• دوشنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۲:۰۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403021007386
  • خبرنگار : 30147

سرپرست جهاد کشاورزی گلبهار:

قطع برق چاه‌های کشاورزی تولید و اشتغال در بخش کشاورزی را از بین می‌برد

قطع برق چاه‌های کشاورزی تولید و اشتغال در بخش کشاورزی را از بین می‌برد

ایسنا/خراسان رضوی سرپرست جهاد کشاورزی گلبهار گفت: قطع برق چاه‌های کشاورزی عملاً باعث از بین رفتن تولید و اشتغال در بخش کشاورزی خواهد شد.

محمد شجعی کلاتی در گفت و گو با ایسنا در حاشیه بازدید نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی به همراه فرماندار از ظرفیت‌های بخش کشاورزی شهرستان گلبهار اظهار کرد: بزرگترین مجتمع گلخانه‌ای استان به نام طوس گل در این شهرستان است.

وی اظهار کرد: این مجتمع در زمینی به مساحت ۳۰ هکتار دارای ۱۱۵ واحد گلخانه ۲۰۰۰ متری احداث شده و مهمترین مشخصه آن وجود تعداد زیادی فارغ‌التحصیل بخش کشاورزی و اساتید دانشگاهی است.

سرپرست جهاد کشاورزی گلبهار گفت: عمده‌ تولید این واحدها، تولید گل شاخه بریده است و بیشتر جنبه صادراتی که ارزآوری خوبی برای کشور دارند، است.

وی به بازدید از مزارع گندم، جو و کلزای شهرستان اشاره کرد و افزود: قطع برق چاه موتورهای کشاورزی از عمده مشکلات این شهرستان است که خسارت‌های بسیاری را بر کشاورزان تحمیل می‌کند.

شجعی عنوان کرد: با توجه به اعلام شرکت برق مبنی بر اینکه از اول خردادماه هر روز ۵ ساعت به دلیل حفظ تعادل برق، برق چاه‌های کشاورزی قطع خواهد شد، عملاً باعث از بین رفتن تولید و اشتغال در بخش کشاورزی که موتور محرک صنایع و بازار استان و عمده اشتغال در این بخش هست،خواهد شد.

وی افزود: شهرستان گلبهار از قطب‌های تولید غلات استان با ۱۰ هزار هکتار غلات است که در سال گذشته ۲۲ هزار تن گندم توسط کشاورزان منطقه به سیلوهای دولتی تحویل داده شده است.

سرپرست جهاد کشاورزی گلبهار با بیان اینکه پیش بینی می‌شود در سال جاری بالای ۲۵ هزار تن گندم توسط کشاورزان به سیلوها تحویل شود، ادامه داد: مرغداری پرورش مرغ گوشتی ۵۰ هزار قطعه‌ای در این شهرستان از دیگر بخش‌هایی بود که مورد بازدید قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: این مرغداری با ظرفیت ۵۰ هزار جوجه با مدیریت یک بانوی کارآفرین در حال فعالیت است. این واحد به‌صورت سالانه ۵ دوره جوجه ریزی انجام و ۴۸۰ تن در سال گوشت سفید تولید می‌کند.

شجعی در همین خصوص نقش زنان موفق در ارتقاء سطح مهارت و آمادگی سایر زنان برای ورود به عرصه کسب وکار و اشتغال و تولید بهتر و بیشتر را انکارناپذیر دانست.

وی با اشاره به فعالیت گلخانه سبزی و صیفی شهرستان گلبهار گفت: با توجه به کمبود منابع آبی کشور حرکت به سمت توسعه گلخانه‌ها می‌تواند کمکی به مدیریت منابع آب کشور باشد و حساسیت و دقت و ظرافت بانوان در انجام امور آنان را مستعد برای موفقیت در گلخانه داری می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha