ارسال به دیگران پرینت

دمی گوجه و بادمجان

طرز تهیه دمی گوجه و بادمجان خوشمزه و ساده در کمترین زمان | برای مواقعی که وقت نداری این غذا رو بپز

امروز قراره با هم یه غذای سنتی و خوشمزه رو درست کنیم، طرز تهیه دمی گوجه و بادمجان. این غذا با ترکیب بادمجان و گوجه فرنگی، طعمی دلپذیر و خونگی پیدا می‌کنه که برای روزهایی که دلتون می‌خواد یه غذای خوش طعم و راحت داشته باشید، عالیه.

 طرز تهیه دمی گوجه و بادمجان خوشمزه و ساده در کمترین زمان |  برای مواقعی که وقت نداری این غذا رو بپز

طرز تهیه دمی گوجه و بادمجان خوشمزه و ساده در زمان بسیار کم

امروز قراره با هم یه غذای سنتی و خوشمزه رو درست کنیم، طرز تهیه دمی گوجه و بادمجان. این غذا با ترکیب بادمجان و گوجه فرنگی، طعمی دلپذیر و خونگی پیدا می‌کنه که برای روزهایی که دلتون می‌خواد یه غذای خوش طعم و راحت داشته باشید، عالیه.

ناهار خورش کدو سبز ساده درست کن، محشر میشه | طرز تهیه خورش کدو سبز ساده با غوره

برای تهیه دمی گوجه و بادمجان، اول برنج رو خوب بشویید و خیس کنید. بادمجان‌ها رو پوست بگیرید و توی آب نمک بذارید، بعد آبکشی کنید. پیاز و سیب‌زمینی‌ها رو تفت بدید و بعد بادمجان‌ها رو اضافه کنید. گوجه‌ها رو خرد کنید یا رنده کنید و همراه رب گوجه به مواد تفت داده شده اضافه کنید. برنج رو اضافه کنید و بعد از جوش آمدن آب، کره یا روغن بریزید و دم کنید. یه غذای خوشمزه و سنتی که با ماست یا سالاد عالی می‌شه.

مواد اصلی مقدار
بادمجان دورنگ ۳ عدد
گوجه فرنگی تازه ۵ عدد
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
برنج طارم ۳ پیمانه
مواد اضافی مقدار
پیاز زرد بزرگ ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه دمی گوجه و بادمجان

مرحله ۱: آماده‌سازی برنج

ابتدا برنج را خوب بشویید و آن را برای چند ساعت در آب خیس دهید. این کار باعث می‌شود که برنج در هنگام پخت، بهتر بپزد و دانه‌های آن کاملا باز و یکدست شوند.

مرحله ۲: آماده‌سازی گوجه‌فرنگی‌ها

گوجه‌ها را بشویید و سپس آن‌ها را به دو روش می‌توانید آماده کنید: یا رنده کنید یا به صورت نگینی ریز خرد کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا در ادامه پخت، گوجه‌ها به خوبی با سایر مواد ترکیب شوند.

مرحله ۳: آماده‌سازی بادمجان‌ها

بادمجان‌ها را پوست بکنید و به شکل نگینی یا مکعبی خرد کنید. آن‌ها را برای ۱۵ دقیقه درون مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن‌ها گرفته شود، سپس آبکشی کنید.

مرحله ۴: سرخ کردن پیاز و سیب‌زمینی

پیازها را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب، پیازها را تفت دهید تا نرم شوند. سپس سیب‌زمینی‌های خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی شوند.

مرحله ۵: اضافه کردن بادمجان

به مخلوط پیاز و سیب‌زمینی، بادمجان‌های آبکش شده را اضافه کنید و تمام مواد را با هم تفت دهید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

مرحله ۶: افزودن گوجه و رب

گوجه‌های خرد شده یا پوره شده و رب گوجه فرنگی را به مخلوط در قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا رب رنگ باز کند و مواد سبک شوند.

مرحله ۷: اضافه کردن برنج

برنج را که از قبل خیس کرده‌اید، به قابلمه اضافه کنید. مقدار آب مورد نیاز برای پخت برنج باید به اندازه یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد.

مرحله ۸: جوشاندن آب

برنج حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش آید و بعد از جوش آمدن، حرارت را کاهش دهید.

مرحله ۹: دم کردن برنج

پس از اینکه آب برنج تبخیر شد، روی برنج کره یا روغن بریزید، مرکز قابلمه را متمرکز کنید، و شعله را به حداقل برسانید. درب قابلمه را بگذارید و برای ۳۵ دقیقه بگذارید تا برنج دم بکشد.

مرحله ۱۰: سرو غذا

پس از اتمام دم کشیدن، غذا آماده سرو است. آن را در ظرف مناسبی بکشید و با ماست یا سالاد خورشتی همراه کنید. نوش جان!

 

منبع : نکته چی
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه