علی باقری مذاکره کننده ارشد ایران در مذاکرات وین اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران متن پیشنهادی خود را در قالب دو موضوع لغو تحریم‌های ظالمانه و مسائل هسته‌ای تحویل داده است.

به گزارش جماران؛ در شرایطی که هفتمین دور مذاکرات احیای برجام از روز دوشنبه در پایتخت اتریش آغاز شده، مذاکره کننده ارشد ایران اعلام کرد که تهران متن پیشنهادی خود را در قالب دو موضوع لغو تحریم‌های ظالمانه و مسائل هسته‌ای تحویل داده است.

مذاکره کننده ارشد ایران اعلام کرد که تهران متن پیشنهادی خود را در قالب دو موضوع لغو تحریم‌های ظالمانه و مسائل هسته‌ای تحویل داده است.

علی باقری مذاکره کننده ارشد ایران در مذاکرات وین اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران متن پیشنهادی خود را در قالب دو موضوع لغو تحریم‌های ظالمانه و مسائل هسته‌ای تحویل داده است.

 

علی باقری عصر امروز با گروسی مدیرکل آژانس دیدار می‌کند

علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و رئیس هیأت مذاکره کننده ایرانی در مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ در وین عصر امروز (پنجشنبه) با رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار و گفت‌وگو می‌کند.

این نخستین دیدار باقری با گروسی است. گروسی (سه‌شنبه) دوم آذر ماه با محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی و حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تهران دیدار و گفت‌‌وگو کرد.

وزیر امور خارجه در نخستین دیدارش با گروسی بر اهمیت کار فنی، حرفه‌ای و بی‌طرفانه آژانس انرژی اتمی تأکید کرد و گفت ایران برای تعامل سازنده با آژانس در چارچوب موافقتنامه پادمان جدی است و نسبت به تقویت اعتماد متقابل و همکاری‌های ۲ طرف ابراز امیدواری کرد.

سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه روز دوشنبه هشتم آذر ماه (+) درباره سفر گروسی به تهران در نشست هفتگی با خبرنگاران گفت: سفر گروسی به تهران در چارچوب همکاری‌های  فنی ایران و آژانس انجام شد و گفت‌وگوهای خوبی در سطوح مختلف انجام شد و این گفت‌وگوها ناتمام ماند، به خاطر اینکه در برخی واژه‌ها و مفاهیم به توافق قطعی نرسیدیم ولی بندهای توافقی تقریبا نهایی شده و هیأت ایران طی روزهای آتی برای نهایی کردن متن با آژانس جلساتی را خواهد داشت و مراودات بین دو طرف در سطوح مختلف ادامه خواهد یافت.

رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بامداد امروز (پنجشنبه) در گفت‌وگویی با فرانس ۲۴ با رد ادعاهای اخیر صهیونیست‌ها، اعلام کرد که در حال حاضر غنی‌سازی اورانیوم با غنای ۹۰ درصد در ایران وجود ندارد. (جزییات بیشتر)

* رایزنی با مورا و نمایندگان سه کشور اروپایی

براساس این گزارش، باقری همچنین قرار است صبح و بعدازظهر امروز نیز با نماینده اتحادیه اروپا و نمایندگان سه کشور اروپایی (آلمان،‌فرانسه و انگلیس) عضو برجام در وین دیدار و گفت‌وگو‌ کنند.

کارگروه‌های کارشناسی نیز امروز به رایزنی‌های خود در وین ادامه خواهند داد. 

 دور جدید مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) به منظور رفع تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران از روز دوشنبه هشتم آذر ماه در شهر وین در حال برگزاری است.

در پی رایزنی‌های روزهای گذشته در وین، هیأت جمهوری اسلامی ایران شب گذشته ۲ سند را در اختیار طرف مقابل قرار داد. در همین خصوص علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که در سند نخست دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران در موضوع لغو تحریم‌ها اعلام شده و سند دوم نیز درباره مسائل هسته‌ای است.

لازم به ذکر است، روز چهارشنبه دهم آذر ماه رایزنی‌های فشرده هیأت اعزامی جمهوری اسلامی ایران به وین برای سومین روز متوالی با برگزاری کارگروه‌های مختلف و دیدارهای دو و چندجانبه در سطوح مختلف ادامه یافت.

صبح چهارشنبه دهم آذر ماه در کارگروه هسته‌ای طرفین مواضع و دیدگاه‌های خود را در خصوص نحوه ادامه گفت‌وگوها ارائه کردند.

علی باقری رئیس هیأت مذاکره کننده ایرانی همچنین دیروز با «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیدار کرد. وی همچنین با رؤسای سه هیأت اروپایی حاضر در مذاکرات به همراه مورا دیدار و در خصوص نقشه راه گفت‌وگوها و نتایج به دست آمده در روزهای گذشته بحث و تبادل نظر کرد. 

گفتنی است جلسات هیأت ایرانی و طرف‌های مقابل با تمرکز ویژه بر رفع تحریم‌ها، در سطح کارشناسی نیز ادامه یافت. 

علی باقری روز چهارشنبه همچنین در محل وزارت خارجه اتریش با «مایکل لینهارت» وزیر خارجه اتریش دیدار و ضمن تشکر از میزبانی اتریش از این گفت‌وگوها، بر جدیت و اراده جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات رفع تحریم‌ها تأکید کرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1533437
  • منبع: فارس و تسنیم
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.