به گزارش افکارنیوز، محمدجواد کرمی در گفت وگو با ایسنا، با تاكيد بر اين كه بايد در رابطه با مصرف نان حجيم فرهنگسازي شود، گفت: با توجه به اين كه نان حجيم از نظر كيفيت، ماندگاري و مواد اوليه بسيار بهتر از نان سنتي است و در تهيه آن از حرارت غيرمستقيم استفاده شده و بدون جوش شيرين است، براي بيماريهاي گوارشي و روده بسيار مناسب است.
وی با بیان این که وقتی قیمت گندم و آرد اصلاح شد، طبیعی است که ما نیز در مواردی مثل بهبود دهنده، شکر یا روغن که در تهیه نان های فانتزی مورد استفاده قرار میگیرد، افزایش قیمت داشته باشیم، ابراز داشت: در بخش نانهای فانتزی با توجه به انواع نان بین ۱۵ تا ۲۵ درصد افزایش نرخ صورت گرفته است.
رییس اتحادیه نانهای حجیم و نیمه حجیم در ادامه با بيان اينكه در تهران ۵۳۰ واحد و در كل كشور ۳۸۰۰ واحد نانهاي حجيم داريم، اظهار داشت: ما در زمينه مصرف نانهاي تيره و سبوسدار در حال فرهنگسازي هستيم.
شناسه خبر:
۱۲۳۲۸۸
رییس اتحادیه نانهای حجیم و نیمهحجیم خبر داد؛
عدم تغییرقیمت نان بربری فانتزی درماه رمضان
رییس اتحادیه نانهای حجیم و نیمهحجیم با بیان این که در ماه مبارک رمضان مصرف نان حجیم حدود هشت درصد افزایش مییابد، گفت: با وجود افزایش ۳۰ درصدی قیمت آرد و گندم از سال گذشته تاکنون، ولی قیمت نان بربری که پرمصرفترین نان فانتزی به ویژه در ماه رمضان است را افزایش ندادیم و همان ۵۰۰ تومان باقی مانده است.
۰