ماشین آلات راهداری اردبیل نیازمند بازسازی است

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل گفت: عمر ماشین آلات راهداری استان اردبیل از میانگین کشوری بالاتر رفته و نیازمند نوسازی است.

به گزارش خبرآنلاین از استان اردبیل، کلیم اله وثوقی با بیان اینکه عمر ماشین آلات راهداری استان اردبیل از میانگین کشوری بالاتر رفته و باید نوسازی شود اظهار کرد: شرایط اقلیمی و جاده‌های استان اردبیل ایجاب می‌کند تا توجه ویژه ای به تأمین و تجهیز ماشین آلات راهداری در ایام زمستان و بارش برف داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه ماشین آلات این اداره کل از نظر تعداد کم و از نظر عمر بالا است، افزود: در حال حاضر بخشی از ماشین آلات مورد نیاز اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل از طریق بخش خصوصی و استیجاری تأمین می‌شود که البته در استان‌های دیگر نیز رایج بوده ولی استان اردبیل نیازمند نوسازی و جایگزین ماشین آلات فرسوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل از پایین بودن تنوع ماشین آلات مورد نیاز این اداره کل خبر داد و گفت: تنوع ماشین آلات به بولدوزر، لودر، گریدر، برف خور و جرثقیل برای امدادرسانی و خودروهای سبک است که باید از طریق واردات تأمین شود که در حال حاضر ۳۰ درصد با کمبود ماشین آلات مواجه هستیم.

وثوقی با بیان اینکه کمبود ماشین آلات و نیروی انسانی موجب می‌شود تا کارکنان این اداره کل بیش از ساعات موظف در خدمت هم استانی‌ها باشند اظهار کرد: در چند روز گذشته همکاران بنده با ایثارگری جاده‌های استان را برای تردد باز کرده و در این مدت کمتر از چهار ساعت در شبانه روز استراحت داشته اند.

وی به بارش برف در روزهای اخیر اشاره کرد و گفت: استان اردبیل زودتر از موعد و سنوات گذشته ظاهر زمستانی به خود گرفت که البته قبلاً در نقشه‌های هواشناسی پیش بینی شده بود و اکیپ‌های راهداری از ساعت ۱۱ صبح روز پنجشنبه هفته گذشته در جاده‌ها آماده باش بودند تا به محض بارش برف بازگشایی و برف روبی محورهای مواصلاتی استان اردبیل را پاکسازی کنند.

دبیر کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی حمل و نقل استان اردبیل خاطرنشان کرد: در بارش برف روزهای اخیر ارتفاع برف در جنوب استان به ۴۰ سانتی متر رسیده بود که خوشبختانه با همکاری و تلاش اکیپ‌های راهداری محورهای اصلی در همان روز بازگشایی شده و شاهد مسدودی جاده اصلی نبودیم.

اعزام ۸۰ اکیپ راهداری به محورهای مواصلاتی و گردنه‌های استان اردبیل

وثوقی با بیان اینکه ۵۲۰ جاده روستایی نیز در این مدت بازگشایی شده است افزود: تعداد کمی از جاده‌های روستایی در شهرستان‌های خلخال و نیر باقی مانده بود که در روز گذشته و امروز عملیات بازگشایی در حال انجام است.

وی به اعزام تعداد ماشین آلات و نیروی انسانی به جاده‌ها و گردنه‌های برف گیر استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۸۰ اکیپ راهداری شامل ۴۲۰ نفر پرسنل عملیاتی، ۲۷۰ دستگاه ماشین آلات سبک و سنگین در گردنه‌ها، محورها و راهدارخانه‌های استان اردبیل مستقر شده اند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل از وجود ۱۹ پایگاه راهداری در استان اردبیل خبر داد و گفت: ادارات شهرستان‌ها نیز در قالب پایگاه‌های راهداری انجام وظیفه می‌کنند که در صدد افزایش تعداد پایگاه‌ها در استان هستیم.

وثوقی از پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی احداث راهدارخانه آلوارس خبر داد و گفت: راهدارخانه جنب پلیس راه اردبیل - سراب نیز با پنج درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است که امیدواریم تا سال آینده به بهره برداری برسد.

عضو شورای اداری استان اردبیل افزود: جنب پلیس راه اردبیل - مغان نیز همکاران این اداره کل در محل استیجاری مستقر هستند که طبق برنامه ریزی های انجام شده سال آینده راهدارخانه ای را در این مکان و نیز در محور مشگین شهر روستای ارباب کندی احداث خواهیم کرد.

وی به توسعه بزرگراه‌ها در استان اردبیل اشاره کرد و گفت: همزمان با این عملیات ضرورت دارد توسعه راهدارخانه‌ها نیز در برنامه ریزی ها و تخصیص اعتبارات در نظر گرفته شود تا شاهد خدمت رسانی بهتر از سوی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل باشیم.

وثوقی در پایان از وجود سه دستگاه ماشین برف خور در استان اردبیل خبر داد و گفت: ماشین‌های برف خور زمانی که ارتفاع برف در نقاط برف گیر به ۶۰ الی ۷۰ سانتی متر برسد کاربرد دارد که در حال حاضر یک دستگاه در پیست اسکی آلوارس و یک دستگاه نیز در حوزه شهرستان خلخال مستقر بوده و دستگاه دیگر نیز در اردبیل برای اعزام به نقاط خاص نگهداری می‌شود.

48

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1461716

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 14 =