عدم تغییرقیمت نان‌ بربری فانتزی درماه رمضان

به گزارش افکارنیوز، محمدجواد کرمی در گفت وگو با ایسنا، با تاكيد بر اين كه بايد در رابطه با مصرف نان حجيم فرهنگسازي شود، گفت: با توجه به اين كه نان حجيم از نظر كيفيت، ماندگاري و مواد اوليه بسيار بهتر از نان سنتي است و در تهيه آن از حرارت غيرمستقيم استفاده شده و بدون جوش شيرين است، براي بيماريهاي گوارشي و روده بسيار مناسب است.

وی با بیان این که وقتی قیمت گندم و آرد اصلاح شد، طبیعی است که ما نیز در مواردی مثل بهبود دهنده، شکر یا روغن که در تهیه نان های فانتزی مورد استفاده قرار می‌گیرد، افزایش قیمت داشته باشیم، ابراز داشت: در بخش نان‌های فانتزی با توجه به انواع نان بین ۱۵ تا ۲۵ درصد افزایش نرخ صورت گرفته است.

رییس اتحادیه نانهای حجیم و نیمه حجیم در ادامه با بيان اينكه در تهران ۵۳۰ واحد و در كل كشور ۳۸۰۰ واحد نانهاي حجيم داريم، اظهار داشت: ما در زمينه مصرف نانهاي تيره و سبوسدار در حال فرهنگسازي هستيم.