خبرگزاری کار ایران

با حضور مسئولین حوزه بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

کارگاه آموزشی بازرسان کار استان مازندران برگزار شد/باقری: پیشگیری از حوادث در اولویت باشد

asdasd
کد خبر : ۱۲۳۲۷۶۳

کارگاه آموزشی بازرسان کار استان مازندران با حضور مسئولین حوزه بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیر کل کار مازندران در شهرستان تنکابن برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، صبح امروز کارگاه آموزشی بازرسان کار با حضور علی باقری مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران، حسنی رییس اداره تدوین آیین نامه ها و حیدری رییس اداره تجزیه و تحلیل حوادث وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، عابدی مدیر روابط کار، سمانه نوری رییس اداره بازرسی کار، غلامی رییس اداره ارزیابی عملکرد اداره کل، نورمحمودی رییس اداره شهرستان تنکابن  و جمعی از بازرسان کار به میزبانی شهرستان تنکابن برگزار شد.

 بازرسی از کارگاه‌های پر خطر باید با هدف پیشگیری صورت گیرد

 علی باقری مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران در این جلسه طی سخنانی اظهار کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از پر کارترین دستگا های اجرایی در سطح کشور است و بیش از ۷۰ درصد مردم به نوعی با این وزارتخانه سر و کار دارند.

وی با تقدیر از عملکرد حوزه بازرسی کار و بازرسان کار افزود: صیانت از نیروی کار و سلامت آنان و توجه به مباحث مرتبط با ایمنی کار ماموریت سنگینی است که بازرسان اگرچه با تعداد کم در حال انجام آن به نحوی مطلوب هستند.

باقری خاطرنشان کرد: کارگران و کارفرمایان باید در کنار ما احساس آرامش کنند و امید آفرینی در جامعه کار و تولید از ضروریات است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران با تأکید بر ضرورت پیشگیری از حوادث ناشی از کار تصریح کرد:  بازرسی از کارگاه‌های پر خطر باید با هدف پیشگیری صورت گیرد.

عملکرد مطلوب اداره بازرسی کار استان مازندران

موسی الرضا حسنی رییس اداره تدوین آیین نامه های حوزه بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه طی سخنانی با اشاره به عملکرد مطلوب بازرسی کار در استان مازندران افزود: آمار حوادث ناشی از کار در سطح جایگاه های سوخت استان مازندران در سطح پایینی قرار دارد و این نشان از عملکرد مطلوب اداره بازرسی کار استان می باشد.

وی افزود: جلسات تعاملی حوزه بازرسی کار استان با استاندارد و دستگاه های اجرایی مرتبط  با تعداد بالایی صورت گرفته است.

حسنی  با تأکید بر ضرورت افزایش بازرسی از جایگاهای عرضه سوخت در سطح استان به حداقل 2 بار در سال خاطرنشان کرد:  ارتقا ایمنی جایگاهای عرضه سوخت و  تعامل با سازمان ملی استاندارد ایران و شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی و وزارت نفت و حضور مسئول ایمنی در تمام جایگاهای سوخت استان باید مجدانه پیگیری شود.

وی ادامه داد: بازدید مشاوران حفاظت فنی از تمام جایگاهای سوخت به صورت مشترک و مستمر انجام شود.

رییس اداره تدوین آیین نامه های حوزه بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر ضرورت همکاری بین سازمانی و ستادی در راستای تحقق اهداف حوزه بازرسی کار در سطح کشور تأکید کرد.

محمود حیدری رییس اداره تجزیه و تحلیل حوادث حوزه بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز با حضور در این جلسه با تأکید بر ضرورت استاندارد سازی ساختار بازرسی کار در سطح کشور طی سخنانی اظهار کرد: تصویب الحاق به مقاوله نامه های 155 و 81 سازمان بین المللی کار با پیگیری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تصویب مجلس شورای اسلامی کمک شایانی در این زمینه خواهد کرد.

