تقویت روابط تجاری ایران و کره جنوبی

رئیس اتاق ایران در نشست با سفیر جمهوری کره در تهران گفت: بخش‌های خصوصی دو کشور می‌توانند روابط تجاری دو کشور را تقویت کنند. در این راستا لازم است روند صدور روادید برای فعالان اقتصادی ایرانی تسهیل شود.

به گزارش مشرق، رئیس اتاق ایران و سفیر جمهوری کره در تهران ضمن دیدار با یکدیگر درباره آنچه در مسیر تقویت مناسبات تجاری بین ایران و کره‌جنوبی ضرورت دارد، صحبت کردند. در این جلسه تسهیل شرایط صدور روادید برای فعالان اقتصادی ایرانی مورد توجه قرار گرفت. در این ملاقات مدیر سازمان توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری کره‌جنوبی(کترا) نیز حضور داشت.

در ابتدای جلسه صمد حسن‌زاده - رئیس اتاق ایران - با بیان اینکه اقتصاد کره‌جنوبی توانسته با کمک چهار برند سامسونگ، LG، دوو و هیوندا به خوبی جایگاه خود را بین خانواده‌های ایرانی پیدا کند، تصریح کرد: برنامه‌های سفارت کره‌جنوبی و کترا در مسیر تقویت مناسبات تجاری این کشور بسیار علمی و دقیق است. همواره ایران در ارتباط با کترا توانسته در گسترش روابط بین دو کشور قدم بردارد.

او ادامه داد: البته تحریم‌های ظالمانه علیه ایران موجب شد تا روابط بین دو کشور تحت تاثیر قرار بگیرد. در این بین انتظار بخش خصوصی ایران این است که با وجود فشارهای ناشی از تحریم، فعالان بخش خصوصی کشورهای دیگر به همکاری‌های خود با ایران ادامه دهند.

بر اساس اظهارات حسن‌زاده، ایران ظرفیت‌های خوبی در بخش‌های خدمات فنی-مهندسی، ساخت پالایشگاه، صنایع غذایی، صنایع ساختمانی، قطعات خودرو و دارو دارد و دو کشور می‌توانند با تمرکز بر این حوزه‌ها با یکدیگر همکاری کنند.

حسن‌زاده افزود: ظرفیت‌های موجود در ایران و کره‌جنوبی با ۸۰۰ میلیون دلاری که حجم روابط بین ایران و کره‌جنوبی است، هماهنگی ندارد و باید برای افزایش سطح تعاملات تلاش کنیم.

رئیس اتاق ایران با نگاهی به توانمندی‌های صادراتی ایران، تصریح کرد: هفته گذشته نمایشگاه ایران‌اکسپو را برگزار کردیم و ۸۰ کشور با اعزام هیات تجاری از نزدیک با ظرفیت‌های صادراتی ایران آشنا شدند و اذعان داشتند که زمینه‌های همکاری خوبی در ایران وجود دارد.

او رفت‌وآمد هیات‌های تجاری را با همکاری سفارت‌خانه و اتاق‌های بازرگانی دو کشور مورد تاکید قرار داد چراکه فرصت‌های خوبی برای سرمایه‌گذاری مشترک فعالان اقتصادی دو کشور در ایران وجود دارد.

حسن‌زاده بر لزوم ارائه تسهیلات لازم برای صدور روادید به ویژه برای فعالان اقتصادی ایرانی تاکید کرد.

وی از مدیر کترا نیز درخواست کرد: این نهاد اختلافات تجاری بین شرکت‌های دو کشور را به صورت منطقی و قانونی حل‌وفصل کند. تعدادی از شرکت‌های ایرانی پیش از شروع تحریم‌ها علیه ایران، منابعی را در پروسه تجارت خود به طرف کره‌ای پرداخت کردند که با آغاز تحریم‌ها مواجه شدند و نتوانستند در مقابل وجوه پرداخت شده، کالا را دریافت کنند. درخواست رسیدگی به این مسئله را داریم.

او از رئیس اتاق و فعالان اقتصادی کره‌جنوبی دعوت کرد به ایران سفر کنند.

راهکارهای تقویت روابط تجاری بین ایران و کره‌جنوبی را بررسی می‌کنیم

در ادامه کیم جون پیو، سفیر جمهوری کره‌ در تهران آینده روابط تجاری بین دو کشور را امیدوارکننده توصیف کرد و گفت: در نمایشگاه ایران‌اکسپو و در مراسم افتتاحیه حضور داشتم و با وجود اینکه متاسفانه شرکت‌های کره‌ای در این نمایشگاه غرفه‌ای نداشتند؛ اما توانایی ملی ایران را از نزدیک دیدم.

او ادامه داد: به دلیل تحریم‌ها علیه ایران، شرکت‌های کره‌ای نمی‌توانند به راحتی در بازار ایران وارد شوند، با این حال شیوه‌ای وجود دارد که به کمک آن بتوان سطح روابط را تقویت کرد. ارتباط بین شرکت‌های خصوصی را باید افزایش دهیم.

سفیر جمهوری کره در تهران افزایش سطح اطلاعات نسبت به یکدیگر و شناخت بیشتر را برای روابط بیشتر ضروری دانست و افزود: مطمئن هستم امکان افزایش سطح تبادلات وجود دارد و فقط باید راهکار آن را پیدا کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 12
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۳:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۹
    8 0
    بازم فراموش کردید چه کردند بر مردم حتما فرانسه هم چراغ سبز بده باز پژو و توتال میان
  • IR ۰۰:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۰
    6 1
    کره جنوبی بدون اجازه آمریکا آب نمی خورد
  • IR ۰۸:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۰
    3 0
    آقا با کشورهایی که کاملأ نوکر دست به سینهٔ یانکی‌های گاوچرون تروریست همجنس باز آدمکش هستند روابط تجاری در حداقل فرمش کافیه، باز پولتونو میخورن میافتین به چه کنم چه کنم!!!
  • عباس IR ۰۹:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۰
    5 0
    جلسه بیهوده. چون کره جنوبی بدون اجازه امریکا اب نمیخورد
  • IR ۰۹:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۰
    0 0
    عربگرای محافطه کار ملوک طوایفی یومیه گزران ..
  • IR ۱۰:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۰
    4 0
    برندهای لوازم خونگی کره ای مثل سامسونگ و ال جی نباید به ایران برگردند چون تو شرایط تحریم رفتند و پشت سرشونو هم نگاه نکردند بی هیچ خدمات پس از فروش و تامین قطعه، نباید دوباره از مواهب بازار بزرگ و پرسود ایران بهره ای ببرند
  • IR ۱۰:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۰
    0 3
    رابطه با کره باید گشترش پیدا کند بهتر از اینه همه بازار بدین دست چین گدا
  • نصر IR ۱۱:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۱
    1 0
    رئیس اطاق ایران گویا خودشان دست نشانده صهیونیست ها در ایران هستند .با ان همه خیانت های کره جنوبی به ایران ،این اقا با چه رویی رفته با کره مماشات کنه.کره جنوبی یک اسرائیل دیگر است که نا جوانمردانه در کشور کره درست شده .منتهی فلسطینی ها دشمن را دیده و میشناسند ولی کره ای ها هنوز در خوابند که کشورشان توسط سر مایه داران زالو صفت اشغال شده و مردمشان به بیگاری گرفته شده اند .
  • سعید IR ۱۷:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۱
    1 0
    با کره جنوبی دادوستد کردن حماقت است چونکه کره جنوبی تحت سلطه آمریکا ست
  • IR ۲۱:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۱
    0 0
    اجازه ورود به کالای بدهیم درداخل ت ولید نمی‌شود مثل مانند درپترشیمی اگر توانستید در پتروشیمی در ایران سرمایه گداری کردند درست است در قطار پرسرعت نه بیایند کتری قابلمه در ایران تولید کنند
  • اشنا IR ۲۱:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۳
    0 0
    اینهادارای اربابی هستندبدون اجازه ارباب اجازه اب خوردن ندارندبنابراین این مذاکرات فایده ای نداردبااربابشان هم درگیرهستیم وهران ممکن است بزندزیرمیز!
  • کره IR ۱۱:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۴
    0 0
    شما ت جایگاهی نیستید ک بخاید نظر بدید با چیکا کنیم یا کره تحت کدوم سلطه باشه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس