• شنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۸:۳۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403020100775
  • خبرنگار : 50649

استاندار فارس:

شورای مشورتی مصرف بهینه نان در فارس راه‌اندازی شود

شورای مشورتی مصرف بهینه نان در فارس راه‌اندازی شود

ایسنا/فارس استاندار فارس با اشاره به اهمیت توجه به الگوی مصرف نان، خواستار راه‌اندازی شورای مشورتی مصرف بهینه نان در این استان شد.

محمدهادی ایمانیه امروز، اول اردیبهشت‌ماه در جلسه شورای آرد و نان استان فارس برگزار شد، اظهار کرد: بهره‌مندی از علم نوین کشاورزی نقش ارزنده‌ای در افزایش بهره‌وری دارد.

وی با تأکید بر استفاده از روش‌های نوین آبیاری و ارتقای شیوه‌های کشت و زرع گفت: جلوگیری از ریزش گندم در هنگام برداشت نقش مهمی در افزایش تولید دارد و بر این اساس در سال گذشته اقدامات خوبی در راستای نوسازی و بهسازی ماشین آلات برداشت گندم انجام شد.

ایمانیه با تأکید بر اهمیت تولید نان با کیفیت تصریح کرد: در فرهنگ اصیل ما هدر رفت نان به عنوان گناه و اقدامی مذموم محسوب می‌شد که متاسفانه این موضوع مهم در حال رنگ باختن است.

استاندار فارس با ابراز امیدواری از اینکه فارس به عنوان الگوی مصرف نان در کشور شناخته شود، افزود: شورای مشورتی مصرف بهینه نان در استان فارس راه‌انداری شود.

پرهیز از هدر رفت مواد غذایی در ادارات، رستوارن‌ها، مراکز آموزشی، منازل و غیره از دیگر مواردی بود که استاندار فارس به آن‌ها اشاره و بر ارتقا فرهنگ استفاده صحیح از نان تاکید کرد.

به گفته نماینده عالی دولت در استان فارس، مصرف بهینه مستلزم فرهنگسازی است و پس از موفقیت در این عرصه می‌توان به اثرگذاری افزایش تولید و رشد بهره‌وری امید بست.

وی، نقش آموزش را در مصرف بهینه و رشد بهره‌وری موثر دانست و گفت: مجموعه جهادکشاورزی با برخورداری از دانش فنی می‌تواند روزانه یک‌ساعت از وقت کارکنان خود را به ارائه آموزش‌های کاربردی به کشاورزان، دامداران و مصرف کنندگان اختصاص دهند.

ایمانیه با اشاره به این موضوع که گندم و نان در فرهنگ ما از قداست ویژه‌ای برخوردار است، تصریح کرد: دولت چند هزار میلیارد تومان یارانه به بخش‌های مختلف اختصاص می‌دهد و با مصرف بهینه می‌توان در حوزه مدیریت منابع، گام‌های مهمی برداشت.

ایمانیه پیشنهاد راه‌اندازی پایگاه اصلاح بذر گندم با همکاری جهاد کشاورزی استان فارس را مطرح کرد و افزود: تولید گندم در استان فارس از ۲  تا ۱۲ تن به ازای هر هکتار متغیر است.

وی در بخش دیگری از سخنانش به نقش نان در ارتقا سلامت جامعه اشاره کرد و افزود: سبوس‌دار شدن نان نقش مهمی در ارتقا سلامت جامعه و کاهش انواع سرطان‌ها و سکته‌های قلبی و مغزی دارد و خوشبخانه استان فارس در این زمینه پیشتاز است.

به گفته ایمانیه، با تولید ماشین‌آلات کشاورزی در حوزه‌های کشت، برداشت، ذخیره و پخت نان می‌توان ضمن پاسخگویی به نیازهای داخلی نیم نگاهی به صادرات و ارزآوری هم داشت.

استاندار فارس در بخش دیگری از سخنانش خواستار راه‌اندازی تعاونی‌های تولید و اشتغال در زیر مجموعه‌های جهادکشاورزی شد و گفت: با تجمیع سرمایه‌های مردمی در قالب تعاونی‌ها می‌توان پروژه‌های مشارکتی سرمایه‌گذاری به ویژه در عرصه صنایع تبدیلی را کلید زد و اقتصاد جامعه را تقویت ساخت.

انتهای پیام  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha