نحوه ورود به مذاکرات هسته‌ای در حال بررسی است

به گزارش رکنا، «سید نظام الدین موسوی» امروز( یکشنبه ) درباره سخنان وزیر امور خارجه درباره تحولات سوریه و لبنان، افزود: همچنین تحرکاتی که در سطح کلان از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی در قبال منطقه و همسایگان دنبال می‌شود در جلسه غیرعلنی امروز بحث و بررسی شد.

وی با اشاره به تحولات جمهوری آذربایجان و قفقاز گفت: در جلسه امروز تحولات شمال غرب و شکل گیری تهدید احتمالی در مرزهای این بخش نیز توسط وزیر امورخارجه مطرح شد و آقای امیرعبداللهیان درباره هر کدام از این موارد توضیحات کاملی مطرح کردند.

نماینده مردم تهران ادامه داد: وزیر امورخارجه دراین نشست تحلیل جامعی از برنامه آمریکا و رژیم صهیونستی برای تحت تاثیر قرار دادن این تحولات ارائه دادند و مقرر شد مجلس شورای اسلامی به ویژه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس این تحولات را با دقت بیشتری دنبال کند تا با هماهنگی با سایر قوا منافع ملی کشور تامین شود.

موسوی درباره توضیحات وزیر امورخارجه درباره رزمایش نیروهای مسلح در شمال غرب کشور هم گفت: وزیر امور خارجه درباره این مانور توضیحاتی ارائه دادند و آنچه که درک شد این است که دستگاه دیپلماسی با دقت مسائل منطقه و تحرکات دشمن را رصد می‌کند و نسبت به آن اشراف دارد و مسائل تدافعی ما در این زمینه کاملا روشن است.

سخنگوی هیات رییسه مجلس با تاکید براینکه جمهوری اسلامی به هیچ وجه اجازه نخواهد داد که تهدیدی متوجه کشور شود، ادامه داد: فلسفه ورود جمهوری اسلامی ایران به منطقه و آنچه که می‌تواند ثبات و آرامش را به منطقه بازگرداند، عدم مداخله دشمنان و نیروهای فرامنطقه‌ای است و باید مردم منطقه مسائل خود را خودشان حل کنند.

وی ادامه داد: سیاست جمهوری اسلامی براساس تعامل و احترام است، اما ما به هیچ وجه مداخله سایرین را نمی‌پذیریم و خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران در مورد مسائل مرزی کاملا روشن است و اقدامات صورت گرفته در حوزه نظامی نظیر رزمایش‌ها، مباحث امنیتی و دیپلماسی به صورت مرتب در حال انجام است.

 موسوی تاکید کرد: روابط تجاری ما با همسایگان و دنیا بسیار مهم است و زمانی که نمایندگان به دولت رای دادند استفاده جدی از دیپلماسی برای پیگیری مسائل اقتصادی مطرح بود که وزیر امورخارجه  کارهای در حال انجام در این زمینه را تشریح کردند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اظهارات وزیر امور خارجه درخصوص مذاکرات هسته ای هم گفت: در موضوع هسته ای مدل‌های مختلفی وجود دارد و راهبردهای مختلفی تاکنون توسط جمهوری اسلامی ایران دنبال شده است. ابتدا ما از طریق ۳ کشور اروپایی به عنوان کشورهای واسط این مسیر را پیش بردیم، سپس با گروه ۱+۵ وارد گفت و گو شدیم که منجر به توافق برنامه جامع اقدام راهبردی شد.

سخنگوی هیات رییسه مجلس تاکید کرد: اینکه در دور جدید مذاکرات چه مدلی را انتخاب کنیم نیازمند بررسی دقیق تری است و باید ابتدا مدلهایی که در گذشته دنبال شده، بررسی شود.

وی خاطرنشان کرد: بهترین مدلی که با همکاری دولت، مجلس و دستگاه های ذیربط از جمله شورای عالی امنیت ملی و براساس سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری، انتخاب شود آن را برای مذاکرات هسته ای انتخاب خواهیم کرد تا بتوانیم این موضوع را در قبال مذاکره یا تعامل بر اساس آن پیش ببریم.

کدخبر: 730589 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