خبرگزاری کار ایران

در گفت‌وگو با ایلنا عنوان شد؛

۶۵۰ کارگاه پرخطر در قزوین احصاء شده است

asdasd
کد خبر : ۱۴۷۳۱۵۸

معرفی ۵۵ کارفرما به دستگاه قضا

معاون روابط کار اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین گفت: در حال حاضر ۶۵۰ کارگاه پرخطر در استان شناسایی شده که بازرسی مستمر از آن‌ها در راستای ارتقای ایمنی و کاهش حوادث کار در اولویت قرار دارد.

سید جلیل حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در قزوین با اشاره به اجرای مانور بازرسی از کارگاه‌های پرخطر استان گفت: در راستای صیانت از نیروی کار و در پیش بودن روز ایمنی و بهداشت کار این مانور اجرا شد.

معاون روابط کار اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین، کاهش حوادث ناشی از کار و ارتقای ایمنی با اولویت کارگاه‌های پرخطر را از اهداف این بازرسی‌ها برشمرد.

به گفته وی از ۱۵ هزار و ۷۶۱ کارگاه مشمول قانون کار در استان‌ ۶۵۰ کارگاه پرخطر هستند که شامل رسته‌های معدن، ساختمان، تولید در حوزه صنایع پلاستیکی، لاستیکی، شیمیایی و فلزی است.

اجرای ۹ هزار بازرسی از صنایع استان قزوین

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۹ هزار و ۱۳۵ بازرسی از صنایع داشتیم که ۴ هزار و ۹۶۸ مورد آن کارگاه‌های پرخطر بودند، اظهار کرد: در این بازرسی‌ها نقص‌ها احصاء و برای رفع به کارفرماها ابلاغ می‌شود.

این مسئول ادامه داد: کارفرماهایی که پس از اخطار و زمان تعیین شده نسبت به رفع نقص اقدام نکنند به مراجع قضایی ارجاع داده می‌شوند که سال گذشته ۵۵ کارفرما به دستگاه قضا معرفی شدند.

وی کاهش حوادث ناشی از کار را از نتایج بازرسی‌ها برشمرد و عنوان کرد: در استان قزوین در سال گذشته ۱۶۰ مورد حادثه ناشی از کار داشتیم، ۱۵ مورد آن منجر به فوت بود که ۱۷ درصد کاهش داشته است.

حسینی اضافه کرد: این تعداد حوادث کار با توجه به وجود ۱۵ هزار و ۷۶۱ کارگاه و ۱۹۷ هزار و ۶۵۷ بیمه شده، نشانگر افزایش ایمنی در کارگاه‌ها است، ضمن اینکه میزان حوادث کارگری در امسال هم ۴۰ درصد کاهش داشت.

فعال شدن ۸۶۶ کمیته حفاظت فنی و بهداشت در کارگاه‌های استان

وی با بیان اینکه فعال سازی کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت و توانمندسازی این واحدها از اهداف اداره کار است، گفت: امسال تعداد این کمیته‌ها با افزایش ۲۱ درصدی به ۸۶۶ مورد رسید.

معاون روابط کار اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین ادامه داد: باوجود اینکه هنوز به نقطه مطلوب نرسیده‌ایم اما نسبت به گذشته رشد قابل توجهی داشته‌ایم و در ادامه هم بر تمام کارگاه‌های مشمول نظارت می‌شود.

وی با اشاره به کمبود تعداد بازرسان و امکانات عنوان کرد: در سنجش فعالیت‌ها و اقدامات حوزه روابط کار باید محدودیت تعداد بازرسان و امکانات را در نظر گرفت.

حسینی آموزش را از دیگر برنامه‌های ارتقای ایمنی در واحدهای صنعتی و کارگاه‌ها دانست و خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۶۶ هزار و ۷۲ نفر ساعت آموزش ایمنی برای کارگران و کارفرمایان اجرا شد که افزایش ۵۰۰ درصدی داشت.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز