• سه‌شنبه / ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۴:۱۴
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1403021108434
  • خبرنگار : 71942

رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد

رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد

مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند امروز صبح با حضور ابوالفضل باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت، سید حمید جمال الدینی، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، آرش خجسته، رئیس سابق دانشگاه و حسن بختیاری، رئیس فعلی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، آرش خجسته، رئیس سابق دانشگاه در این مراسم گفت: در مدت دو سال و ۴ ماه که مسئولیت ریاست این دانشگاه را به عهده داشته ام، معاون آموزشی وزارت بهداشت همیشه به عنوان پشتیبان، همراه و پیشرو کنار من بوده اند و همیشه به من یادآوری کرده اند که در این دانشگاه هوشمند به عنوان یک دانشگاه مستقل باید مسئله هوش مصنوعی را به عنوان یک ایده بزرگ و برگ برنده را برای وزارت بهداشت رقم بزنیم.

وی افزود: من در کنار ایشان ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی هوشمند را شناختم و اهداف دانشگاه را با همکاری جلو برده ایم، برنامه ۴ ساله عملیاتی را در دوران کاری ام طرح ریزی کردم که در سال اول در بخش ترویج برنامه ها به خوبی پیش رفت و می توانم با اطمینان اعلام کنم که ۹۰ درصد برنامه ها در این بخش انجام شده است.

خجسته ادامه داد: در این مدت برنامه های مختلفی از جمله کنگره کیش، سمینارهای مختلف در موضوعات متعدد در دانشگاه ها رقم خورد.

وی افزود: در سال دوم حوزه زیر ساخت و نیروی انسانی نیز عملیاتی شد که دانشگاه علوم پزشکی هوشمند اولین دانشگاه علوم پزشکی بود که در خاورمیانه از شورای عالی انقلاب فرهنگی مجوز گرفت.

رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی هوشمند گفت: ۷ محور را دنبال کرده ایم که به اطمینان می توانم بگویم در این مدت هنوز در این حوزه این ۷ محور دنبال نشده است.

خجسته گفت: آرزو دارم که با حضور رئیس جدید این دانشگاه به هدف و ایده باقری فرد که همان تثبیت هوش مصنوعی و برگ برنده عملکرد وزارت بهداشت در این دوره ۴ ساله است برسد.

حسن بختیاری، رئیس فعلی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند نیز در ادامه این مراسم گفت: حوزه درمان، بهداشت، غذا، دارو به قدری گسترده است که مسئله آموزش متاسفانه در آن گم می شود، دغدغه اصلی بنده آموزش است و خوشبختانه یکی از ویژگی های ممتاز این دانشگاه این است که با سایر مسائل درگیر نیست.

بختیاری گفت: این دانشگاه در بحران هایی همانند کرونا با برگزاری کلاس های مجازی و درگیری های خاصی که در دانشگاه های دیگر وجود داشت در دانشگاه علوم پزشکی هوشمند وجود نداشت، و این مرکز فکری و برنامه ریزی که باید همیشه فرصت آزاد وجود داشته باشد، در این دانشگاه بر خلاف سایر دانشگاه ها وجود دارد.

وی افزود: اساس دانشگاه و اساس وزارت بهداشت آموزش است، زیرا با ارزش افزوده ای که ایجاد می شود فضایی برای آموزش همانند بهترین بیمارستان ها، کارگاه های علم و فناوری را پدید می آورد، هنگامی که افراد توانمندی در این فضاها وجود نداشته باشد، بهره ای نخواهیم برد.

رئیس فعلی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند گفت: امروزه هوشمندسازی یک انتخاب نیست؛ بلکه یک اجبار است و اگر صورت نگیرد قطعا عقب خواهیم ماند، در این زمینه وظایف ذاتی وجود دارد که به دانشگاه مربوط می شود؛ اما مهم تر از آن این است که بدانیم صف و ستاد وزارت علوم از هم جدا نیست، زمانی به اهداف خود می رسد که صف دانشگاه های علوم پزشکی در استان های مختلف را پوشش دهد، این پوشش هم نیز باید جدای از مسائل آموزش که اولویت است باشد.

بختیاری گفت: بنده در آذر سال ۱۴۰۰ وارد دانشگاه علوم پزشکی زنجان شده ام، رتبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان ۲۸ بود که در سال ۲۰۲۲ به رتبه ۱۲ و در سال ۲۰۲۳ به رتبه نهم دست پیدا کرد، همچنین در حوزه  نوآوری رتبه ۱ را کسب کرده است، دانشگاه علوم پزشکی زنجان جزو ۲۰ مرکز تاثیرگذار با رتبه ۱۰ بوده است، این کار بنده نبوده و حاصل زحمت تک تک هم گروهی ما در شبانه روز است و این گونه فعالیت کردن و حمایت های وزارت تلاش های ما را به ثمر می نشاند.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha