واریز بخشی از مطالبات چایکاران؛ ۱۱۸ هزار تن برگ سبز چای امسال از چایکاران گیلان و مازندران خریداری شد

واریز بخشی از مطالبات چایکاران؛ 118 هزار تن برگ سبز چای امسال از چایکاران گیلان و مازندران خریداری شد

گروه استان‌‌ها- رئیس سازمان چای کشور از واریز بخش دیگری از مطالبات چایکاران خبر داد و گفت: حدود ۱۱۸ هزار و ۶۷۹ تن برگ سبز چای امسال از کشاورزان گیلان و مازندران خریداری شد.

حبیب جهانساز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، واریز بخش دیگری از مطالبات چایکاران گیلان و مازندران به حساب بانکی آنان و اهتمام دولت و صاحبان کارخانجات در پرداخت قدرالسهم خود را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: حدود 118 هزار و 679 تن برگ سبز چای امسال از کشاورزان خریداری شده است.

رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه در تاریخ یکم مهر 99 مبلغ 5 میلیارد و 200 میلیون تومان از مطالبات کشاورزان گیلان و مازندران نیز به حساب آنان واریز شده است عنوان کرد: سازمان چای کشور به دنبال تسریع در پرداخت بیشتر بهاء برگ سبز چای کشاورزان تا پایان فصل بهره‌برداری است و در این مورد اهتمام خوبی دارد.

جهانساز پیگیری هر چه بیشتر سازمان چای کشور در بحث دریافت مابقی مطالبات چایکاران قدرالسهم کارخانجات تا پایان فصل بهره‌برداری را هم مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: اقداماتی که توسط سازمان چای کشور در یکی دو ساله اخیر با حمایت‌های دولت انجام شد انگیزه کشاورزان چایکار را برای ورود به باغاتشان افزایش داده است.

وی هماهنگی بیشتر در راستای اجرای برنامه‌های سازمانی نظیر تحقق برنامه‌های آموزشی، ترویجی و پرداخت تسهیلات بهزراعی برای سال آینده به چایکاران را از دیگر اهداف سازمان چای کشور اعلام کرد و بیان داشت: تمام هدف و تلاش ما اقتصادی کردن هر چه بیشتر کشاورزی و تولید چای است تا از این طریق به این صنعت کمک کنیم.

رئیس سازمان چای کشور تأمین کود شیمیائی مورد نیاز چایکاران را از دیگر برنامه‌ها و اولویت‌هایی که در دستور کار این سازمان قرار دارد تلقی کرد و ابراز داشت: با توجه به نامگذاری امسال به نام سال جهش تولید توسط مقام معظم رهبری در کنار پرداخت مطالبات چایکاران تلاش می‌کنیم بستر لازم برای افزایش تولید هم به خوبی فراهم شود.

جهانساز با تأکید بر اینکه تا تاریخ یکم مهر امسال 59 هزار و 563 تن معادل 51 درصد از برگ سبز چای خریداری شده از کشاورزان چایکار درجه یک و مابقی هم درجه 2 بوده است تصریح کرد: تا همین تاریخ و بر اساس آمارها بیش از 26 هزار و 700 تن چای خشک در سطح کارخانه‌های چایسازی گیلان و مازندران تولید شده است.

رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه در حال حاضر نزدیک به 80 درصد از اقتصاد روستائیان در استان گیلان تنها وابسته به صنعت چای است خاطرنشان کرد: این محصول استراتژیک علاوه بر ایجاد زیبایی‌های زیست‌محیطی و جذب گردشگران به منطقه، از بروز بسیاری از خطرات طبیعی مانند سیلاب‌ها نیز جلوگیری به‌عمل می‌آورد.

جهانساز تأمین نیاز بازار داخلی کشورمان در بخش چای خشک باکیفیت را مورد توجه قرار داد و با بیان اینکه ذائقه مصرف‌کننده ایرانی در سال‌های اخیر گرایش خوبی به سمت مصرف کالای داخلی پیدا کرده است اظهار داشت: پیگیری سیاست‌ها و اهداف اقتصاد مقاومتی در بخش صنعت چای از مهم‌ترین اولویت‌هایی است که پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/614/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon