• چهارشنبه / ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۲۰:۵۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403021914137
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

معاون سیاسی اجتماعی استاندار:

فرآیند توسعه سیستان و بلوچستان با نقش آفرینی دانشجویان سرعت می‌گیرد

فرآیند توسعه سیستان و بلوچستان با نقش آفرینی دانشجویان سرعت می‌گیرد

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به اینکه این استان بیش از یک هزار و ۵۰۰ نفر هیات علمی دارد بنابراین فرآیند توسعه استان با نقش آفرینی فعال دانشگاه‌ها و دانشجویان سرعت می‌گیرد.

رضا شریفی شامگاه چهارشنبه در مراسم یادواره ۱۵ شهید دانشگاه پیام نور اظهار کرد: یکی از افتخارات سیستان و بلوچستان و تیم مدیریتی استان این بوده که باب شهادت در این استان بیشتر از جاهای دیگر باز است.

وی عنوان کرد: سال گذشته فضای خوبی در رابطه با پروژه های مختلف از جمله فرهنگ، شیلات، معادن در سیستان و بلوچستان داشتیم، دغدغه ما این است که دانشگاه را به صنعت متصل کنیم چرا که برکت خون شهدا چراغ راه مسوولان است و دین خود را به شهدا باید با عمل به وعده‌هایمان نشان دهیم.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان وبلوچستان گفت: دفاع مقدس در استان همچنان ادامه دارد بنابراین باید حواسمان باشد که شهدا زنده‌اند و شاهد و ناظر بر اعمال ما هستند، در این منطقه در عملیات مختلف شهید شیعه و سنی تقدیم نظام کردیم.

وی عنوان کرد: شهدا با محور وحدت نشان دادند و از حیثیت ما دفاع کردند تا سیستان و بلوچستان را بسازند، برای پیشرفت این استان باید از مسائل قومی و مذهبی عبور و از وجود همدیگر استفاده کنیم.

شریفی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان گردنه‌های بسیار سختی را پشت سرگذاشته است، تصریح کرد: از ابتدای دهه ۸۰، استان درگیر جریان‌های ضد تروریسم گروهک های تروریستی شد و این شرایط باعث شد؛ تا گسل‌های قومی و مذهبی در این استان تحریک شود.

وی به دیدار تعدادی از مردم سیستان و بلوچستان در تاریخ ۲۰ شهریور ماه سال گذشته با رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود: در این دیدار رهبر معظم انقلاب به عقب ماندگی استان در دهه ۸۰ اشاره داشتند که بخشی از این عقب ماندگی ناظر به حوزه دولت‌ها، بزرگان، فضای اجتماعی، سیاسی و امنیتی در استان بوده است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: مسائل امنیتی که در دهه ۸۰ در سیستان و بلوچستان رخ داد سبب شد این استان حدود ۱۰ تا ۱۵ سال از استان‌های همجوار خود بویژه در حوزه زیرساختی عقب بماند چرا که تمرکز اجتماعی و مدیریتی در آن زمان بهم ریخته بود.

وی بیان کرد: در حال حاضر در سیستان و بلوچستان بیش از یک هزار و ۵۰۰ نفر هیات علمی در دانشگاه‌ها داریم که اگر ظرفیت‌های دانشگاهی پای کار بیایند قطعا توسعه استان در مدت زمان کوتاهی رقم خواهد خورد.

شریفی عنوان کرد: با توجه به اینکه سیستان و بلوچستان اکنون به کمک همه مردم در حال نزدیک شدن به سهم خود در توسعه است دشمنان همواره در تلاش هستند مانند حادثه تروریستی راسک در این استان مشکلاتی به وجود بیاورند، اما اکنون مردم شیعه و سنی با هوشیاری با این مسائل رو به رو می‌شوند به همین دلیل در حوادث اخیر به هیچ عنوان تمرکز و انسجام خود را از دست ندادیم.

وی افزود: خوشبختانه شیعه و سنی اکنون با یکدیگر منسجم شده‌اند و به هویت ملی سیستان و بلوچستان حس تعلق دارند و دشمن نمی‌تواند از هیچ راهی حتی فضای مجازی مشکلی بین شیعه و سنی به راه بیندازد تا مردم این استان را بار دیگر درگیر مسائل قومی و مذهبی سازد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha