خبرگزاری کار ایران

ایلنا گزارش می دهد؛

شرایط اضطراری و حاد کرونا در استان فارس/بی‌توجهی دولت بر کار اصناف پس از اعلام تعطیلی‌های ستاد کرونا /تکمیل 96 درصدی ظرفیت بیمارستان‌ها

asdasd
کد خبر : ۱۱۱۲۱۴۸

عدم نظارت دولت بر کار اصناف و تردد خودروها در جاده های کشور پس از اعلام تعطیلی مشاغل و ادارات، برگزاری تمام مراسمات عزا و عروسی و همایش‌ها باعث شده تا کرونا دوباره در کشور بویژه در استان فارس در وضعیت بحرانی قرار گیرد.بسیاری معتقدند که ستاد ملی مقابله با کرونا فقط تعطیل می‌کند و کاری به اینکه آیا این قانون اجرا می شود یا خیر ، ندارد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از شیراز گویی حالا حالا‌ها قرار نیست که شر کرونا از سر مردم برداشته  شود و این بیماری هر روز با یک شکل جدید ظاهر می شود. این در حالی است که تزریق واکسن هم به صورت قطره چکانی خیلی دردی را دوا نکرده و مردم و گروه‌های هدف روزانه باید چشم‌شان به خبر تزریق واکسن باشد.

تکمیل 96 درصدی ظرفیت بیمارستان‌های استان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز روز گذشته با اعلام وضعیت بحرانی شیوع کرونا، گفت: ظرفیت ۹۶ درصد بخش‌های بستری بیماران کووید۱۹ در بیمارستان‌های استان فارس تکمیل شد.

مهرزاد لطفی با اشاره به وضعیت قرمز شیوع کرونا در فارس اضافه کرد: در صورت ادامه روند ساده انگاری و رعایت نشدن دستورالعمل های بهداشتی در جامعه، خطر افزایش و وخیم تر شدن شرایط موجود نیز وجود دارد.

وی افزود: روند افزایشی ورودی بیمارستان ها و بستری بیماران همچنان ادامه دارد؛ به طوری که در ۲۴ ساعت گذشته، ۴۵۱ بیمار جدید به دلیل ابتلا به بیماری کووید۱۹ در بیمارستان های فارس بستری شدند و با تلاش کادر درمان و مدافعان سلامت، خدمات درمانی لازم به آنان ارائه می شود.

شرایط اضطراری و حاد کرونا در فارس

همتی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بستری 3200 بیمار مبتلا به کرونا در روزهای  گذشته خبر می‌دهد و می‌گوید: هرچند که مراکز درمانی و بیمارستان‌های استان حدود 3000 هزار تخت برای بیماران کرونایی پیش بینی کرده بودند اما شیوع این بیماری مشکلاتی را ایجاد کرده است.

شرایط اضطراری و حاد کرونا در استان فارس/بی‌توجهی دولت بر کار اصناف پس از اعلام تعطیلی‌های ستاد کرونا /تکمیل 96 درصدی ظرفیت بیمارستان‌ها

عبدالرسول همتی در گفت و گو با ایلنا با اشاره به اینکه شیوع بیماری کرونا در استان فارس به شرایط اضطراری و حاد رسیده است می افزاید: در شرایط فعلی تمام بیمارستان های خصوصی و مراکز درمانی که خدمات دیگر به مردم ارائه می دادند درگیر سرویس دهی به مبتلایان کرونایی شده اند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با انتقاد از عدم همکاری مسئولان و مردم ادامه می دهد: در شرایط فعلی تمام افراد جهت کاهش تعداد مبتلایان از دانشگاه علوم پزشکی انتظار دارند که متاسفانه ما هم تا حدی می توانیم در کنترل و سرویس دهی به مبتلایان نقش ایفا کنیم.

مسئولان و مردم همکاری نمی کنند

همتی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی همکاری مردم و مسئولان نسبت به موج های گذشته بسیار کاهش یافته ، بیان می کند: باز بودن تمام مغازه ها و برگزاری تمام مراسم های ختم و عروسی ، سمینار همایش‌ها باعث شده تا شرایط روز به روز برای کادر درمان دشوار شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تمام تلاشش را برای واکسینه کردن مردم و ارائه خدمات به مردم به کارگرفته است ادامه می دهد: متاسفانه خستگی تمام این اتفاقات بر دوش نیروهای بهداشت و درمان است و این در حالی است که هیچ شخصی در جهت کنترل و کاهش تعداد مبتلایان با ما همکاری نمی کند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه در حال حاضر میزان رعایت افراد به زیر 50 درصد کاهش یافته است می افزاید: در جهت کنترل بیماری کرونا درخواست دو هفته تعطیلی استان را به ستاد استانی بیماری کرونا ارائه دادیم که شوربختانه مسئولان با آن موافقت نکردند.

واکسینه نشدن 80 درصدی گروه هدف در فارس

همتی با اشاره به اینکه با توجه به وضع موجود بعید می دانم بیمار کرونا با سرعت در استان مهار شود می گوید: طبق آخرین آمار حدود 18 و 6 دهم افراد واجدالشرایط و گروه سنی بالای 18 سال در استان فارس واکسینه شده اند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه مراکز درمانی به افراد و مبتلایانی که بستری شده اند دارو ارائه می دهند می گوید: متاسفانه مردم هیچ کدام از پروتکل های بهداشتی و مسائلی که باعث ابتلا و انتشار بیماری کرونا می شود را رعایت نمی کنند و در نقطه مقابل انتظار دارند که در بعضی از شرایط نظام سلامت به سرعت تمام امکانات را در اختیار آن ها قرار دهند.

نظام سلامت استان  کشش خدمات رسانی به مبتلایان را ندارد

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه باید بپذیریم که نظام سلامت استان بیش از این کشش خدمات رسانی به مبتلایان را ندارد بیان می کند: در شرایط فلی تمام بیمارستان هایی که تخت به بیماران کرونا اختصاص داده اند دارو را سر موعد مقرر به بیماران ارائه می دهند.

همتی در ادامه با بیان اینکه در شرایط فعلی واکسن به صورت قطره چکانی وارد می شود می گوید: در صورتیکه واکسن در موعد مقرر و بر اساس نیاز مردم وارد شود طبق برنامه ریزی هایی که انجام دادیم می توانیم روزانه به حدود 50 هزار نفر واکسن تزریق و در دو ماه تمام جامعه هدف در استان را واکسینه می کنیم که متاسفانه نبود واکسن باعث شده تا روزانه به حدود 27 الی 30 هزار نفر واکسن تزریق کنیم.

 

 

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز