بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

کیومرث هاشمی در مراسم تجلیل از مدال‌آوران مطرح کرد: تدوین سند آمایش سرزمین با هدف توزیع عادلانه منابع و زیرساخت‌های ورزش کشور/ واگذاری سرخابی‌ها به بخش خصوصی و خروج وزارت از باشگاه‌داری/ کمک به رونق اقتصادی کشور از اهداف راهبردی وزارت ورزش است

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۷
بدون تصویر

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، متن سخنرانی کیومرث هاشمی به این شرح است:

در ابتدا خداوند متعال را شاکرم که بار دیگر توفیق دیدار جامعه پرافتخار ورزش با ریاست محترم جمهوری اسلامی جناب آقای دکتر رئیسی فراهم شد تا گواه دیگری باشد از صداقت رئیس‌جمهوری که از نخستین روز فعالیت دولتش، همواره بر ضرورت حمایت خاص و ویژه از قهرمانان و مدال‌آوران تأکید نمود و امروز تکرار حضور سبز ایشان در این محفل گرم و صمیمی، آن هم به بهانه تجلیل از قهرمانان
و مدال‌آوران، نشانگر اراده راسخ دولت سیزدهم برای توجه به قهرمانان و حل مشکلات و چالش‌های آنان است. جامعه ورزش، قدردان این مهربانی و حضور است و باید اذعان داشت که این سطح از حمایت و همراهیِ عالی‌ترین مقام اجرایی کشور با این قشرِ تأثیرگذار، هرگز در تاریخ ورزش کشور سابقه نداشته است.

در این لحظه اجازه می‌خواهم مراتب سپاس و قدردانی خود را به محضر سپاهیان غیور ایران اسلامی تقدیم نمایم که با هماهنگی میدان و دیپلماسی کاری کردند کارستان، که موجبات تبلور غرور ایرانیان و اهتزاز پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران را در سراسر گیتی توأماً فراهم نمود و نشان داد؛ آنجا که پای غرور و غیرت ایرانی و دفاع از مظلوم در میان باشد، با یک حرکت، هِیمَنه پوشالی دشمن منحوس صهیونیستی را در هم شکسته و آنان را در صفحه شطرنج خودشان مات می‌کنند. غرور و غیرتی که برایمان آشناست و چه دلنشین است طنین سرود و اهتراز پرچم پر افتخار کشورمان در قله‌های بلند ورزش جهان که در سال ۱۴۰۲ با کسب ۱۰۰۵ مدال رنگارنگ در ۷۹ رشته ورزشی به ثمر نشست.

این قهرمانان، شیرزنان و شیرمردانی از جنس شجاعت و پایمردی اند که علی‌رغم کمبود‌ها و مشکلات، لحظه‌ای از تلاش برای افتخارآفرینی و شاد کردن دل مردم دست نکشیدند و هرگز دست نخواهند کشید. تلاش آنان مجاهدتی است که به فرموده امام راحل (ره)؛ اجرش کمتر از اجر رزمندگان نیست. امروز این مراسم ارزشمند در حالی برگزار می‌شود که سازمان‌های بین‌المللی ورزش جهان، همچنان در قبال جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی در غزه سکوت اختیار کرده و سر در لاک خاموشی فرو برده‌اند. آیا شهادت بیش از ۱۴۰۰۰ کودک غزه که مصداق حقیقی نسل‌کشی محسوب می‌شود، برای واکنش سازمان‌های بین‌المللی ورزش کافی نیست؟ آیا مشاهده خیزش جهانی دانشجویان در دفاع از مردم مظلوم غزه که امروز تبلور گستردهء آن را در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا مشاهده می‌کنیم، برایشان کافی نیست؟ اگر بگویند که ورزش از سیاست جداست، باید ده‌ها رفتارِ متناقض خودشان را به آنان یادآور شد که هر جا منافعشان ایجاب کرد، سیاست را در بالاترین سطح خود با ورزش عجین کردند و امروز که پای ملت مظلوم فلسطین در میان است، خود را به خواب زده‌اند. در همین راستا بنده به نمایندگی از جامعه بزرگ ورزش تأکید می‌نمایم؛ ما همچنان به تلاش‌های دیپلماتیک و اِعمال فشار بر نهاد‌های بین‌المللی ورزش مبنی بر خارج کردن این نهاد‌ها از انفعال پایبندیم و برای تحقق این مهم با تمام توان، تلاش خواهیم کرد.

جناب آقای رییس‌جمهـور
خوشبختانه به لطف خداوند متعال و حمایت‌های مستمر و بی‌دریغ دولت مردمی و بویژه حضرتعالی، گام‌های بلندی در جهت حل مشکلات قهرمانان و مدال‌آوران عزیزمان در سال گذشته برداشته شد:
تسویه بدهی چندین ساله دولت به قهرمانان و مربیان تا پایان سال ۱۴۰۲.
فراهم شدن مقدمات احداث شهرک مدال با هدف رفع دغدغه مسکن قهرمانان و مربیان ملی.
اصلاح آیین‌نامه تجلیل از قهرمانان با محوریت بهره‌مندی هر چه بیشتر ورزشکاران از حمایت‌های مالی دولت مردمی.
برقراری و افزایش مستمری مدال‌آورانی که در فهرست انتظار بودند.
همسان‌سازی پاداش مالی قهرمانان آسیایی و پاراآسیایی؛ و همچنین اصلاحات قانون سرباز قهرمان و آیین‌نامه اجرایی آن که زمینه‌ی کاهش دغدغه اشتغال و سربازی قهرمانان و افزایش دامنه شمول آن را فراهم نموده است

دسته بندی ها : خبرگزاری دانشجو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *