تامین عرضه مرغ و تخم مرغ در آذربایجان شرقی/ قیمت پراید بالا رفته؛ افزایش قیمت محصولات کشاورزی طبیعی است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: با توجه به تداببر اندیشه شده، هیچ گونه نگرانی در خصوص توزیع و عرضه مرغ و تخم مرغ در استان طی روزهای پایانی سال وجود ندارد.

به گزارش خبرآنلاین از تبریز، اکبر فتحی ظهر امروز در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه اظهار کرد: ایجاد امنیت غذایی به عنوان شعار جهاد کشاورزی تبدیل به اقتدار غذایی شده است که افزایش صادرات مبنی بر تولیدات کشوری را در پی داشته است.

وی افزود: امسال در استان ۶ میلیون تن محصولات کشاورزی تولید شده است که این رقم در مقایسه با تولیدات قبل از اتقلاب اسلامی سه برابر افزایش یافته است.

به گفته این مقام مسئول در جهادکشاورزی آذربایجان شرقی، قبل از انقلاب با توجه به جمعیت ۳۰ میلیون نفری، امکان تامین مواد غذایی در کشور وجود نداشت اما اکنون نه تنها تولید صورت می گیرد بلکه صادرات مواد غذایی افزایش یافته است به طوری که امسال ۳۰۰ میلیون دلار صادرات غیرنفتی در بخش کشاورزی وجود داشته است.

وی در ادامه با بیان اینکه ۲۰ هزار تن بذر اصلاح شده گندم در استان توزیع شده است، ادامه داد: این میزان نسبت به ۱۰ سال گذشته سه برابر شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به حوزه های زیرساختی شبکه های آبیاری اظهار کرد: شبکه های فرعی آبیاری در عرض ۵ سال اخیر افزایش یافته به طوری که ۶۴ هزار هکتار تحت آبیاری مدرن قرار گرفته است.

وی همچنین از توسعه گلخانه های استان خبر داد و گفت: ۳۷۰ هکتار گلخانه در حال بهره برداری است و همچنین در دو سال اخیر نیز، ۹۷ هکتار بهره برداری شده است که در این راستا مبلغی افزون بر ۱۸ هزار میلیارد تومان توسط بخش خصوصی در این زمینه سرمایه گذاری شده است.

فتحی در بخش دیگر سخنان خود در خصوص تنظیم بازار اظهار کرد: در حوزه تنظیم بازار خوشبختانه بازرسی و نظارت مطلوبی صورت گرفته و با توجه به هوشمندسازی بازار با همکاری شرکت های دانش بنیان، عرضه تخم مرغ و مرغ هوشمندسازی و ذخیره سازی مطلوبی صورت گرفته و هیچ گونه نگرانی عرضه و توزیع وجود ندارد.

وی درخصوص گرانی محصولات کشاورزی ابراز داشت: وقتی قیمت پراید افزایش می یابد، نباید انتظاری از کاهش محصولات کشاورزی داشته باشیم؛ کشاورزان نمی توانند تولیدات خود را پایین تر از قیمت تمام شده محصول عرضه کنند.

فتحی ادامه داد: در زلزله اخیر خوی، عمدتا کالاهای کشاورزی از طریق شرکت های دام به مناطق زلزله زده خوی عرضه شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به سفر اخیر رئیس جمهور به استان اذعان کرد: نزدیک ۲ هزار و ۸۲۰ میلیارد تومان بودجه برای تکمیل طرح های نیمه تمام کشاورزی اختصاص یافته است که منابع سال ۱۴۰۱ نیاز بود از اعتبارات پروژه ها آماده کردن با اخذ منابع ادامه دهند.

وی در ادامه با اشاره به افتتاح دهکده فناوری کشاورزی در استان تصریح کرد: در زمینه دانش بنیان در بخش کشاورزی خوشبختانه از اول سال تاکنون دهکده فناوری افتتاح شده که در این دهکده ۳۳ شرکت در بخش های مختلف کشاورزی و زمینه خرید و فروش محصولات فعالیت دارد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1728623

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 8 =