ارسال به دیگران پرینت

لازانیا | لازانیا مجلسی

لازانیا یک غذای ایتالیایی خوشمزه! | طرز تهیه لازایا مجلسی +ویدیو

لازانیا یک غذای ایتالیایی متشکل از لایه‌های ورقه‌های پاستا، سس گوشت، پنیر و سس بشامل است. این یک غذای محبوب برای مهمانی‌ها و مناسبت‌های خاص است و می‌توان آن را به روش‌های مختلفی تهیه کرد.

لازانیا یک غذای ایتالیایی خوشمزه! | طرز تهیه لازایا مجلسی +ویدیو

لازانیا یک غذای ایتالیایی خوشمزه!

لازانیا یک غذای ایتالیایی متشکل از لایه‌های ورقه‌های پاستا، سس گوشت، پنیر و سس بشامل است. این یک غذای محبوب برای مهمانی‌ها و مناسبت‌های خاص است و می‌توان آن را به روش‌های مختلفی تهیه کرد.

طرز تهیه لازایا مجلسی

مواد لازم:

1 پوند گوشت چرخ کرده

1 پیاز، خرد شده

2 حبه سیر، خرد شده

1 (28 اونس) قوطی گوجه فرنگی خرد شده

1 (15 اونس) سس گوجه فرنگی

1 قاشق چایخوری پودر ریحان

1 قاشق چایخوری پودر اورگانو

1/2 قاشق چایخوری نمک

1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه

12 ورقه لازانیا

1 (15 اونس) ظرف پنیر ریکوتا

1 (15 اونس) ظرف پنیر موزارلا، رنده شده

1/2 فنجان پنیر پارمزان، رنده شده

دستورالعمل:

فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید.

در یک تابه بزرگ، گوشت چرخ کرده را روی حرارت متوسط   سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود. پیاز و سیر را اضافه کنید و بپزید تا نرم شوند.

گوجه فرنگی خرد شده، سس گوجه فرنگی، ریحان، اورگانو، نمک و فلفل را اضافه کنید. به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید و به مدت 15 دقیقه بجوشانید.

1 فنجان از مخلوط گوشت را در کف ظرف 9x13 اینچی بریزید.

3 ورقه لازانیا را روی مخلوط گوشت قرار دهید.

1/2 فنجان پنیر ریکوتا، 1/2 فنجان پنیر موزارلا و 1/4 فنجان پنیر پارمزان را روی لازانیا بریزید.

لایه ها را با 2 فنجان دیگر مخلوط گوشت، 3 ورقه لازانیا و باقی مانده پنیرها تکرار کنید.

با مخلوط گوشت روی آن را بپوشانید.

روی آن را با فویل بپوشانید و به مدت 30 دقیقه بپزید.

فویل را بردارید و به مدت 15 دقیقه دیگر یا تا زمانی که پنیر ذوب شده و حباب زده شود، بپزید.

قبل از سرو 10 دقیقه بگذارید استراحت کند.

بلدی لازانیا صدفی درست کنی؟ بیا یادت بدم | طرز تهیه لازانیا صدفی +ویدیو

نکات:

برای یک لازانیای خوشمزه‌تر، می‌توانید از گوشت گاو و سوسیس ایتالیایی چرخ‌کرده استفاده کنید.

می‌توانید از هر نوع سس گوجه‌فرنگی که دوست دارید استفاده کنید.

اگر ریکوتای تازه پیدا نکردید، می‌توانید از پنیر کاتیج در عوض استفاده کنید.

می‌توانید پنیر موزارلا را با هر نوع پنیر رنده شده دیگری که دوست دارید جایگزین کنید.

برای یک لازانیای اضافی، می‌توانید مقداری اسفناج یا قارچ به مخلوط گوشت اضافه کنید.

لازانیا را می توان تا 3 روز در یخچال نگهداری کرد.

امیدوارم از این دستور پخت لذت ببرید!

 

منبع : ایده آشپزی
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه