خسارت ۵ هزار میلیاردی میراث فرهنگی و گردشگری آذربایجان شرقی

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و آذربایجان شرقی از خسارت ۵ هزار میلیارد تومانی ناشی از تبعات کرونا به بخش های مختلف این حوزه در استان خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین از تبریز، احمد حمزه زاده در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: شیوع کرونا ضمن کاهش مسافران ورودی، موجب تعطیلی بسیاری از واحدهای اقامتی، پذیرایی، آژانس های گردشگری و ... در استان شد.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۶۰ درصد ۲۴۰ واحد بومگردی استان فعال هستند از تعطیلی ۴۰ آژانس مسافرتی در ایام کرونایی خبر داد.

حمزه زاده در عین حال اظهار امیدواری کرد با واکسناسیون گسترده و کاهش همه گیری کرونا در کشور، از سال آینده شاهد افزایش مسافران و رونق مجدد صنعت گردشگری در استان باشیم.

وی از توجه به ارتقای زیرساخت های گردشگری در آذربایجان شرقی خبر داد و تصریح کرد: تعداد واحدهای اقامتی در استان از ۳۴ واحد در سال ۹۳ به ۷۵ واحد در سال جاری رسیده است.

حمزه زاده با اشاره به ۱۰۰ پروژه فعال میراث فرهنگی و گردشگری در آذربایجان شرقی ادامه داد: ۳۲ مورد از پروژه های مذکور مربوط به احداث واحدهای جدید اقامتی است که با بهره برداری از آنها طی سه سال آینده مشکل زیرساخت های اقامتی در استان به طور کامل رفع می شود.

مدیرکل میراث فرهنگی،​ گردشگری و صنایع دستی و آذربایجان شرقی  در بخش دیگری از سخنان خود از ثبت ملی شهرهای استان در لیست شهرهای صنایع دستی خبر داد و افزود: تاکنون شهر اسکو به عنوان شهر ملی صنایع دستی باتیک و اهر به عنوان شهر ملی ورنی بافی

به ثبت رسیده و شهرهای ممقان برای سوزن دوزی، کوزه کنان شهر ملی سفال و سردرود به عنوان شهر ملی تابلوفرش کاندیدا شده اند.

حمزه زاده از اعطای نشان های ملی مرغوبیت صنایع دستی به هنرمندان برجسته کشور خبر داد و گفت:​تاکنون ۱۸۲ اثر هنرمندان این استان نشان ملی گرفته و ۲۰ اثر هم برای داوری امسال ارسال شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی،​ گردشگری و صنایع دستی و آذربایجان شرقی با اشاره به ثبت جهانی ۱۳ اثر صنایع دستی این استان در فهرست یونسکو از کاندیداتوری سه اثر دیگر برای دریافت نشان بین المللی در سال جاری خبر داد.

حمزه زاده در ادامه سخنان خود با اشاره به فعالیت های ارزنده این استان در حوزه میراث فرهنگی تصریح کرد: بر اساس حفاری های اخیر باستان شناسی در منطقه لیلان،​ قدمت تمدن در این خطه از ۶ هزار و ۵۰۰ سال به ۹ هزار سال افزایش یافته است.

وی با اشاره به ارسال پرونده ۵۳ کاروانسرای ایرانی برای ثبت در فهرست جهانی یونسکو افزود: از این تعداد آذربایجان شرقی با ۴ کاروانسرا بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1596244

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =