به گزارش افکارنیوز، عبدالعلي تاجي در گفتوگو با ايسنا، درباره برخي كارمندان منتقل شده از پايتخت كه حقوق و مزاياي خود را دريافت نكردهاند، اظهار كرد: تمام اطلاعات انتقال كارمندان (شامل، محل انتقال، تسهيلات، جزييات حقوق و مزايا) از دستگاههاي اجرايي جمعآوري شده موجود است.

تاجی افزود: درمورد مسکن، اعلام شده بود که افراد با یک سال انتظار از زمین، تسهیلات خرید یا ساخت مسکن یا مسکن مهر برخوردار شوند و عمده افرادی که منتقل شدند از یکی از این تسهیلات برخوردار شده‌اند.

معاون حقوقی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهوری با تاکید بر این‌که تلاش می‌کنیم که عده کمی که از تسهیلات وعده داده شده در مصوبه برخوردار نشده‌اند، بهره‌مند شوند، خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی دستگاه‌های اجرایی برخورد درخور شانی نکرده‌اند اما نکته حائز اهمیت این است که اگر از ۲۰ هزار نفر، ۱۰۰ نفر هم از تسهیلات برخوردار نشده باشند بازتاب آن بسیار زیاد خواهد بود.

وی با بیان این‌که هدف‌گذای درباره میزان انتقال صورت نگرفته است، گفت: در واقع انتقال کارمندان اختیاری بوده و علاقه‌مندان یا باید به سامانه www. enteghali. ir و یا دستگاه مربوطه مراجعه می‌کردند.

معاون حقوقی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهوری با بیان این‌که طبق مصوبه دولت دستگاه‌ها موظفند برای هر میزان درخواست انتقال کارمندان مجوز صادر کنند، خاطرنشان کرد: اکنون نسبت به گذشته درخواست برای انتقال از تهران تا حدودی کاهش یافته اما همچنان قابلیت انتقال برای علاقه‌مندان وجود دارد.

تاجی با بیان این‌که کارگروه انتقال ۱۴ برنامه مصوب دارد و انتقال کارمندان یکی از آن‌ها است، افزود: اکنون روی سایر مصوبات متمرکز شده‌ایم که از اصلی‌ترین آن‌ها می‌توان به انتقال برخی وظایف و کارکردهای دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد به‌عنوان مثال به دنبال انتقال بخشی از صادرات و واردات گمرکات تهران هستیم.

معاون حقوقي معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رييس جمهوري با بيان اينكه روزانه حدود دو ميليون نفر از نقاط مختلف كشور وارد تهران ميشوند، اظهار كرد: بسياري از اين افراد براي انجام امور اداري وارد تهران ميشوند و اين در حالي است كه اگر دولت الكترونيك توسعه يابد، لزومي ندارد اين افراد براي انجام كارهاي خود به تهران بيايند بنابراين اقداماتي در راستاي الكترونيكي شدن كارها انجام شد.