خبرگزاری کار ایران

نگاهی به درآمد و بازار کار سئو در ایران

asdasd
کد خبر : ۱۴۷۳۷۶۲

اگر دنبال یادگیری مهارت جدید هستید حتما یکی از گزینه های روی میزتان مهارت های آنلاین است و یکی از تخصص هایی که این روزها زیاد درباره آن می شونیم سئو است.

 سئو یعنی بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو که زیر مجموعه ای از دیجیتال مارکتینگ است. یکی از مزیت های سئو و دلیل پرطرفدار شدن آن روش های درآمدزایی مختلف است یعنی شما می توانید بعنوان متخصص در شرکت ها استخدام شوید ، پروژه های دورکاری بگیرید و سایت خودتان را هم داشته باشید! چی بهتر از این؟! سئو بر اساس داده هایی که توسط آژانس های کاریابی ارائه شده است یکی از پر تقاضاترین حرفه ها به حساب می آید که نزدیک به 32 درصد از شغل های دیجیتال مارکتینگ را به خود اختصاص داده است. حس خوب سئو در این است که شما می توانید حتی از داخل خانه درآمد قابل قبولی داشته باشید و دسترسی به دوره های آموزشی آن نیز فوق العاده ساده می باشد.

 

عوامل تاثیرگزار بر روی درآمدزایی از سئو در ایران

پیش از اینکه بخواهید وارد این تخصص شوید، باید مواردی را در نظر داشته باشید. اصلی ترین مورد این است که با توجه به گستردگی سئو باید آموزش های بسیار دقیقی را در این راستا تجربه کنید. 

 

مهارت و تجربه سئوکار

سئو کاملا تجربه محور است و شما نیازمند یادگیری مداوم در این زمینه هستید. با کسب تجربه روی هر سایت به دانش شما اضافه می شود و در نهایت بعد از حدود دو سال کار مداوم می توانید در زمینه کاری تان متخصص باشید. بنابراین از روز اول نباید انتظار زیادی از خودتان داشته باشید. تلاش و استمرار در سئو بسیار مهم است.

 

روش فعالیت سئوکار

به عنوان یک سئوکار، باید مشخص کنید به چه روشی قصد دارید در این بازار فعالیت داشته باشید. انتخاب اول برای شما استخدام در یک شرکت می باشد. ولی این روزها برای سئوکارهایی که به دنبال چالش هستند، فریلنسری می تواند به عنوان یک گزینه مناسب در نظر گرفته شود که امکان فعالیت و دریافت پروژه از کشورهای دیگر را نیز فراهم می کند. از طرفی سئوکارهای حرفه ای معمولا سایت های شخصی خودشان را هم دارند که شامل مجله های اینترنتی و سایت های فروشگاهی می شود و از آن ها کسب درآمد می کنند.

 

درآمد کارشناس سئو چقدر است؟

پاسخ به این سوال تا حد زیادی به نحوه فعالیت شما بستگی دارد. در  صورتی که سئوکاری هستید که تنها به دنبال یک کار رورمزه می باشید ، استخدام در یک شرکت می تواند برای شما گزینه مناسبی باشد که درآمد از پیش تعیین شده (بین 15 تا 30 میلیون تومان) را مشخص می کند. ولی اگر روحیه پویا دارید می توانید به دنبال پروژه های فریلنسری باشید و کارهای وب سایت های مختلف را مدیریت کنید. بر این اساس هر وب سایت بین 8 تا 20 میلیون تومان بر اساس نمونه کارها و تجربه به شما پرداخت می کنند.

 

به عنوان یک سئوکار مبتدی، از کجا شروع کنم؟!

شما می توانید بصورت خودخوان سئو را یاد بگیرید و برای این کار می توانید به google search central مراجعه و آموزش ها را مشاهده کنید اما همانطور که گفتیم سئو بسیار به تجربه مربوط است و هر سایت یک تجربه به شمار می رود بنابراین اگر می خواهید سریع تر رشد کنید می توانید در یک دوره آموزشی پروژه محور شرکت کنید تا از تجربیات یک شخص باتجربه استفاده کنید. مورد دیگری که بسیار مهم است بعد از دوره آموزشی و ورود به بازار کار شما با چالش های بسیاری مواجه می شوید و پشتیبانی دوره آموزشی اینجا می تواند به شما کمک کند تا پروژه های تان را به درستی انجام دهید. برای گذراندن دوره آموزش سئو می توانید به آژانس دیجیتال مارکتینگ نگاه مراجعه کنید. مدرس دوره ها حمید جعفری با بیش از ۱۰ سال سابقه کسب درآمد از وبسایت های مختلف و همکاری با پروژه های فارسی و انگلیسی است و در یک دوره جامع گردآوری شده است. بعد از دوره می توانید از پشتیبانی استفاده کنید و با چالش های سئو به راحتی روبرو شوید.

 

پایان رپرتاژ آگهی
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز