بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سرپرست موقت فدراسیون ممنوع المعامله شد! | گزارش یک روزنامه داخلی

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۶ تیر ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۸

یک بدهی مالیاتی تبدیل به مشکلی جدید برای سرپرست موقت فدراسیون شده است.

به گزارش طرفداری و به نقل از روزنامه سیاسی ایران ورزشی، کمتر از 5 ماه دیگر به آغاز جام جهانی 2022 قطر باقی مانده است. یعنی دقیقاً 147 روز دیگر تیم ملی فوتبال ایران باید در این رقابت‌ها حاضر شود و در مهم‌ترین تورنمنت فوتبالی ملی جهان که 32 تیم شرکت دارند، در گروه B این مسابقات به مصاف انگلیس (30 آبان)، ولز (4 آذر) و امریکا (8 آذر) برود. پس از صعود زودهنگام و مقتدرانه اسکوچیچ و شاگردانش به جام جهانی، امیدواری در هواداران فوتبال به وجود آمد که یوزها بتوانند برای اولین بار در تاریخ 6 دوره حضورشان، از مرحله گروهی صعود کنند. گرچه وضعیت تیم ملی و فدراسیون فوتبال در ماه‌های گذشته به گونه‌ای بوده که امیدها درخصوص این مهم رنگ باخته است، چرا که شاگردان دراگان اسکوچیچ در وضعیت آماده‌سازی نامطلوبی به سر می‌برند و برای همین انتظارات برای به موفقیت رسیدن این تیم کاهش یافته است. پس از اینکه بازی دوستانه با کانادا، به‌دلیل رفتار سیاسی این کشور لغو شد و به تبع آن بازی‌های دیگر احتمالی مانند اکوادور نیز برگزار نشد، سرمربی کروات تیم ملی به‌دلیل دوری مسافت تا امریکای جنوبی بازی با اروگوئه را نیز نپذیرفت تا به این ترتیب، تنها بازی مهیا شده برای تیم ملی در فیفادی اول و در اردوی قطر، بازی با تیم دوم الجزایر باشد؛ موضوعی که نگرانی زیاد علاقه‌مندان، کارشناسان و حتی خود بازیکنان و مربیان تیم ملی را هم در پی داشته و حالا باید دید فدراسیون فوتبال برای فیفادی دوم چه تمهیداتی برای تدارک بهتر تیم ملی در جام جهانی می‌اندیشد.

نکته‌ای که در این بین وجود دارد، این است که با اینکه دولت و مجلس قول حمایت از تیم ملی را داده‌اند و قرار است بودجه خوبی به فدراسیون تزریق شود، ولی این مجموعه در وضعیت مالی بدی قرار دارد و برای همین مسئولان فدراسیون از مسئولان کشور خواسته‌اند تا شرایطی را فراهم آورند که آنها بتوانند وضعیت خوبی برای آماده‌سازی تیم ملی داشته باشند؛ مجموعه‌ای که پس از عزل شهاب‌الدین عزیزی‌خادم از ریاست آن در 28 بهمن سال گذشته با سرپرستی میرشاد ماجدی اداره می‌شود. از سویی در مجمع فدراسیون فوتبال که 10 خرداد برگزار شد، اعضا با ادامه حضور ماجدی در پست سرپرستی فدراسیون فوتبال موافقت کردند؛ مدیری که طبق خبرهای رسیده، قصد کاندیداتوری در انتخابات پیش روی فدراسیون را که قرار است 8 شهریور برگزار شود، هم دارد. با این حال، به نظر می‌رسد سرپرست فدراسیون برای رتق و فتق امور فدراسیون فوتبال با مشکلاتی مواجه است که تاکنون به آن پرداخته نشده؛ طبق اطلاعات و مدارکی که به «ایران» رسیده، ماجدی در حال حاضر ممنوع المعامله است و حق امضا در اسناد مالی را ندارد که علت این موضوع به دوران حضور او در هیأت مدیره استقلال بازمی گردد. بدهی مالیاتی استقلال، مشکل ماجدی

ماجدی که در سال‌های 70 و 71 بازیکن استقلال بود و با آبی‌پوشان پایتخت به قهرمانی جام باشگاه‌های آسیا 91-1990 رسید، 17 خرداد 1391 از سوی علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل وقت آبی‌پوشان به‌عنوان سرپرست تیم فوتبال استقلال معرفی شد. او 6 سال بعد و در هشتم بهمن 1397 به همراه اسماعیل خلیل‌زاده، کامران منزوی و احمد سعادتمند به‌عنوان اعضای جدید هیأت مدیره استقلال انتخاب شدند تا در کنار امیرحسین فتحی مدیرعامل این باشگاه، تشکیل‌دهنده هیأت مدیره وقت استقلال باشند؛ سعادتمند به‌عنوان رئیس و خلیل‌زاده هم نایب‌رئیس هیأت‌مدیره شدند. ماجدی که در آن مقطع رئیس کمیته آموزش فدراسیون فوتبال بود، یکی از اعضای عادی هیأت‌مدیره بود که حق امضا هم نداشت و در تاریخ ۷ دی ۱۳۹۸ هم از سمت خود استعفا کرد. با این حال، پرداخت نشدن بدهی مالیاتی باشگاه استقلال در آن سال‌ها که تاکنون باقی مانده و افزایش یافته است، گریبان مدیران سابق این باشگاه را گرفته که ماجدی هم یکی از آنها است. باشگاه استقلال، طبق سفته‌هایی به ارزش حدود 50 میلیارد تومان که برای ضمانت پرداخت بدهی‌های مالیاتی‌اش به سازمان امور مالیاتی کشور داده بود، تا 28 خرداد سال‌جاری فرصت داشت که تسویه حساب کند اما این مهلت 9 روز است به پایان رسیده و همین موضوع باعث شده تا مدیران سابق استقلال که ماجدی هم جزو آنها است، ممنوع المعامله شوند. این اتفاق درشرایطی افتاده که ماجدی سرپرست فدراسیون فوتبال است و طبیعتاً به خود فرد محدود نمی‌شود و می‌تواند گریبان فوتبال ملی‌مان را هم بگیرد. بدهی مالیاتی استقلال چقدر است؟

مطابق مقررات سازمان امور مالیاتی کشور، افرادی که ممنوع‌المعامله می‌شوند، همان طور که از نامش پیدا است، نمی‌توانند معاملات مالی انجام دهند و معامله‌ای را در محضر ثبت کنند. اگر این روند پرداخت نشدن بدهی ادامه پیدا کند، در مرحله بعد ممنوع‌الخروج می‌شوند و پس از آن هم حکم توقیف اموال‌شان صادر می‌شود. باشگاه استقلال در گذشته باید مبلغی حدود 112 میلیارد تومان مالیات پرداخت می‌کرده که به علت پرداخت نشدن آن، حدود 112 میلیارد تومان هم به‌عنوان جریمه روی آن آمده و در حال حاضر این باشگاه مبلغ 224 میلیارد و 962 میلیون و 631 هزار و 741 تومان بدهی مالیاتی دارد که باید آن را بپردازد. البته این مشکل تنها برای باشگاه استقلال و مدیران سابق و فعلی آن نیست. بلکه پرسپولیسی‌ها نیز باید بدهی‌های مالیاتی‌شان را بپردازند اما در حال حاضر ماجدی به‌دلیل اینکه مسئولیت سرپرستی فدراسیون فوتبال را برعهده دارد، پرداخت نشدن بدهی مالیاتی، ابعاد بیشتری پیدا می‌کند و ممکن است مسائل مالی آماده‌سازی تیم ملی فوتبال را دچار اخلال کند؛ موضوعی که ممکن است تبعات آن دامنگیر تیم ملی نیز شود و باید دید ماجدی، فدراسیون فوتبال و باشگاه استقلال چه تمهیداتی را برای حل این مسأله می‌اندیشند.

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *