گسترش همکاری دانشگاه شهرکرد با سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری

نشست هم اندیشی دانشگاه شهرکرد با رئیس سازمان جهاد کشاورزی ورئیس مرکز تحقیقات واموزش کشاورزی ومنابع طبیعی با هدف بررسی راهکارهای عملیاتی کردن تفاهم نامه مشترک مجموعه جهاد کشاورزی و دانشگاه شهرکرد برگزار شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، نشست هم اندیشی دانشگاه شهرکرد، سازمان جهاد کشاورزی و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان چهارمحال و بختیاری با حضور دکتر یاسر پیرعلی رئیس دانشگاه شهرکرد، دکتر حسین برزگر رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و دکتر حسن جهانبازی رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان چهار محال و بختیاری، دکتر عبدالهیی رییس دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه شهرکرد، دکتر بهروز شیران رییس دانشکده کشاورزی دانشگاه و جمعی از معاونان این دانشکده همراه با معاونان تولیدات گیاهی و تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی و معاونان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان چهار محال و بختیاری، با هدف بررسی راهکارهای عملیاتی کردن تفاهم نامه مشترک مجموعه جهاد کشاورزی و دانشگاه شهرکرد در محل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان چهار محال و بختیاری برگزار شد.

دکتریاسر پیرعلی در سخنانی، ضمن قدردانی از برگزاری این نشست، رویکرد دانشگاه شهرکرد را انجام فعالیت های آموزشی، پژوهشی و کاربردی بیان کرد و رویکرد جهادی و عملیاتی مرکز تحقیقات و آموزش را از زمان تاسیس، یک شاخصه برای حل مشکلات بخش کشاورزی و منابع طبیعی استان دانستند.

رییس دانشگاه شهرکرد، حفظ جایگاه نخست کشور در تولیدات علمی منطقه را با اهمیت دانست و بر ضرورت اجرائی شدن تفاهم نامه مشترک تأکید نمود.

دکتر یاسر پیرعلی در ادامه سخنانش خواهان حل مشکل اشتغال فارغ التحصیلان بخش کشاورزی با فعالیت های دانش بنیان شد که این امر باعث ایجاد انگیزه و تحصیل جوانان در رشته های علوم کشاورزی خواهد شد..

دکترحسن جهانبازی نیز در سخنانی ضمن تبریک میلاد حضرت معصومه و دهه کرامت، هدف از برگزاری این نشست را عملیاتی شدن تفاهم نامه مشترک با دانشگاه شهرکرد دانست

رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان چهار محال و بختیاری، نگاه مثبت رئیس سازمان جهاد کشاورزی به مباحث علمی و وجود اعضای هیأت علمی توانمند در دانشگاه و مرکز تحقیقات و آموزش را یک فرصت بی‌نظیر برای حل مشکلات بخش کشاورزی و منابع طبیعی استان دانست.

دکتر حسین برزگر نیز در سخنانی وضعیت استان را از لحاظ منابع پایه به ویژه آب و تنوع گیاهی بسیار ارزشمند اعلام نمود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، کاهش مصرف آب و افزایش تولیدات کشاورزی را در یک دهه اخیر حاصل نفوذ دانش و انجام پژوهش های کاربردی توصیف نمود.

دکتر حسین برزگر بر اهمیت سیاست گذاری و برنامه ریزی برای تعیین قوانین و مقررات کاربردی در بخش کشاورزی تاکید کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، محوریت مسائل آموزش، پژوهش و سیاست گذاری را در این تفاهم نامه با اهمیت برشمرد و خواستار تعیین رابط بین دانشگاه و مجموعه جهاد کشاورزی برای تعیین اولویت ها در این سه موضوع مهم شد.

دکتر حسین برزگر کشت گیاهان دارویی، توسعه گلخانه ها، ایجاد شهرک های تخصصی در بخش کشاورزی را از برنامه های جاری و مهم بخش کشاورزی اعلام نمود و خواستار حرکت دانشگاه و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی برای حل مشکلات و آموزش بهره برداران و کارشناسان در موضوعات محوری و سیاست های دولت در بخش کشاورزی شد.

در ادامه سایر اعضای حاضر در نشست، به ارائه نظرات پیرامون راه کارهای عملیاتی شدن تفاهم نامه با ارتباط مستمر دو مجموعه و حمایت جدی از مسائل مهم پژوهشی و آموزشی پرداختند.

در پایان این نشست، دکتریاسر پیرعلی و هیات همراه ازبخش تحقیقات جنگل و مرتع، هرباریوم، بخش ثبت و گواهی بذر و نهال، پایلوت ذخیره ژنتیک فضای سبز کم آب مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان چهار محال و بختیاری بازدید کرد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1768845

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 4 =