وی ایجاد وحدت رویه در ارائه گزارش حوادث ناشی از کار در سطح کشوررا ضروری دانست و افزود: بازرسان کار باید مطالعه کافی و بروز را نسبت به آیین نامه های ایمنی داشته باشند و گزارش حوادث را با  استناد به آیین نامه های ایمنی مصوب شورای حفاظت فنی ارائه کنند.

بررسی 16 هزار 700 پرونده سخت و زیان آور در کمیته استانی در سال 1400

مهدی عابدی معاون روابط کار اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این کارگاه آموزشی اقدامات بازرسان کار در سطح استان را بسیار مهم دانست و اظهار کرد: بازرسان کار وظیفه خطیر صیانت از نیروی کار و سلامت آنان و افزایش ضریب ایمنی در کارگاه ها را بر عهده دارد و این وظایف اهمیت کار را نشان می دهد.

وی افزود: در بحث کارگاه های پر خطر بدلیل اینکه با جان انسان ها در ارتباط است نباید مماشاتی صورت گیرد.

عابدی با اشاره بر ضرورت بررسی تخصصی درخواست متقاضیان تایید مشاغل سخت و زیان آور خاطرنشان کرد: با کمک اداره بازرسی کار و نمایندگان کارگری و کارفرمایی و دستگاه های اجرایی مرتبط در کمیته بررسی مشاغل سخت و زیان آور سعی داریم پرونده ها به صورت تخصصی و در کوتاه ترین زمان بررسی شود.

وی تعداد پرونده های سخت و زیان آور بررسی شده در کمیته استانی در سال 1400 را تعداد ۱۶ هزار و ۷۰۰ نفر اعلام کرد.

تعداد بازرسان کار تناسبی با تعداد کارگاه های فعال استان ندارد

سمانه نوری رییس اداره بازرسی کار اداره کل نیز در این جلسه طی سخنانی اظهار کرد: با هدف صیانت از نیروی کار و کاهش حوادث شغلی، زحمات بی‌وقفه ای توسط بازرسان کار استان انجام می پذیرد.

وی با تاکید بر فعالیت بیش از ۱۱۰ هزار کارگاه فعال در استان افزود: تعداد بازرسان کار در سطح استان متناسب با تعداد کارگاههای فعال نبوده و از لحاظ تعداد نیروی انسانی با مشکل مواجه هستیم.

نوری نظارت بر حسن اجرای قانون کار را یکی از وظایف بازرسان کار دانست و خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۶ هزار و ۷۲۴ بازرسی در این راستا و در سطح استان انجام شده است.

وی ادامه داد: بازرسی از کارگاه های پر خطر در صنعت نفت و گاز و پتروشیمی، معادن و ساختمانی مجموعا ۲ هزار و ۲۱۰ مورد در سال گذشته اقدام شده است.

نوری افزود: تعداد ۱۲ هزار و ۷۲۵ ابلاغیه نیز برای رفع نواقص به کار فرمایان در سال گذشته ابلاغ شده است.

رئیس اداره بازرسی کار اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران بیان کرد: دستاوردهای حوزه‌ی بازرسی کار نتیجه دانش و بینش بازرسان توانمند استان بوده و حل مشکلات سخت افزاری، نرم‌افزاری و افزایش تعداد بازرسان کار در سطح استان می تواند کمک شایانی به توسعه این حوزه کند.

مسلم غلامی رییس اداره ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات و بازرس سلامت اداری اداره کل نیز در این کارگاه آموزشی به تشریح قوانین و مقررات ارتقا سلامت اداری، تصویب نامه حقوق شهروندی در نظام اداری دستور العمل مواد 91 و 92 قانون مدیریت خدمات کشوری، منشور اخلاقی و اداری و حرفه ای نظام پرداخت و بر رعایت حقوق شهروندی را ضروری دانست.

گفتنی است پرسش و پاسخ بازرسان کار از مسئولین حاضر در جلسه پایان بخش این کارگاه آموزشی یک روزه بود.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز