عشایر هرمزگان بیش از ۳ هزار تن گوشت قرمز تولید کردند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: استان هرمزگان بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ خانوار عشایری دارد.

به گزارش خبرآنلاین، عباس مویدی صبح امروز (۱۴ بهمن ماه) در بازدید از تولیدات عشایر هرمزگان، با اشاره به تولید بیش از ۳ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر در استان هرمزگان، افزود: جامعه عشایر یک جامعه مولد است.

وی بیان کرد: استان هرمزگان بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ خانوار عشایری دارد که به صورت درون کوچ و برون کوچ در شهرستان‌های حاجی آباد، رودان، بندرعباس، میناب، بستک، بشاگرد، پارسیان، سیریک و جاسک به شکل رمه گردان و کوچ رو زندگی می‌کنند.

مویدی با بیان اینکه جمعیت عشایر استان بیش از ۱۵ هزار نفر است، خاطرنشان کرد: عشایر استان دارای ۵۰ هزار واحد دامی و ۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی هستند و ۱۶ هزار تن محصولات باغی و ۲ هزار و ۵۰۰ تن محصولات زراعی تولید می‌کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به ساماندهی اسکان ۵۰۰ خانوار عشایری عنوان کرد: اقداماتی نیز برای برق دار کردن چاه‌های آب و بهسازی راه‌ها در مناطق عشایری صورت گرفته است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1727008

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 14 =