰ متر مربع، سالانه ۵۰۰ دستگاه گیربکس غیر خودرویی در حوزه نفت و حفاری تولید می‌کند.

رییس جمهور و هیات دولت در دور دوم سفراستانی روز جمعه ۱۷ آذر ماه مهمان مردم استان البرز بودند.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha