۴ هزار فقره پروانه عبور در حوزه بارهای ترافیکی استان مرکزی صادر شد


4 هزار فقره پروانه عبور در حوزه بارهای ترافیکی استان مرکزی صادر شد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی گفت: چهار هزار فقره پروانه عبور در حوزه بارهای ترافیکی صادر شده و ۴۴۰ دستگاه وسیله نقلیه و بیش از ۵۰۰ نفر راننده وارد ناوگان عمومی شده‌اند.

علی زندی‌فر درگفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به اعتصابات رانندگان در سال گذشته و اقدامات راهداری استان مرکزی در این باره اظهار داشت: با وجود اعتصاب‌ رانندگان در سال گذشته اما کمترین مشکل را در حمل بار داشتیم و در حمل بار از مبدا استان به سایر نقاط کشور که مقاصد ما بودند مشکلی پیش نیامد.

وی افزود: در بحث رسیدگی تخلفات شرکت‌های حمل و نقل هم 250 مورد تخلف را در کمیسیون ماده 12 بررسی کردیم که جزو پنج استان برتر کشور در این زمینه بودیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی تصریح کرد: همچنین بررسی 300 مورد تخلف شرکت حمل و نقل در کمیسیون ماده 11 را داشتیم که در این بخش جایگاه هفتم کشور را داشتیم.

زندی‌فر بیان کرد: مسافران از مبدا استان به سایر نقاط کشور در سال 97 دو میلیون و 75 هزار نفر بوده که 14 درصد کاهش جابه جایی را داریم.

وی ادامه داد: چهار هزار فقره پروانه عبور در حوزه بارهای ترافیکی صادر شده و 440 دستگاه وسیله نقلیه و بیش از 500 نفر راننده وارد ناوگان عمومی شده‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی عنوان کرد: جا به جایی 22 هزار زائر را در ایام اربعین با نزدیک به 600 اتوبوس داشتیم، همچنین در برگشت هم 700 اتوبوس از ناوگان کمک انتقال زائران بودند.

زندی‌فر اضافه کرد: بیش از 70 مجتمع خدمات رفاهی موفق به دریافت موافقت اصولی شدند که بین پنج تا 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند، هفده مورد مجتمع خدمات رفاهی هم آماده بهره‌برداری هستند.

وی افزود: بودجه سالانه استان شامل استانی و ملی 70 میلیارد تومان بوده که به دنبال پیگیری‌ها امسال 130 درصد افزایش بودجه و مجوز گرفتیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی تصریح کرد: در سال 97 در بخش راهداری بیش از 110 قرارداد به ارزش 250 میلیارد ریال را منعقد کردیم و درحال حاضر هم 350 میلیارد ریال پروژه در مناقصه داریم که در صورت انتخاب پیمانکار به زودی عملیات اجرایی شروع می‌شود.

زندی‌فر بیان کرد: با وجود مشکلاتی چون قیمت بالای قیر و مصالح که سبب عدم تمیال پیمانکاران برای پذیرش کارها شده بود اما توانستیم 41 کیلومتر ماسه و آسفالت در کل راه‌ها انجام دهیم.

وی ادامه داد: علاوه بر این در همین شرایط بیش از 70 کیلومتر آسفالت، 13 کیلومتر درزگیری و لکه‌گیری، استفاده از آسفالت حفاظتی در هشت کیلومتر از محور اراک به تهران، بیش از 110 هزار متر مربع لکه‌گیری هندسی، استفاده از دو هزار تن آسفالت تناژی، پیشرفت 30 تا 90 درصدی در هشت زیرگذر و اصلاح پنجاه کیلومتر شیب از دیگر اقدامات است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان مرکزی عنوان کرد: به دنبال حکم دادستانی آزادراه ساوه-تهران که در دست بخش خصوصی بود به راهداری منتقل شد و قصد داریم که برای نخستین بار 26 کیلومتر از آن را روشن کنیم و درنظر داریم که کل آن در یک بازه زمانی 3 ساله روشنم شود.

زندی‌فر اضافه کرد: 14 نقطه پر تصادف استان را که مورد تاکید کمیسیون سوانح بود روشن‌سازی کردیم و علی‌رغم بارش‌های شدیدی که در بسیاری از نقاط داشتیم خوشبختانه انسدادی که برای مردم مشکل ایجاد کند نداشتیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی افزود: درمجموع از ابتدای بارندگی‌ها تاکنون بیش از 120 هزار کیلومتر باند برف‌روبی داشتیم و نزدیک به 40 هزار تن شن، ماسه و نمک توزیع کرده‌ایم که 250 وسیله نقلیه هم در این عملیات درگیر بوده است.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon