ارسال به دیگران پرینت

کرانچی | کرانچی باقالی

کرانچی باقالی یکی از خوشمزه ترین خوراکی های عمرت میشه | طرز تهیه کرانچی باقالی+ ویدئو

تا حالا فکر کردید که میشه از پوست باقالی هم استفاده کرد و یه خوراکی خوشمزه و مقوی درست کرد؟ بله درسته!

کرانچی باقالی یکی از خوشمزه ترین خوراکی های عمرت میشه | طرز تهیه کرانچی باقالی+ ویدئو

کرانچی پوست باقالی: ترفندی برای تبدیل ضایعات به خوراکی خوشمزه!

تا حالا فکر کردید که میشه از پوست باقالی هم استفاده کرد و یه خوراکی خوشمزه و مقوی درست کرد؟ بله درسته! کرانچی پوست باقالی یه میان وعده عالیه که نه تنها طعم فوق العاده ای داره، بلکه پر از فیبر، پروتئین و آهن هم هست. 

درست کردن این خوراکی خیلی هم سادست و فقط کافیه پوست باقالی، روغن، نمک و فلفل سیاه داشته باشید. البته می تونید با اضافه کردن پودر سیر، پودر پاپریکا یا هر ادویه دیگه ای که دوست دارید، طعمش رو هم به دلخواه خودتون تغییر بدید.

علت نپختن باقالی چیست؟ | روش صحیح پخت باقالی و نرم شدن آن

مواد لازم:

پوست باقالی تازه یا خشک: 2 پیمانه

روغن مایع: به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه: به مقدار لازم

پودر سیر: به مقدار دلخواه (اختیاری)

پودر پاپریکا: به مقدار دلخواه (اختیاری)

مراحل تهیه:

آماده سازی پوست باقالی:

اگر از پوست باقالی تازه استفاده می کنید، ابتدا باقالی ها رو بخارپز یا آب پز کنید و بعد پوستشون رو جدا کنید.

اگر از پوست باقالی خشک استفاده می کنید، به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت  بذارید تو آب خیس بخوره تا نرم بشه.

آبکش کردن پوست باقالی:

بعد از خیس خوردن یا پختن، پوست باقالی رو آبکش کنید تا آب اضافی شون گرفته بشه.

سرخ کردن پوست باقالی:

تو یه قابلمه یا تابه روغن مایع رو به مقدار کافی گرم کنید.

پوست باقالی ها رو به روغن اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا ترد و طلایی رنگ بشن.

مزه دار کردن کرانچی:

پوست باقالی های سرخ شده رو از روغن خارج کنید و روی یه دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافی شون گرفته بشه.

نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پاپریکا رو به پوست باقالی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه جا پخش بشه.

سرو کرانچی:

کرانچی پوست باقالی رو بلافاصله بعد از آماده شدن سرو کنید. 

می تونید ازش به عنوان یه میان وعده خوشمزه یا کنار غذاهایی مثل سالاد و ماست استفاده کنید.

نکات:

برای اینکه طعم کرانچی تون قوی تر بشه، می تونید قبل از سرخ کردن، پوست باقالی ها رو 30 دقیقه تا 1 ساعت تو محلول آب و نمک خیس کنید.

به جای نمک و فلفل سیاه، می تونید از ادویه های دیگه ای مثل پودر زیره، پودر گشنیز یا پودر فلفل قرمز هم استفاده کنید.

اگر دنبال یه میان وعده کم چرب هستید، می تونید به جای سرخ کردن، پوست باقالی ها رو تو فر بپزید. 

برای این کار، پوست باقالی ها رو با روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و ادویه های دلخواه مخلوط کنید و 15 تا 20 دقیقه تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بذارید بپزه.

امیدوارم از این دستور پخت لذت ببرید و کرانچی پوست باقالی رو امتحان کنید. 

نوش جان!

 

 

 

 

منبع : ترفند تو
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه